ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλημέρες Χτες κάπως , someway δεν ξέρω μου λέει ένας συνάδελφος ότι ένας φάκελος που έχουμε στο NAS αντί να έχει μέσα όλη την πραμάτεια έχει μόνο 4 φακέλους. Μπήκα στο Nas και βρήκα το φάκελο στο recycle Copy paste τους φακέλους ...αλλά έχει κάνει το εξής Το 90% των αρχείων (xls,doc,jpeg,pdf) το έχει μετονομάσει πχ μια προσφορά η οποία ήταν κανονικά prosfora.doc και είχε μέγεθος 10kb την έχει κάνει copy_of_prosfora.doc .Το κανονικό αρχείο υπάρχει αλλά ειναι 0kb και η προσφορά πλέον είναι στο copy_... Έτσι λειτουργούν γενικά τα NAS με recycle bin?
thunderstorm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλημέρα Όχι, στο synology που έχω, το recycle bin έχει ακριβώς την δομή που έχει ο home folder και απλά ότι σβήνω πάει εκεί. Δομή, φάκελοι - υποφάκελοι και όνομα αρχείου μένουν ως έχουν αλλά αντί να είναι στο home/ είναι στο recycle/
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν βρίσκω λογικό να το κάνει αυτό. Ρώτησα και στην dlink στο forum . Ψάχνω να δω μήπως θέλει κάποια άλλη ρύθμιση γιατί δεν βλέπω φως και έχω που έχω όλες τις δουλειές εδώ , θα πρέπει να κάτσω να αλλάξω όλα τα ονόματα γιατί δε νομίζω να ασχοληθεί κάποιος άλλος
thunderstorm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μήπως μαζί με την κατα λάθος μεταφορά στο recycle bin, έγινε και κατά λάθος Copy paste στον ίδιο φάκελο οπότε υπάρχει το prosfora.doc ΚΑΙ το copy_of_prosfora.doc???
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω . Έφτιαξα ένα φάκελο με αρχεία να δω τι γίνεται.. Δεν έγινε κάτι παρόμοιο Πιθανόν φαντάζομαι ότι ο φάκελος αυτός παλαιότερα μπορεί να είχε ξανασβηστεί και αρκετά directories που είχε μέσα και αρκετά αρχεία. Μπορεί να σβηνόντουσαν τα αρχεια η οι φάκελοι για κάποιο άλλο λόγο. Πχ διόρθωση η σβήσιμο λόγω χώρου η πολλών directories Αυτό που μάλλον έγινε είναι ότι τα πιο πολλά αρχεία υπήρχαν ήδη στο recycle , ξανασβήστηκαν και ετσι δημιουργήθηκαν τα αντίγραφα Αυτό που θα κάνω ειναι να βάλω τα ήδη διαγραμμένα σε ένα ξεχωριστό directory και οτι σβήνεται απο δω και πέρα να σβήνεται σωστά
thunderstorm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η μετονομασία θεωρώ ότι έγινε ΠΡΙΝ φτάσουν τα αρχεία στον κάδο. Στον κάδο λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα να έχουν 2 αρχεία το ίδιο path και όνομα. Νομίζω στα περισσότερα λειτουργικά έτσι είναι... Καλή υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα