larangelin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα άλλαξα το κινητό μου απο iPhone 4s σε iPhone 5s και παρατηρώ οτι ξοδεύονται τα δεδομένα σε μια λειτουργία του κινητού που λέει έγγραφα και συχρονισμος! Τι ειναι αυτο και πως μπορώ να το απενεργοποίησω;;; Μιλάμε για 300MB 1-2 φορές το μήνα. Αν γνωρίζετε κάτι να με βοηθήσετε.
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Settings>iCloud>iCloud Drive>(scroll down)Use Mobile Data
larangelin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το έχω κάνει και αυτο! Το έχω απενεργοποιημένο .Και παρόλα αυτά σημερα μου ήρθε μνμ οτι ξεπέρασα τον όγκο δεδομένων που είχα και οτι αν συνεχίσω θα χρεωθω.
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το έχω κάνει και αυτο! Το έχω απενεργοποιημένο .Και παρόλα αυτά σημερα μου ήρθε μνμ οτι ξεπέρασα τον όγκο δεδομένων που είχα και οτι αν συνεχίσω θα χρεωθω. Εξαρτάται από το πότε το απενεργοποίησες. Κάνε reset Statistics να δεις αν συνεχίζει να τρώει και από πού.
larangelin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 το εκανα reset statics πριν μια βδομαδα (αφοτου ειχα κλεισει και τα δεδομενα στο icloud drive) και χθες το μεσημερι και ειδα εκει που λεει δεδομενα->τερμα κατω υπηρεσιες συστηματος->εγγραφα και συχρονισμος 295MB. και τις τελευταιες 15 μερες το παρακολουθω καθημερινα γιατι ολο το καλοκαιρι με χρεωνε mb συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα