makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, το κινητό (Jiayu S3 Plus) αναγνωριζόταν από το pc (win 10), είχαν εγκατασταθεί drivers, το εμφάνιζε με το logo του (JY-S3) στον File Explorer και μπορούσα να διαχειριστώ τα αρχεία του. Τις τελευταίες μέρες δεν το αναγνωρίζει αν και έχω αλλάξει καλώδιο USB, πόρτες κλπ, και παρά το ότι στα Settings/Auto Play εξακολουθούν να υπάρχουν πεδία για τη σύνδεση του συγκεκριμένου κινητού. Πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα;
GianniSM Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Φίλε μπορείς να το κάνεις και με wifi αυτό, υπάρχουν πολλές εφαρμογές
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά αυτή η λύση νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τελευταία. Προσπαθώ να αποκαταστήσω τη λειτουργία της σύνδεσης με USB.
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οταν το συνδεεις, δεν ακουγετε ο ηχος οτι συνδεθηκε συσκευη;. Στην διαχειριση συσκευων δεν βλεπεις κατι;. Η συσκευη σου βλεπει οτι συνδεθηκε σε pc ωστε να σου δωσει την επιλογη αναμεσα σε φορτιση μονο, mtp ή ο.τι αλλο εχει;. Επισης ,δοκιμασες να απεγκαταστησεις τους ντραιβερς και να τους ξαναπερασεις;
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου. Δεν ήθελα να φορτώσω με όλες τις πληροφορίες το αρχικό post. 1. Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, έβλεπα στο device manager τη συσκευή με το logo της (JY-S3) αλλά μετά την απεγκατάσταση που έκανα, με τις συνεχείς προσπάθειες, δεν το έχει εμφανίσει πάλι. Αντίθετα, στην επιλογή Settings/Devices/Auto Play έχει 4 πεδία για το κινητό, στα οποία έχω επιλέξει α) Get your stuff on your PC, β) Open device to view files (File Explorer, γ) Ask me every time, δ) Chose a default 2. Η συσκευή φαίνεται ότι συνδέεται μεUSB και έχω τη δυνατότητα να αλλάξω κατάσταση σύνδεσης. 3. Όπως ανέφερα παραπάνω, έχω απεγκαταστήσει τους αρχικούς drivers αλλά δεν εγκαθίστανται νέοι (ολοκληρώνει τη διαδικασία και βγάζει μήνυμα ότι δεν εγκαταστάθηκαν επειδή υπάρχει πρόβλημα στο INF. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τι σου συνιστω.... Με το usbdeview απεγκατεστησε ο.τι απομειναρια αφησουν οι ντραιβερς αφου τους απεγκαταστησεις χειροκινητα. Μετα συνδεσε το τηλεφωνο πηγαινε διαχειριση βρες το και κανε manually εγκατασταση δινοντας το path του .inf
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Απεγκατέστησα με unistall όλους τους drivers που είχα προσθέσει με τις προσπάθειες που έκανα. Κατέβασα και έτρεξα το usbdeview και έβγαλε το ακόλουθο αποτέλεσμα. Τα JY-S3 (2η πρασινισμένη ενότητα) αφορούν στο (συνδεδεμένο) κινητό και, όταν το αποσύνδεσα και το ξανασύνδεσα, άλλαξε το όνομά των δύο με κόκκινο button, με παρόμοιο αυτών της 1ης πρασινισμένης ενότητας. Υπάρχουν παρακάτω και άλλες αναφορές στο κινητό είτε ως JY-S3 είτε ως MediaTek. Ποια νομίζεις ότι πρέπει να διαγράψω;
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ολες οσες αναφερονται στο κινητο ή σε μιντιατεκ. Μετα κανε χειροκινητη εγκατασταση του ινφ απο διαχειριση. Υπαρχουν βιντεος στο γιουτιουμπ
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Διέγραψα όλα όσα είχαν σχέση με το κινητό, MediaTek κλπ και πριν προχωρήσω στο youtube, θυμήθηκα ότι είχα ενεργοποιήσει προ ημερών το USB Debugging. Το απενεργοποίησα και αμέσως εμφανίστηκε στο Device Manager το logo του κινητού, αλλά δεν φαίνεται στον File Explorer. Άλλαξα USB computer connection, πρώτα σε Camera και ο File Explorer εμφάνισε το κινητό ως κάμερα και ύστερα ως αποθηκευτικό χώρο και το εμφάνισε ως δίσκο με νέο γράμμα. Εξακολουθεί, όμως, να μην το δείχνει ως κινητό.
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Χλωμο μου φαινεται να φταιει το usb debugging. Το εχω παντα τικαρισμενο και ποτε δεν ειχα θεμα με καμια συσκευη. Ακομα και μιντιατεκ. Παντως τωρα,οπως και να'χει,πρεπει να εγκαταστησεις τους ντραιβερς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα