spegouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γεια στην κοινοτητα!Ζηταω την βοηθεια σας για ενα macbook του 2010 στα 500 ευρω(στο κουτι του) που θελει να παρει η οικογενεια μου. Τα μονα χαρακτηριστικα του που ξερω προς το παρον ειναι 4gb ram, 128gb, 15 inchess.Η χρηση του θα ειναι για ταινιες μουσικη και εργασιες.Η αγορα του θα γινει σημερα μαλλον.Μπακαλιστικο το κειμενο μου αλλα μου δημιουργηθηκε η απορια για το αν πρεπει να δαπανηθουν τοσα λευτα για ενα λαπτοπ του 2010; και τι πρεπει να προσεξω πριν το παρω; Ευχαριστω
Neg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 η απορια για το αν πρεπει να δαπανηθουν τοσα λευτα για ενα λαπτοπ του 2010; Όχι. Δεν αξίζει τα λεφτά σε λίγους μήνες θα είναι 7 χρονών λάπτοπ
spegouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Με καποιες αναβαθμισεις σε σκληρο και ram παλι δεν θα αξιζει?
ozelot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ανεξάρτητα από το αν αξίζει ή όχι έλεγξε τον Model Identifier του. Αν είναι ο 6.2 ξέχασε το, τουλάχιστον μια παρτίδα βγήκε με ελαττωματική GPU.
taslikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εννοείτε πως δεν αξίζει για τόσο παλιό μηχάνημα. Τα 500€ να τα δαπανήσετε για ένα dell η κάποιο άλλο με Windows για να βγει πιο φθηνά. Αν θελετε οπωσδήποτε Apple δυστυχώς αν δεν δωθεί 1000€ περιπου δεν αξίζει.
spegouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ανεξάρτητα από το αν αξίζει ή όχι έλεγξε τον Model Identifier του. Αν είναι ο 6.2 ξέχασε το, τουλάχιστον μια παρτίδα βγήκε με ελαττωματική GPU. Πως το ελεγχω αυτο παρακαλω? δεν γνωριζω αρκετα απο mac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα