Προς το περιεχόμενο

J7 ή P9 lite 3GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το p9 lite φυσικά, καλύτερη οθόνη, το software της Huawei είναι καλύτερο από touchwiz,1 γίγα παραπάνω ραμ

Καλησπέρα παιδιά, ότι λέει ο τίτλος ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο θα προτείνατε και γιατί;

Δημοσ.

και εγώ σκέφτομαι το j7. στα συν η αποσπόμενη μπαταρία, και η διάρκεια της. από οτι λένε και η κάμερα είναι καλύτερη. τέλος η τιμή έχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Το κόστος είναι μέχρι τα 270 βαριά. Επίσης και εγώ είμαι προς το P9 απλά κάπου διάβασα για υψηλό δείκτη ακτινοβολίας σα το μόνο μειονέκτημα του, αλλιώς ανάμεσα σε αυτά τα 2 νομίζω πως είναι καλύτερο το P9.

Δημοσ.

σε αυτά τα χρήματα μια αλλη εναλλακτική είναι το A5 2016 με καλύτερη οθόνη κατασκευή κλπ. Το P9 λογικά είναι και πάλι λίγο καλύτερο

Δημοσ.

Το έχω δει και αυτό αλλά σε χαρακτηριστικά είναι πιο χαμηλά από ότι το P9 νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα που λέω το νούμερο 1 από άποψη χαρακτηριστικών πρέπει να είναι το P9. Αν το έχει κανείς και έχει και προσωπική εμπειρία ας μας πει τη γνώμη του.

Δημοσ.

Καλά να σου πω την αλήθεια είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο τουλάχιστον προσωπικά δε με απασχολεί αλλά ωστόσο ευχαριστώ για τη πληροφορία!!!

Δημοσ.

Για μένα πάντως το θεωρώ ένα από τα 2-3 βασικά που πρέπει να έχει το κινητό...

Με μία θύρα που υποστηρίζει OTG μπορείς να κάνεις πολλά.... εκτός από το να συνδέεις usb stick και κτλ..

π.χ. εγώ χρησιμοποιώ και usb tv tuner ...

Δημοσ.

Εντάξει έχει να κάνει και με τις ανάγκες του καθενός το συγκεκριμένο εμένα δε με ενοχλεί γιατί ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Αναμεσα σαυτα τα δυο κινητά ειναι καθαρα θεμα γούστου. Παρόμοιες ταχύτητες, παρόμοιες φωτο. Τωρα το ενα 5,5' το αλλο 5,2', δακτυλικο αποτύπωμα το p9, καλυτερη μπαταρια το j7. Ειναι ομορφα και τα δυο, τα εχουν φιλαράκια μου. Μπες σε ενα μαγαζι δες πιο σαρεσει περισσότερο και παρτω

Δημοσ.

Τελικά κάλεσα στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν πως για το τηλέφωνο με τα 3 GB δεν υπάρχει υποστήριξη και πως αν χρειαστεί κάτι δε θα το κοιτάξουν καν γιατί δε το εισάγουν επίσημα στην Ελλάδα. Θα πάω στην έκδοση με τα 2 GB να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχετε ξανά ακούσει κάτι παρόμοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...