kostandinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 τι να αγορασω απο τα δυο Androit TV stick η Chromecast για σερφιγκ-βιντεο-κλπ ?
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ανδροιδ συσκευη που υποστηριζει miracast εχεις;. Αν ναι, με ενα miracast usb dongle ( http://www.skroutz.gr/c/2528/Smart_TV_Stick.html?keyphrase=miracast)εισαι οκ. Μεταδιδει ασυρματα την οθονη κινητου στην τηλεοραση
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απλα,με ανδροιδ τβ στικ ή chromecast ,θα χρειαστεις ποντικι και πληκτρολογιο. Με το μιρακαστ που σου λεω,αυτα τα κανει το κινητο σου. Ποιο κινητο εχεις; Ή και ταμπλετ...
vdeseris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απλα,με ανδροιδ τβ στικ ή chromecast ,θα χρειαστεις ποντικι και πληκτρολογιο. Με το μιρακαστ που σου λεω,αυτα τα κανει το κινητο σου. Ποιο κινητο εχεις; Ή και ταμπλετ... Και με το chromecast μπορείς να μεταδίδεις ασύρματα την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση. Αν και υποψιάζομαι ότι ο kostandinos θέλει κάτι αυτόνομο. Ας μας εξηγήσει αναλυτικά τι θέλει
kostandinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,αλλα εγω φταιω , γιατι δεν καταλαβα τι μου ειπε , νεαρο μελος της οικογενειας μου , Μου μιλησε για computer stick , και οχι γι'αυτο που εγραψα στο πρωτο μηνυμα μου , σας ζητω συγνωμη και σας ευχαριστω.
c0nvict Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλύτερα να πας σε Android TV Box. Έχω κάνει σε πολλά review και μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που θέλεις
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχουν βγει σε προσφορά πολλά android tv box που αξίζουν 1000% τα χρήματα τους. Δες τα στον τομέα με τις προσφορές εδώ μέσα στο φορουμ Με μέσο όρο 30€ θα κάνεις μία χαρά την δουλειά σου. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα