zarzonis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, έχω την τηλεόραση Samsung UE32H5500 στο φοιτητικό μου σπίτι στο Βόλο. Καθώς γύρισα από το καλοκαίρι, αποφάσισα να κάνω και πάλι συντονισμό για να πιάσω τα HD κανάλια πέρα από το ERT HD που ήδη έπιανα. Ενώ έκανα συντονισμό, δυστυχώς έπιασα και πάλι μόνο τα SD και όχι τα HD. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στην τηλεόραση ή μήπως δεν έχουν έρθει τα HD στο Βόλο; Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως τη βοήθειά σας.
panos- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν έχουν έρθει ακόμα τα HD σε όλα τα κέντρα. Ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο.
zarzonis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν έχουν έρθει ακόμα τα HD σε όλα τα κέντρα. Ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο. Κατάλαβα. Δεν το ήξερα αυτό. Αναμονή λοιπόν.
Eleftheriap Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Το θέμα εξακολουθεί να υπάρχει, 12/2019, και έχω το ίδιο μοντέλο στο Βόλο. 3 χρόνια μετά και ακόμα δεν υπάρχουν τα HD κανάλια στο Βόλο; Προσπάθησα να τα προσθέσω χειροκίνητα προσθέτωντας τα κανάλια εκπομπής 42 και 45, αλλά δεν εντοπίζονται. Μήπως έχει κάποιο θέμα η τηλεόραση τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα