Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την 32lf5610 που παρελαβα προσφατα. Σημερα ενω εβλεπα ταινια σε μια σκοτεινη σκηνη ειδα οτι εχει backlight bleeding και προφανως ειναι ενοχλητικο. Να τη γυρισω πισω?

post-325831-0-03767300-1472594323_thumb.jpg

Δημοσ.

Μονο bleeding. Ολη η εικονα ειναι μωβ...  :fear:  :whistle: . Κλασσικο IPS......Αλλα για αυτο δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Oi LG τέτοια μαύρα εχουν ελεω IPS.

Αν το καταστημα δεχτεί να στην αλλαξει εντος 10ημερου εχει καλως. Η LG δεν προκειται καθως ειναι μεσα στα πλαισια του κανονικου για αυτους (και για αλλες εταιριες).

Να ξερεις μονο και η αλλη που θα παρεις πιθανότατα να εχει bleeding. Και αυτο γιατι δεν ειναι ακριβως bleeding. Παρατήρησε την πρασινίλα που βγαζει σαν χρωμα. Αυτο λεγεται IPS glow effect. Υπαρχει στο 99.999% των IPS πανελ. 

Sorry κιολας αλλα δεν θελω να βγω κακος, αλλα στα έλεγε ο heavyrain εδω http://www.insomnia.gr/topic/613298-budget-32%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-gaming/

Τα ελεγα και εγω εδω οπου επίσης στο έδειξαν τα παιδιά http://www.insomnia.gr/topic/611033-γνωμες-για-ue48h6670sl/?p=54902749

Αν τα διάβαζες προσεχτικά (αυτη και η χρησιμότητα του φορουμ) θα παρατηρήσεις οτι ολα τα προβλήματα που έχεις εχουν αναφερθεί ολα στο 100% στα ποστ αυτα. Αλλωστε ολοι σε απέτρεπαν απο αυτην την αγορα.

Το εχουμε  πει στα καταστήματα ναι μεν παίρνουμε μια ιδεα αλλά οχι απαραίτητα την σωστή. Και αυτο αναφέρθηκε.

Αν δεν δεχτουν αλλαγή, δοκίμασε να μειώσεις το back light και την φωτεινότητα. Αν σκοτεινιάσει πολυ ανέβασε το gamma απο τις προηγ ρυθμίσεις. Θα πας εννοειται στην επιλογή expert να κανεις εκ νεου ρυθμίσεις. Με λιγο σκαλισμα θα μειωθει. Τελειως ουτε καν.

Δημοσ.

Και αν σου πω οτι ειχα παρηγγειλει τη samsung και δε την ειχαν  και για να μη ζοριζομε προτιμησα την lg αφου στο κατω κατω εχω και αλλες lg στο σπιτι αλλα καμια δε δειχνει ασπριλες σαν αυτη. Αρα δεν νομιζω οτι προκειτε απλα για χαρακτηριστικο των ips -σε τετοιο βαθμο που το βλεπω εγω- αλλα για προβληματικη tv. Την πακεταρα οπως ηταν και τους εστειλα email. Η εικονα της παντως αν εξαιρεσεις το bleeding ειναι πολυ καλη με ωραια χρωματα και παλι...

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε οτι δεν εχουν ωραια χρωματα. Δεν θα πουλουσε καθολου τοτε. Στα φωτεινα πλανα εχουν πολυ καλη αποδοση. Στα σκοτεινα ομως ισχυει οτι εχουμε περιγραψει. Στα πιο ακριβα μοντελα ειναι λγο καλυτερα τα πραγματα λογω ultra clear φιλτρων που βαζουν. Τις σκοτεινιάζει λιγο βεβαια. Παραυτα και παλι σαν VA δεν φτανουν το μαυρο. Εχουν μονιμως μια μωβ αποχρωση.

Αν εχεις παλια μοντελα LG προ IPS λογικο να μην εχεις τετοιο θεμα. Αν ειναι καινουργιες βαλε την ιδια ταινια στο ιδιο σημειο και παρατηρησε το.

Glow θα εχεις απλα πιθανον σε μικροτερο βαθμο.

Οπως σου ειπα αν βρεις ακρη με το καταστημα μονον. 

Δημοσ.

να πεις δεν στο στο χα/χαμε πει τοτε και με εικονες συγκριτικες ... (3 lg ειχα στη κατοχη μου, τωρα εχω μεινει με μια στη κρεβατοκαμαρα μονο)

"Σ αυτη την παγιδα πεφτουν ολοι στα μαγαζια. Το εχω γραψει απειρες φορες σχεδον σε καθε θεμα, ο υψηλος φωτισμος στα μαγαζια καλυπτει τις αδυναμιες των ips lg ( χαμηλη αντιθεςη και ανυπαρκο μαυρο σε συνθηκες χαμηλου φωτιςμου) μολις την βαλεις σπιτι σου και βαλεις μια ταινια θα πεις, μα που πηγε η τελεια εικονα που εβλεπα στο μαγαζι ( οπου επαιζε βελτιστοποιημενο υλικο )"

Μπορεις επισης να βαλεις μια λαμπα απο πισω απ την τηλεοραση σαν ambient light για να μειωθει λιγο το φαινομενο η κατι τετοιο, παρηγγειλα ενα και το περιμενω μεσα σεπτεμβρη να δω αν κανει δουλεια.

http://www.gearbest.com/led-strips/pp_425404.html?wid=21

Δημοσ.

Και εγω 3 εχω οι 2 εκ των οποιων ειναι καινουργιας τεχνολογιας ips που δεν εχουν κανενα προβλημα σαν αυτο που εχει η τελευταια που πηρα αρα ειμαι ατυχος γιατι επεσα σε σκαρτο κομματι και καταληγουμε οτι δεν εχει σχεση το ips η η ιδια η LG για αυτο. Ειναι ενα ελλατωματικο κομματι...

Δημοσ.

Απο το να ακουω εξυπναδες το προτιμω παντως γιατι τουλαχιστον εχω μερικα επιχειρηματα για αυτα που γραφω.

Αν δεν θελετε να βοηθησετε οκ δεν ειστε υποχρεωμενοι αλλα αυτο που διαβαζω απο χθες ειναι "εμεις στα λεγαμε καλα να παθεις". Ισως εκανα λαθος να παω για lg αλλα το σιγουρο ειναι οτι με προηγουμενες lg δεν ειχα κανενα προβλημα. Καμια τηλεοραση δε γινετε να ειναι τελεια καθεμια εχει τα υπερ και τα κατα. Ρτυχε να παρω αυτην τωρα τι να κανουμε. Διακρινω πιο πολυ μια επιθετικοτητα παρα την επιθυμια να βοηθησετε.

Δημοσ.

Επιθετικοτητα; για ποιον λογο;

Σε ξερουμε και απο χθες; εχουμε κατι μαζι σου; εχουμε κατι να χωρισουμε;

μαλλον φανταζεσαι πραματα σπυρο....

Η μονη λυση για να μειωθει το ενοχλητικο φαινομενο, οπως και μονος σου το χαρακτηριζεις, αναφερθηκε στα προηγουμενα ποστ... οσον αφορα τις αλλες lg που χεις αν εσενα σου φαινονται μια χαρα η γνωμη των υπολοιπων περισσευει. ( πληροφοριακα υπαρχουν καποια μοντελα που δεν ειναι ips στην lg)

Δημοσ.

Τεσπα τη πηγα στο service μου ειπαν θα βαλω καινουργιο πανελ δε ξερω αν μπορω να τους εμπιστευτω και στη καλυτερη γιατι να μη μου δωσουν μια καινουργια σφραγισμενη εφοσον το καλυπτει η εγγυηση;

Δημοσ.

Καμιά επιθετικοτητα, ούτε κάποιος σου είπε καλά να πάθεις. Που το είδες αυτο?

Άνοιξες ένα θέμα. Σε βοήθησαν κάποιοι λέγοντας την άποψή τους, την ανελυσαν κιόλας παραθετοντας στοιχεία με φωτογραφικό υλικό, Google tedts κτλ κτλ κτλ. Μια χαρά ασχολήθηκαν τα παιδιά με το θέμα σου.

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε βοήθησε κάνεις!!!!!

Πάραυτα εσύ τελικώς ακολούθησες το δικό σου ένστικτο και αντιμετωπίζεις ακριβώς αυτά που σε προειδοποιησαμε.. Δεν στο λέω με κακία. Απλά εγώ για να δώσω μια συμβουλή δαπανω χρόνο. Δεν την δίνω μόνον για εσένα αλλά και για το ευρύ κοινό. Αν εσύ αγνόησεις την συμβουλή και τελικά έχεις το πρόβλημα που σου έλεγα ότι θα είχες, τι λύση να σου δώσω?? Να γυρίσω το χρόνο πίσω.

Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου δεν σου ξανά γράφω λοιπόν...

Λύσεις πάραυτα σου έδωσα πιο πάνω έστω και μεσοβεζικες θα μειώσουν το φαινόμενο.

Πιο πάνω επίσης σου είπα να βρεις την λύση μέσω κατάστηματος εάν θες αντικατάσταση. Στο είχα πει και αυτό αλλά προτιμήσες άλλη οδό..

Μέσω αντιπροσοπειας στην καλύτερη περίπτωση θα σου την επισκευασουν η θα σου δώσουν ανακατασκευης. Πιθανότατα να έχεις glow η clouding σε άλλο σημείο. Απλά σε μικρότερο βαθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...