Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Made In Cyprus είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει πρώτο τα γυρίσματα, καθώς και το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη που γυρίστηκαν στην Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα την ημέρα του Φεστιβάλ Μπύρας.

Το νέο τραγούδι του γνωστού καλλιτέχνη έχει τίτλο “12 Τσιγάρα” και σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Δείτε πως το Made In Cyprus κατέγραψε την παρουσίαση του τραγουδιού

Το Made in Cyprus είναι η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα στην οποία μπορείς να ψυχαγωγηθείς μέσω διαδικτυακών παιχνιδιών, να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα τη δική σου εντυπωσιακή ιστοσελίδα ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις ή να πωλήσεις ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του Made in Cyprus είναι η δυνατότητα η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν και να συνδέονται με τους φίλους τους δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια μεγάλη και αξιόπιστη κοινότητα που ενώνει τους ανθρώπους.

Για να εγγραφείς και να δείς περισσότερες πληροφορίες για το Made In Cyprus πάτησε εδώ

Πιο κάτω τα λόγια του τραγουδιού

Πόσο μου αρέσει τελικά η ησυχία, από παλιά την ξέρεις την φιλοσοφία μου πως και μιλάμε αμάν τρέχουν μέσα στα ηχεία μου. Φέρτε μια κιθάρα, 12 τσιγάρα, φέρτε αυτή την νύχτα να την δω αλλιώς. Στο μικρόφωνο μου λέω τον καημό μου και όποιος αγαπάει, τραγουδάει και αυτός.

Στην ατυχία μου, ένα γυαλί και λίγος πάγος η χημεία μου. Εμένα τα όνειρα μου είναι η τρικυμιά μου. Την έχω ζήσει χρόνια την αυτοκτονία Φέρτε μια κιθάρα, 12 τσιγάρα, φέρτε αυτή την νύχτα να την δω αλλιώς. Στο μικρόφωνο μου λέω τον καημό μου και όποιος αγαπάει, τραγουδάει και αυτός.

Φέρτε μια κιθάρα, 12 τσιγάρα, φέρτε αυτή την νύχτα να την δω αλλιώς. Στο μικρόφωνο μου λέω τον καημό μου και όποιος αγαπάει, τραγουδάει και αυτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...