ikillyourdream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οπως ειπα στο τιτλο εκανα φορματ το η/υ και δεν αναγνωριζεται/διαβαζεται ο δευτερος σκληρος δισκος μονο το ssd. Τι μπορω να κανω για να εμφανιστη και να αρχισω παλι τα downloads.το εκανα εκανα δυο φορες επανακινηση και τιποτα.ανοιξα το κουτι του ξανα εβαλα τα καλωδια τιποτα.Τι μπορω να κανω για αυτο?
~mxls~ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πήγαινε στο Disk Management και δες αν υπάρχει εκεί για αρχή.
pita_kontosouvli Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Υπολογιστής / δεξί κλικ / διαχείριση / διαχείριση δίσκων = τον βλέπει ; Αν ναι, φορμάτ του δίσκου και θα στον εμφανίσει.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγαινε εκει που σου ειπε ο καλοφαγας απο πανω και κοιτα αν εχει γραμμα ο δισκος.Αν οχι βαλε του ενα. Σαν να λεμε ειναι αβαπτιστος και γι αυτο οπως και να τον φωναξεις δεν γυρναει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα