Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος πως κανω αναβαθμιση,που πρεπει να μπω και τι να κατεβασω.ευχαριστω

Δημοσ.

Συνήθως..θα κατεβάσεις το αρχείο σε usb stick,και απο εκεί στην την θύρα Usb που διαθέτει ο αποκωδικοποιητής σου,και το κάνεις εγκατάσταση!

Δημοσ.

Ότι ναναι κατηγορία.

Ενιγουει, λογικά θα υπάρχει κάποια επιλογή στο Site του κατασκευαστή.

ειναι της osio.....  soundstar

Συνήθως..θα κατεβάσεις το αρχείο σε usb stick,και απο εκεί στην την θύρα Usb που διαθέτει ο αποκωδικοποιητής σου,και το κάνεις εγκατάσταση!

ναι αυτο το εχω καταλαβει αλλα απο που πρεπει να κατεβασω το αρχειο δεν βρισκω επισημο site αν μπορει καποιος να μου στειλει το link θα του ημουν υποχρεος

Δημοσ.

ναι αυτο το εχω καταλαβει αλλα απο που πρεπει να κατεβασω το αρχειο δεν βρισκω επισημο site αν μπορει καποιος να μου στειλει το link θα του ημουν υποχρεος

Παρεπιπτόντως έχουμε τον ίδιο αποκωδικοποιητή.

δές εδώ,υπάρχει

http://www.soundstar.gr/upgrades/#1448447305077-2ab0b17e-c3e2

αν δεν μπορείς να το κατεβάσεις,στείλε email να σου δώσουν το σωστό λινκ για download.

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως έχουμε τον ίδιο αποκωδικοποιητή.

δές εδώ,υπάρχει

http://www.soundstar.gr/upgrades/#1448447305077-2ab0b17e-c3e2

αν δεν μπορείς να το κατεβάσεις,στείλε email να σου δώσουν το σωστό λινκ για download.

επειδη την εχουν βγαλει την σελιδα τους πηρα τηλ και με ρωτησανε για ποιο λογο θελω να κανω αναβαθμιση και οτι δεν χρειαζεται και οτι μπορει να χαλασει το μηχανημα και διαφορα τετοια και τους λεω ρε παιδια απο την στιγμη που υπαρχει αναβαθμιση γιατι να μην την κανω εσεις στο κινητο αν ερθει αναβαθμιση λογισμικου δεν την κανετε?? και μου λεει δεν ειναι το ιδιο με τα κινητα και οτι δεν βγαζουμε συνεχεια για αποκωδικοποιητες μονο για συγκεκριμενες περιπτωσεις αν παρουσιαστουν προβληματα ζηταμε απο τον κατασκευαστη να μας στειλει και κατι τετοια.στο μεταξυ τους ανεφερα οτι πιο παλια ειχατε βγαλει για αυτο το μοντελο αλλα τωρα εχετε αφαιρεσει την σελιδα και μου ειπε ναι ηταν κατι που χρησιμευε πιο πολυ για τους εμπορους

Δημοσ.

Απο την στιγμη που λειτουργει σωστα και δεν εχεις θεμα μην ασχοληθεις. Σε αυτα τα μηχανηματα οντως εαν αστοχησει η αναβάθμιση μετα το επομενο βημα ειναι ο καδος ανακύκλωσης. Στο λεω εμπειρικα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...