La_MoRt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά, ότι λέει ο τίτλος ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο θα προτείνατε και γιατί;
taslikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απο τα 2 εγω λέω το j7 αλλα πες μας ένα κόστος που θα διαθέσεις και χρήση ίσως υπάρχουν πιο αξιόλογα.
leo066 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 το p9 lite φυσικά, καλύτερη οθόνη, το software της Huawei είναι καλύτερο από touchwiz,1 γίγα παραπάνω ραμ Καλησπέρα παιδιά, ότι λέει ο τίτλος ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο θα προτείνατε και γιατί;
technology_guy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ρ9 lite κι από μένα. Η huawei έχει κάνει πολύ καλύτερη υλοποίηση λογισμικού από την σαμμυ.
konstantin79 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 και εγώ σκέφτομαι το j7. στα συν η αποσπόμενη μπαταρία, και η διάρκεια της. από οτι λένε και η κάμερα είναι καλύτερη. τέλος η τιμή έχει μεγάλη διαφορά.
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το κόστος είναι μέχρι τα 270 βαριά. Επίσης και εγώ είμαι προς το P9 απλά κάπου διάβασα για υψηλό δείκτη ακτινοβολίας σα το μόνο μειονέκτημα του, αλλιώς ανάμεσα σε αυτά τα 2 νομίζω πως είναι καλύτερο το P9.
konstantin79 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 σε αυτά τα χρήματα μια αλλη εναλλακτική είναι το A5 2016 με καλύτερη οθόνη κατασκευή κλπ. Το P9 λογικά είναι και πάλι λίγο καλύτερο
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχω δει και αυτό αλλά σε χαρακτηριστικά είναι πιο χαμηλά από ότι το P9 νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα που λέω το νούμερο 1 από άποψη χαρακτηριστικών πρέπει να είναι το P9. Αν το έχει κανείς και έχει και προσωπική εμπειρία ας μας πει τη γνώμη του.
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα το P9 lite έχει μεγάλο μείον.... δεν υποστηρίζει OTG .... και μόνο για αυτό θα έτρωγε άκυρο...
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά να σου πω την αλήθεια είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο τουλάχιστον προσωπικά δε με απασχολεί αλλά ωστόσο ευχαριστώ για τη πληροφορία!!!
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα πάντως το θεωρώ ένα από τα 2-3 βασικά που πρέπει να έχει το κινητό... Με μία θύρα που υποστηρίζει OTG μπορείς να κάνεις πολλά.... εκτός από το να συνδέεις usb stick και κτλ.. π.χ. εγώ χρησιμοποιώ και usb tv tuner ...
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει έχει να κάνει και με τις ανάγκες του καθενός το συγκεκριμένο εμένα δε με ενοχλεί γιατί ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο να σου πω την αλήθεια.
Ntelosxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αναμεσα σαυτα τα δυο κινητά ειναι καθαρα θεμα γούστου. Παρόμοιες ταχύτητες, παρόμοιες φωτο. Τωρα το ενα 5,5' το αλλο 5,2', δακτυλικο αποτύπωμα το p9, καλυτερη μπαταρια το j7. Ειναι ομορφα και τα δυο, τα εχουν φιλαράκια μου. Μπες σε ενα μαγαζι δες πιο σαρεσει περισσότερο και παρτω
La_MoRt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα για το P9 τελικά βλέπω αυτά τα καταστήματα από ποιο να πάρω μη φάω καμιά φόλα; https://www.skroutz.gr/s/9304030/Huawei-P9-Lite-3GB-Dual-16GB.html
La_MoRt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά κάλεσα στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν πως για το τηλέφωνο με τα 3 GB δεν υπάρχει υποστήριξη και πως αν χρειαστεί κάτι δε θα το κοιτάξουν καν γιατί δε το εισάγουν επίσημα στην Ελλάδα. Θα πάω στην έκδοση με τα 2 GB να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχετε ξανά ακούσει κάτι παρόμοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα