Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά κάλεσα στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν πως για το τηλέφωνο με τα 3 GB δεν υπάρχει υποστήριξη και πως αν χρειαστεί κάτι δε θα το κοιτάξουν καν γιατί δε το εισάγουν επίσημα στην Ελλάδα. Θα πάω στην έκδοση με τα 2 GB να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχετε ξανά ακούσει κάτι παρόμοιο; Σε ολες της εταιριες γινεται αυτο κινητα η ακομα και εκδοσεις κινητων που δεν εισαγωντε επισημα δεν της αναλαμβανουν συνηθως (ποσο μαλλον να της περασουν και σε εγγυηση)
La_MoRt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όσες φορές έχω χρειαστεί κάτι αντίστοιχο με Samsung δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα παρόλο που τα κινητά είχαν έρθει από χώρες της Ευρώπης. Τώρα θα μου πεις βέβαια οι συγκεκριμένες συσκευές γινόντουσαν εισαγωγή ούτως ή άλλως και από την Ελλάδα. Οπότε μάλλον αυτό συμβαίνει για τις συσκευές τις οποίες δεν εισάγονται επίσημα από την αντιπροσωπεία. Τεσπά όπως και να έχει θα πάω στην έκδοση με τα 2 GB για παν ενδεχόμενο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όσες φορές έχω χρειαστεί κάτι αντίστοιχο με Samsung δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα παρόλο που τα κινητά είχαν έρθει από χώρες της Ευρώπης. Τώρα θα μου πεις βέβαια οι συγκεκριμένες συσκευές γινόντουσαν εισαγωγή ούτως ή άλλως και από την Ελλάδα. Οπότε μάλλον αυτό συμβαίνει για τις συσκευές τις οποίες δεν εισάγονται επίσημα από την αντιπροσωπεία. Τεσπά όπως και να έχει θα πάω στην έκδοση με τα 2 GB για παν ενδεχόμενο. Οτι ερχεται ακομα και ευρωπαικη ενωση το αναγνωριζει ΠΧ samsung s7/s7 edge με τον snapdragon επεξεργαστη η smarttech δεν τα αναγνωριζει και δεν τα αναλαμβανει καν , πρακτικα κιολας απο την στιγμη που δεν εισαγουν ενα κινητο δεν μπορουν να εισαγουν και ανταλακτικα συνηθως 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες οπωσδηποτε εγγύηση μην πάρεις το p9 με τα 2 gb ram θα σου βγάλει την πίστη όσο αναφορά το multitasking σε ενα mate 7 δεν μπορούσες να ακούσεις ράδιο σαι ταυτόχρονα να σερφαρεις έκλεινε απο μόνο του το ράδιο. Στο j7⑥ που έχω αυτό δεν συμβαίνει ούτε για αστείο,στα +οτι έχει τρομερή μπαταρια και κάμερα στα - οτι το ηχείο είναι κάπως αδυναμο αν θες πχ να δεις καμιά ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα