Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αγόρασα πρόσφατα το A5 2016 και πήρα και από αυτά τα Screen Protectors.

Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτό αν και έλεγε ότι είναι για το A5 2016, αριστερά και δεξιά στην οθόνη αφήνει κενά. Δηλαδή δε καλύπτει από άκρη σε άκρη με αποτέλεσμα το τελείωμα του Screen Protector να είναι πάνω στην οθόνη.

Αυτό μου φαίνεται συμβαίνει διότι στις άκρες το κινητό είναι ελαφρώς καμπυλωτό;;

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να προτείνει κάποιο Screen Protector που να εφαρμόζει σε όλη την οθόνη.

Δημοσ.

2.5 γυαλί έχει η οθόνη. Δεν έχει βγει κανένα screen protector που να μπορεί να καλύψει τέτοιες οθόνες. Και σε άλλα κινητά με τέτοιο γυαλί (π.χ. iPhone 6/6s, Galaxy S6) τα screen protectors αφήνουν κενό στις άκρες...

Δημοσ.

2.5 γυαλί έχει η οθόνη. Δεν έχει βγει κανένα screen protector που να μπορεί να καλύψει τέτοιες οθόνες. Και σε άλλα κινητά με τέτοιο γυαλί (π.χ. iPhone 6/6s, Galaxy S6) τα screen protectors αφήνουν κενό στις άκρες...

Μάλιστα, δηλαδή 2.5D λέγεται... Και δε μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό... Μια χαρά :P

Απλά θα μου σπάει τα νεύρα στον αιώνα τον άπαντα.

Και ούτε αν πάω από "τζαμάκι" screen protector σε αυτά που είναι σαν απλή ζελατίνα (άρα εύκαμπτα) μπορώ να βρω κάτι να τη καλύπτει;

Δημοσ.

Υπάρχουν ζελατίνες που καλύπτουν τις άκρες λέγονται edge to edge αν θες να το ψάξεις αλλα για το iPhone που κοίταζα κάνουν 20-50€ πανάκριβες οταν βρίσκεις με 5€ την κανονικη

Δημοσ.

Γενικά να κοιτάς από ebay σαν αυτή που δείχνει ο φίλος, δεν χρειάζεται να πας σε επώνυμες και ακριβές. Εγώ πάντα έτσι έκανα δουλειά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...