Πέτρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Eίχα βάλει κάποια στιγμή το tool για τις BSOD αλλά επειδή είχα το pagefile απενεργοποιημένο, δεν λειτουργούσε. Επιπλέον, όσο θυμάμαι, μου είχε πετάξει πάνω από 10 διαφορετικά. Μετά το 1ο format, προφανώς δεν υπήρχε τρόπος και πλέον δεν υπάρχει και νόημα. Αν είναι όντως θέμα οδηγών για σύστημα 7+χρόνων (που υποτίθεται πως τα πάντα είναι μέσα στα 10ρια) το οποίο παρέμεινε και στην anniversary (αφού με αυτή έκανα την καθαρή εγκατάσταση), δε νομίζω πως μπορώ να περιμένω κάτι καλύτερο. 7ρια και ξερό ψωμί.
bazzil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Έλεγξε τις μνήμες. Πιθανός να είναι εκεί το πρόβλημα
Πέτρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Θα γίνει κι αυτό , σε 1η ευκαιρία. 4η μέρα σήμερα, που λειτουργεί απροβλημάτιστα. Memtest ή να βάλω για αρχή κανένα prime να σω σταθερότητα?
Πέτρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, αρχικά, όπως το έχω χρόνια στα συστήματά μου (σταθερός 16γίγα, λαπτοπ 6γίγα, ο υπολογιστής του μικρού 8γίγα) χωρίς θέμα. Μετά την "καθαρή" εγκατάσταση το άφησα στο αυτόματο, δεν προσέφερε κάτι τελικά.
WalkerSW Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά bsods μπορούν να εμφανιστούν λογο μικρόυ ή απενεργοποιημένου pagefile. Δυστυχώς υπάρχουν προγράμματα και driver που το χρησιμοποιούν ασχέτως αν υπαρχει αρκετή ram στο συστημα ... και όταν δεν το βρούν αρχίζουν τα παρατραγουδα...... Γενικότερα δεν υπαρχει κανενας απολύτως λόγος να απενεργοποιηθεί...... κακό μπορει να κανει, καλο όμως όχι... Και ένα παράδειγμα απο το φορουμ της microsoft.... I have been getting this Blue Screen Error since I installed a replacement video card from the manufacturer in XP MCE. I had set my Page File to 10 MB in both boxes, previously after my initial install in 2009. It seems that some of the new MS updates has affected how memory is handled in Windows. Anyway, I have set Virtual Memory to "System Managed Size". Thus far this has stopped the Blue Screen Crashes. I also have a Vista system, that I set the Virtual Memory / Paging File to 10 MB and had installed a 256 MB video card. All was well until I upgraded to 512 MB video card. Memory_Management blue screens and IRQL Blue screens were crashing my system. I adjusted the Virtual Memory to "System Managed" as well and the crashes have stopped. Hope this helps solve your problems.
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ, δεν διαφωνώ γενικά. Πάντως στο δικό μου σύστημα είτε με 7 είτε με 10, απενεργοποιημένο είναι εδώ και κοντά 3 χρόνια. Στο λαπτοπ, από την 1η στιγμή, το ίδιο. Στο εν λόγω σύστημα, με τα 7 ήταν τουλάχιστον 2 χρόνια χωρίς, πρόβλημα δεν υπήρξε. Στα 10ρια μετά την καθαρή εγκατάσταση, το άφησα στο αυτόματο και πάλι είχε μπλε οθόνες και αστάθεια. Τώρα στα 7 που έβαλα, το έχω αφήσει πάλι στο αυτόματο. Δεν ξέρω τι να πω. Αν δεν βγει πρόβλημα, θα το αφήσω χωρίς να το ψάξω. Αν ξαναρχίσει τα ίδια, ξεκινά το ξαντέριασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα