Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το Κρατικό δεν το προτείνω ποτέ και σε κανέναν [και γιατί γνωρίζω πώς φτιάχτηκε και από ποιά άτομα αλλά και γιατί δεν χρειάζεται ούτε ευρουλάκι παραπάνω να πάρει το κράτος από εμάς]. Πιο γελοίο επιχείρημα από αυτό δεν έχω ακούσει, εμένα μια χαρά με καλύπτει το ΚΠΓ για τις δουλειές που το χρειάζομαι και δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρει τα λεφτά μου το ελληνικό κράτος ή τα ξένα πανεπιστήμια, προτιμώ να πληρώσω λιγότερα παρά να σκάω 150αρια. Να μην μιλήσω που αναφέρεις πριν στα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά το TIE το οποίο είναι οτι πιο άκυρο πιστοποιητικό υπάρχει και αναγνωρίζεται μόνο από τον δημόσιο τομέα της Ελλάδας και σε κάποια μέρη της Ιταλίας, άτομα με μέτριο επίπεδο παίρνουν το C2 για πλάκα σε αυτό το πιστοποιητικό, και δεν αναφέρεις καν το ΚΠΓ.
lary7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ναι, αν κοπεις εκθεση αλλα περασεις στις αλλες ενοτητες το παιρνεις, βεβαια δεν λεμε να γραψεις 25%...Η εκθεση συστημα θελει,δεν ξερω γιατι την φοβασαι.
rizla7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ...το θελω οπως ειπα για μεταπτυχιακο αλλα και για δουλεια σε ιδιωτικο τομεα. πρωτη φορα το ακουω ειναι η αληθεια. αναγνωριζεται ομως οπως το bulats και το toeic για μεταπτυχιακα στην Ελλαδα και για ιδιωτικο τομεα αργοτερα?? βασικά για την ώρα, βγάλε από το μυαλό σου το.."πιστοποίηση για τον ιδιωτικό τομέα αργότερα"..και μείνε στα ουσιώδη αυτή τη στιγμή. Κάτσε να μάθεις τη γλώσσα σωστά..να μπορέσεις να βγάλεις την πιστοποίηση για το μεταπτυχιακό που θέλεις να κάνεις.. και προχωράς.. ΧΩΡΙΣ να το παρατήσεις μελλοντικά. Απλά ένα χαρτι πιστοποιητικό κάπου/κάποτε, χωρίς ουσιαστική γνώση, δεν έχει κανένα νόημα αργότερα ούτε θα σου ανοιξει καμια πόρτα από μόνο του. Καλή σου επιτυχία.
*nenya* Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πιο γελοίο επιχείρημα από αυτό δεν έχω ακούσει, εμένα μια χαρά με καλύπτει το ΚΠΓ για τις δουλειές που το χρειάζομαι και δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρει τα λεφτά μου το ελληνικό κράτος ή τα ξένα πανεπιστήμια, προτιμώ να πληρώσω λιγότερα παρά να σκάω 150αρια. Να μην μιλήσω που αναφέρεις πριν στα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά το TIE το οποίο είναι οτι πιο άκυρο πιστοποιητικό υπάρχει και αναγνωρίζεται μόνο από τον δημόσιο τομέα της Ελλάδας και σε κάποια μέρη της Ιταλίας, άτομα με μέτριο επίπεδο παίρνουν το C2 για πλάκα σε αυτό το πιστοποιητικό, και δεν αναφέρεις καν το ΚΠΓ. 1ον, δεν είπα ποτέ ότι μιλάω αντικειμενικά για το ΚΠΓ, το θεωρώ για το μπέος και είναι η ΔΙΚΗ μου γνώμη και δεν με ενδιαφέρει αν σου φαίνεται γελοία ή όχι. Υποκειμενική γνώμη, τέλος, πάμε παρακάτω. 2ον, παρέθεσα την λίστα με τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εντός Ελλάδος, την οποία βρήκα με γρήγορο γκουγκλοψάξιμο. Αν το ΤΙΕ είναι αναγνωρισμένο στη χώρα μας τότε ποιό το πρόβλημα; Όποιος θέλει το διαλέγει και το δίνει. 3ον, γνώμες λέμε εδώ και ο καθένας μετά αποφασίζει τί θα δώσει. Δεν υποχρεώνω κανέναν να διαλέξει όσα πιστοποιητικά μου αρέσουν εμένα, αυτό έλειπε δηλαδή!
zianna Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ναι, αν κοπεις εκθεση αλλα περασεις στις αλλες ενοτητες το παιρνεις, βεβαια δεν λεμε να γραψεις 25%...Η εκθεση συστημα θελει,δεν ξερω γιατι την φοβασαι. Γιατί το παιδί δεν ξέρει αγγλικά ρε συ. Μας λέει κόπηκε στο lower πριν 8 χρόνια, που το lower είναι γελοίο, λένε δήθεν B2, ψέμα με το ζόρι εξετάσεις Β1 είναι, και 8 χρόνια τα παράτησε, τι να πάει να γράψει; Αν δεν έχει έκθεση και είναι multiple choice με λίγη κωλοφαρδία μπορεί και να το πάρει, αφού σου λέει για να γίνει δεκτός σε μεταπτυχιακό το θέλει, όχι για να συζητά πολιτικά με άγγλους.. Πάντως, ts, και να μην προλάβεις ή να μην τα καταφέρεις, εγώ θα συνέχιζα διάβασμα αγγλικών και θα πήγαινε φαντάρος ταυτόχρονα να ξεμπερδεύω με αυτό, και Σεπτέμβρη 2018 θα συνέχιζα μεταπτυχιακό.
lary7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γιατί το παιδί δεν ξέρει αγγλικά ρε συ. Μας λέει κόπηκε στο lower πριν 8 χρόνια, που το lower είναι γελοίο, λένε δήθεν B2, ψέμα με το ζόρι εξετάσεις Β1 είναι, και 8 χρόνια τα παράτησε, τι να πάει να γράψει; Αν δεν έχει έκθεση και είναι multiple choice με λίγη κωλοφαρδία μπορεί και να το πάρει, αφού σου λέει για να γίνει δεκτός σε μεταπτυχιακό το θέλει, όχι για να συζητά πολιτικά με άγγλους.. 5-10 εκθεσεις να δουλεψει σωστα και να συνδυασει κομματια τους στις εξετασεις μπορει ανετα να γραψει ενα 50%. Γενικα φανταζομαι θα ειναι πιο αποφασισμενος απο οτι το παρελθον οπου ισως ηταν 15 και τα φορτωσε στον κοκορα. Γενικα 6 μηνες ειναι αρκετο διαστημα για φτασεις σε ενα τετοιο επιπεδο αφου δεν ξεκινα απο το μηδεν. Ξερω ατομα που εφτασαν σε επιπεδο B1 - B2 στην Ελληνικη σε 6 μηνες. Ο παπας οτι για να μαθεις μια γλωσσα πρεπει να κανεις 8 χρονια μαθηματα εμενα δεν με πειθει πλεον... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 5-10 εκθεσεις να δουλεψει σωστα και να συνδυασει κομματια τους στις εξετασεις μπορει ανετα να γραψει ενα 50%. Γενικα φανταζομαι θα ειναι πιο αποφασισμενος απο οτι το παρελθον οπου ισως ηταν 15 και τα φορτωσε στον κοκορα. Γενικα 6 μηνες ειναι αρκετο διαστημα για φτασεις σε ενα τετοιο επιπεδο αφου δεν ξεκινα απο το μηδεν. Ξερω ατομα που εφτασαν σε επιπεδο B1 - B2 στην Ελληνικη σε 6 μηνες. Ο παπας οτι για να μαθεις μια γλωσσα πρεπει να κανεις 8 χρονια μαθηματα εμενα δεν με πειθει πλεον... Ανάλογα τη γλώσσα και τις δυνατότητες τοτ καθενός. Για βάλε π.χ κάποιον να μάθει Mandarin, όχι 8 και 15 χρόνια μπορεί να του πάρει...
zianna Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 5-10 εκθεσεις να δουλεψει σωστα και να συνδυασει κομματια τους στις εξετασεις μπορει ανετα να γραψει ενα 50%. Γενικα φανταζομαι θα ειναι πιο αποφασισμενος απο οτι το παρελθον οπου ισως ηταν 15 και τα φορτωσε στον κοκορα. Γενικα 6 μηνες ειναι αρκετο διαστημα για φτασεις σε ενα τετοιο επιπεδο αφου δεν ξεκινα απο το μηδεν. Ξερω ατομα που εφτασαν σε επιπεδο B1 - B2 στην Ελληνικη σε 6 μηνες. Ο παπας οτι για να μαθεις μια γλωσσα πρεπει να κανεις 8 χρονια μαθηματα εμενα δεν με πειθει πλεον... Από 0 να φτάσεις Β1-Β2 είναι ευκολότερο από το Β1-Β2 να το πας C2 A2 τι είναι; Αλφαβήτα, αριθμοί, τι κάνεις, πως σε λένε, από πού είσαι, πού μένεις, τι ώρα είναι, ενεστώτας και λίγο αόριστος συν 5-6 ακόμα διαλόγοι έφτασες στο Α2. Επίσης, άλλο να μένεις στη χώρα της οποίας τη γλώσσα μαθαίνεις και άλλο όχι. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και το ποια μητρική γλώσσα έχεις ή ποιες άλλες γνωρίζεις.
johny135 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γιατί το παιδί δεν ξέρει αγγλικά ρε συ. Μας λέει κόπηκε στο lower πριν 8 χρόνια, που το lower είναι γελοίο, λένε δήθεν B2, ψέμα με το ζόρι εξετάσεις Β1 είναι, και 8 χρόνια τα παράτησε, τι να πάει να γράψει; Αν δεν έχει έκθεση και είναι multiple choice με λίγη κωλοφαρδία μπορεί και να το πάρει, αφού σου λέει για να γίνει δεκτός σε μεταπτυχιακό το θέλει, όχι για να συζητά πολιτικά με άγγλους.. Πάντως, ts, και να μην προλάβεις ή να μην τα καταφέρεις, εγώ θα συνέχιζα διάβασμα αγγλικών και θα πήγαινε φαντάρος ταυτόχρονα να ξεμπερδεύω με αυτό, και Σεπτέμβρη 2018 θα συνέχιζα μεταπτυχιακό. στα ποστ σου διακρινω μια ειρωνια και εναν εξευτελισμο που χαλαει πραγματικα την ψυχολογια αυτου που διαβαζει τις απαντησεις προς το θεμα μου και εννοω εμενα μιας και εγω εχω κανει το θεμα. το λες το lower γελοιο και οτι δεν ξερει αγγλικα λες και βόσκω τιποτα κατσικια σε βουνο στον εβρο. το οτι 14 χρονων δεν ξερω ποσο πριν 8-9 χρονια δεν πηρα το lower δεν σημαινει οτι δεν ηξερα αγγλικα απλα δεν το συνεχισα και ειπα θα το κανω μετα τις σπουδες....το να λες σε οσα ποστ εχεις γραψει οτι δεν ξερει αγγλικα και ηταν γελοια παρολο που δεν τα περασε και τετοια δεν βοηθαει πιστεψε με. προτιμω να προτινεις λυση σε αυτο που ζηταω παρα να κανεις κριτικη. γιατι ξερω πολλους δηθεν που ξερουν αγγλικα και εχουν προφισιενσυ και απλα ειναι ενα χαρτι γιατι αν τους μιλησει τουριστας δεν θα καταλαβαινουν τιποτα. τελος παντων οπως ειπα παραπανω ναι θελω να το παρω για το μεταπτυχιακο αρχικα για να μπω γιαυτο το βιαζομαι κιολας αλλα θα ηθελα και να βελτιωσω μελλοντικα μονος μου τα αγγλικα μου. αυτα που ηδη ξερω δηλαδη γιατι εχει παρουσιαστει εδω λες και ηρθα μολις απο κατσικοχωρια και δεν ξερω ουτε το ονομα μου..... υ.γ οπως ειπα αναζητω να δω ποιο είναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο στο να παρω το c1, απο τα toeic ή bulats ή ενα αλλο που ειπε ενας φιλος πιο πανω το edi....καθε γνωμη δεκτη αλλα περι του θεματος. και οχι να κρινουμε τι και πως εγινε πριν 8 χρονια....
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 νταξει, ειπες την ειρωνια σου? αμα δεν εχεις να πεις και κατι που να βοηθαει στο θεμα καλό θα ηταν να μην ασχολησε.... αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μου δινεις την εντυπωση οτι βαριεσαι να ασχοληθεις πραγματικα κι απλως θες να το ξεπεταξεις. λες δε θες εκθεσεις λες δε θες προφορικα... ετσι να ξερεις δε γινεται τιποτα,ειδικα αν δε τα παιρνεις ευκολα. αυτο που σου λενε,οτι δε πηρες το lower οταν ηταν η ωρα του δεν ειναι ακριβως υποτιμητικο. ειναι μια ενδειξη οτι μαλλον δε τα παιρνεις τοσο ευκολα κι αυτο εγω δε στο λεω σαν προσβολη αλλα σαν υποδειξη οτι μπορει να χρειαστεις περισσοτερο χρονο και διαβασμα για να πιστοποιηθεις απ'οσο νομιζεις. εγω στο λυκειο πηρα το michigan που οπως λες ''δε σου αρεσει'',χωρις ιδιαιτερο διαβασμα. μαλιστα ο καθηγητης μου ειχε πει στο πατερα μου οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω κι οτι ειμαι στην κοσμαρα μου κι ομως επεσε εξω,αυτο γιατι απλα ειχα ευκολη εξοικειωση και δε δυσκολευτηκα. δε σχολιαζω καν για το lower το οποιο και για μενα ειναι γελοιο. υπηρχαν παιδια στη ταξη μου που δε το πηραν το michigan ομως κι ενω εριχναν και πραγματικο διαβασμα κι ειχαν ποσα χρονια που εκαναν συνεχομενα αγγλικα (περνωντας ολα τα σταδια,αρα δε τα ειχαν αφησει και καθολου) τι θελω να πω; πως δε γινεται να τα εχεις παρατησει 8 ολοκληρα χρονια επειδη τοτε δε τα πολυεπαιρνες και ξαφνικα τωρα μεσα σε 6 μηνες να πιστοποιηθεις ως εκ θαυματος!
zianna Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 στα ποστ σου διακρινω μια ειρωνια και εναν εξευτελισμο που χαλαει πραγματικα την ψυχολογια αυτου που διαβαζει τις απαντησεις προς το θεμα μου και εννοω εμενα μιας και εγω εχω κανει το θεμα. το λες το lower γελοιο και οτι δεν ξερει αγγλικα λες και βόσκω τιποτα κατσικια σε βουνο στον εβρο. το οτι 14 χρονων δεν ξερω ποσο πριν 8-9 χρονια δεν πηρα το lower δεν σημαινει οτι δεν ηξερα αγγλικα απλα δεν το συνεχισα και ειπα θα το κανω μετα τις σπουδες....το να λες σε οσα ποστ εχεις γραψει οτι δεν ξερει αγγλικα και ηταν γελοια παρολο που δεν τα περασε και τετοια δεν βοηθαει πιστεψε με. προτιμω να προτινεις λυση σε αυτο που ζηταω παρα να κανεις κριτικη. γιατι ξερω πολλους δηθεν που ξερουν αγγλικα και εχουν προφισιενσυ και απλα ειναι ενα χαρτι γιατι αν τους μιλησει τουριστας δεν θα καταλαβαινουν τιποτα. τελος παντων οπως ειπα παραπανω ναι θελω να το παρω για το μεταπτυχιακο αρχικα για να μπω γιαυτο το βιαζομαι κιολας αλλα θα ηθελα και να βελτιωσω μελλοντικα μονος μου τα αγγλικα μου. αυτα που ηδη ξερω δηλαδη γιατι εχει παρουσιαστει εδω λες και ηρθα μολις απο κατσικοχωρια και δεν ξερω ουτε το ονομα μου..... υ.γ οπως ειπα αναζητω να δω ποιο είναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο στο να παρω το c1, απο τα toeic ή bulats ή ενα αλλο που ειπε ενας φιλος πιο πανω το edi....καθε γνωμη δεκτη αλλα περι του θεματος. και οχι να κρινουμε τι και πως εγινε πριν 8 χρονια.... Ούτε ειρωνεία ούτε εξευτελισμός. Το lower όταν το δίνεις σου φαίνεται παλούκι. Κι εμένα τότε παλούκι μου φαινόταν. Αργότερα που ζεις τις εξετάσεις του advanced και ιδίως του proficiency και τρως τα πραγματικά παλούκια καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι. Εγώ πρώτη φορά που έδωσα για proficiency κόπηκα, και michigan και cambridge. Στα 15 μου χρόνια. Αργότερα μου κάπνισε και τα ξανάδωσα στα 22 μου χρόνια. Τα πέρασα και τα δύο, michigan με Α και Cambridge me Β-, χωρίς να ξαναπάω φροντιστήριο ή να ανοίξω βιβλίο αγγλικής γραμματικής. Αλλά εγώ δεν τα παράτησα, ασχολιόμουν συστηματικά με ίντερνετ, αγόραζα βιβλία που τα είχα διαβάσει στα ελληνικά και μου άρεσαν και τα ξαναδιάβαζα στην γλώσσα που γράφτηκαν, και μετά τα 18 έπιασα δουλειά που είχα αγγλόφωνους προιστάμενους. Αντιθέτως, γερμανικά που έκανα τρία χρόνια και έφτασα mittelstufe, ανώτερο του lower αγγλικής, τα παράτησα και με παράτησαν. Τώρα ούτε Α2 επίπεδο δεν είμαι, μην σου πω και Α1. Και είναι προφανές ότι δεν θέλεις προφορικά/έκθεση γιατί ξέρεις ότι θα κοπείς. Μην νομίζεις ότι επειδή ένα multiple choice δεν έχει προφορικά/έκθεση ότι θα είναι ευκολότερο. Το καλό στα multiple choice είναι ότι αν είναι η μέρα σου να κερδίσεις το τζακ-ποτ του τζόκερ, μπορεί να το περάσεις ακόμη κι αν δεν γνωρίζει κάποιος ούτε το καλημέρα στη γλώσσα που δίνει εξετάσεις. Το κακό είναι ότι οι απαντήσεις είναι είτε τόσο παρόμοιες, είτε εξαρτιώνται από μια μικρή γραμματική λεπτομέρεια ειδάλλως και άλλες ταιριάζουν, που σε μπερδεύουν ενώ θα απαντούσες σωστά αν απλά υπήρχε κενό να συμπληρώσεις. Και επειδή πριν λίγες ώρες έκανα τεστ που σε ενδιαφέρει, δεν το είχα ακουστά, για επίπεδο lower είναι παλούκι. Ιδίως το listening που είχε, σε αρκετά ακόμη κι εγώ δεν ήμουν σίγουρη για την απάντηση. Βέβαια είπαμε, αν είναι η μέρα κάποιου, τα βρίσκει και όλα σωστά μόνο με την τύχη. Στο πανεπιστήμιο σε multiple choice συμφοιτητής πήρε 18 συμπληρώνοντας όλα Β και φεύγοντας μετά από λίγη ώρα. Δεν είχε ανοίξει ούτε σελίδα του syllabus. Εγώ που ξεσκίστηκα στο διάβασμα, πήρα 14.
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 1ον, δεν είπα ποτέ ότι μιλάω αντικειμενικά για το ΚΠΓ, το θεωρώ για το μπέος και είναι η ΔΙΚΗ μου γνώμη και δεν με ενδιαφέρει αν σου φαίνεται γελοία ή όχι. Υποκειμενική γνώμη, τέλος, πάμε παρακάτω. 2ον, παρέθεσα την λίστα με τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εντός Ελλάδος, την οποία βρήκα με γρήγορο γκουγκλοψάξιμο. Αν το ΤΙΕ είναι αναγνωρισμένο στη χώρα μας τότε ποιό το πρόβλημα; Όποιος θέλει το διαλέγει και το δίνει. 3ον, γνώμες λέμε εδώ και ο καθένας μετά αποφασίζει τί θα δώσει. Δεν υποχρεώνω κανέναν να διαλέξει όσα πιστοποιητικά μου αρέσουν εμένα, αυτό έλειπε δηλαδή! Κοίτα δεν έχω όρεξη για βερεσέ αντιπαραθέσεις, δεν με ενδιαφέρει ούτε εμένα αν σε νοιάζει η δική μου γνώμη ή οχι, όταν γράφεις κάτι καλό είναι να το λες οτι δεν μιλάς αντικειμενικά αλλά με δικά σου υποκειμενικά κριτήρια. Γιατί αυτό το πιστοποιητικό που θεωρείς εσύ για το "ΜΠΕΟΣ" προφανώς γιατί για εσένα έχει γελοίο επίπεδο κάποιοι άλλοι δεν το θεωρούν καθόλου γελοίο, διάβασανε για να το πάρουνε και τους προσβάλλει αυτή η άποψη.
*nenya* Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Προφανως λεω την αποψη μου. Εχω βαρεθει να διευκρινιζω τα αυτονοητα. Welcome to the Internet εχω μονο να σου πω αν νοιωθεις προσβολη τόσο ευκολα δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο. Καλη συνεχεια! Α! Και δεν ειπα ποτε οτι θεωρω γελοιο το επιπεδο του ΚΠΓ άλλα ειπα, μπορεις να ξαναδιαβασεις να μην τα ξαναγραφω.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα δεν έχω όρεξη για βερεσέ αντιπαραθέσεις, δεν με ενδιαφέρει ούτε εμένα αν σε νοιάζει η δική μου γνώμη ή οχι, όταν γράφεις κάτι καλό είναι να το λες οτι δεν μιλάς αντικειμενικά αλλά με δικά σου υποκειμενικά κριτήρια. Γιατί αυτό το πιστοποιητικό που θεωρείς εσύ για το "ΜΠΕΟΣ" προφανώς γιατί για εσένα έχει γελοίο επίπεδο κάποιοι άλλοι δεν το θεωρούν καθόλου γελοίο, διάβασανε για να το πάρουνε και τους προσβάλλει αυτή η άποψη. μην κλαις. καλα σου καναν αφου δεν πηγες να δωσεις ΤΙΕ να παρεις το προφισιενσι με ενα διακοσαρακι και στηθηκες στα τεσσερα για την εξεταση του υπουργειου παιδειας.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 μην κλαις. καλα σου καναν αφου δεν πηγες να δωσεις ΤΙΕ να παρεις το προφισιενσι με ενα διακοσαρακι και στηθηκες στα τεσσερα για την εξεταση του υπουργειου παιδειας. Βρε αει παράτα μας να πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα