Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι Forthnet κ ψαχνω να κανω αιτημα φορητοτητας σε Vodafone η Wind

περιμενω βεβαια να δω κ την προσφορα που θα κανει η forthnet μολις δει το αιτημα φορητοτητας

ψαχνω κλασσικα adsl εως 24 κ απεριοριστα σταθερα εντος ελλαδας

τα προγραμματα ειναι πανω κατω τα ιδια με καποιες παροχες επιπλεον στην wind που με βολευουν εξαιρετικα μια κ εχω καρτοκινητο Q

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-me-doro-tablet/

να κανω αιτημα τηλεφωνικα η ειναι καλυτερα σε καταστημα?

θορυβηθηκα γιατι προσπαθω να τους παρω τηλεφωνο για προσφορα κ εχουν βαλει αυτα τα αυτοματα κολπα οποτε πως θα ειναι οταν χρειαζομαι τεχνικη υποστηριξη? στην forthnet βρισκεις καποιον να μιλησεις αν κ με χρεωση

ανυσηχω επισης γιατι διαβαζω πολλα αρνητικα για wind με απαραδεκτες αυξησεις παγιων περαν των συμφωνηθεντων

πειτε εμπειριες 

Επεξ/σία από chattr +i
Δημοσ.

Κάλεσε στην Forthnet και αν δεν σου κάνουν καλή προσφορά κάνε αίτηση σε άλλη εταιρία Για να σε πάρουν Για προσφορά.

Δημοσ.

το εχω κανει κ αυτο κ περιμενω προσφορα εδω κ 2 ημερες

οποτε θελω να κανω αιτηση φορητοτητας κ αν ενδιαφερθουν απο την forthnet βλεπω τι γινεται

για Vodafone k Wind γνωμες?

Δημοσ.

το εχω κανει κ αυτο κ περιμενω προσφορα εδω κ 2 ημερες

οποτε θελω να κανω αιτηση φορητοτητας κ αν ενδιαφερθουν απο την forthnet βλεπω τι γινεται

για Vodafone k Wind γνωμες?

Είναι ανάλογα την περιοχή ρώτησε κάποιον γείτονα.

Όσο για τις αυξήσεις που λες ότι διάβασες για την Wind, κάνει μια τιμή πχ 20 ευρώ για 6 μηνες και τους υπόλοιπους 18 την ανεβάζει Στα 23/25 ευρώ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ στο συμβόλαιο. Αν δεν το βλέπουν αυτοί δεν φταίει η Wind

Επίσης σε όλες τις εταιρίες τον πρώτο χρόνο δεν γλιτώνεις την χρέωση που λέει στο Site. Μετα μπορούν να Σου κάνουν και καλύτερη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...