drdedus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ακούς μέχρι 21 είσαι Ο καλύτερος. Από περιέργεια είχες "κουράσει" τα αφτιά σαν πιτσιρικάς με ακουστικά η με club/Συναυλίες/μπουζούκια ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πιθανοτατα ειναι πιτσιρικας. Μην κοιτας το αβαταρ!
AntiCambeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως έχετε ενεργοποιημένο το mode «νυχτερίδα»;
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν με πήραν και τα χρόνια αλλά μικρός δεν είμαι. Δεν φοράω ακουστικά ποτέ και λόγω δουλειάς συναναστρέφομαι με μικρές ηλικίες. Για αυτό το γράψιμο και τα "emoticons". Ontopic το σφύριγμα σταματάει μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα? Εμένα μου φαίνεται να ελαττώθηκε. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Όχι εχει συνεχόμενη ροη ο ήχος αυτός. Μάλλον αρχίζεις και χάνεις την ακοή σου Εγώ σε απόσταση 2-3 μέτρων των ακούω άνετα. Καργα εκνευριστικος και οπότε δεν κάνω χρήση την τηλεόραση βγαίνει από το ρεύμα. (Είμαι 27 οπότε έχω ακόμα χρόνια να το ακούω αρκετά )
pano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σε σαιτ που κοίταξα εγώ ακούω έως και 21Κ (το 22 όσες φορές και αν το έβαλα με τίποτα, το 21 άνετα). http://www.noiseaddicts.com/2009/03/can-you-hear-this-hearing-test/ Tι είπες ρε φίλε,εγώ μέχρι το 15 πήγα.
mourtias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αυτό είναι το insomnia πας για ένα monitor και φεύγεις με πλήρη έλεγχο ωριλά. Μπράβο ρε παιδιά.Υ.Γ.(κάποιο τεστ για μάτια έχουμε; ) 5
wannaplay Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 εγω που ειμαι 33 δεν ακουω τιποτα,βεβαια και το ετερον που ειναι 27 δε ακουει κατι,να επεσα σε νορμαλ κοματι??? εχω ups ομως και πολυπριζο με προστασια
featherbrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν με πήραν και τα χρόνια αλλά μικρός δεν είμαι. Δεν φοράω ακουστικά ποτέ και λόγω δουλειάς συναναστρέφομαι με μικρές ηλικίες. Για αυτό το γράψιμο και τα "emoticons". Ontopic το σφύριγμα σταματάει μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα? Εμένα μου φαίνεται να ελαττώθηκε. Όλο αυτό μου θύμισε το παιχνίδι Μάντεψε Ποιος Επόμενο βήμα είναι να αρχίσουμε να ρωτάμε αν φοράς καπέλο ή αν έχεις ουλή 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγώ φταιω που το ξεκίνησα αυτό με τις συχνότητες και την ηλικία... Sorry παιδιά Όλοι από δεύτερα σε ΩΡΛ
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Eντάξει το thread έχει κλείσει πρακτικά, δεν ενοχλούμε και κανέναν. ^^ Αν απο την άλλη υπάρχει θέμα για την δημόσια εικόνα του φόρουμ, ας μας το πει ο φίλτατος matrix
pano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ^Εντάξει,εσένα μπορεί και να σου το φωνάξει,θ΄ακούσεις. 1
iceman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Το σφυριγμα το ακουσα και εγώ. Ευτυχώς που η τηλεόραση είναι σε κουζίνα. Αν ήταν σε υποδωμάτιο θα είχε παέι για αλλαγή!\ Μου είχε συμβει με μια sony παλιά και ευτυχώς μου την είχαν αλλάξει μεσα στην εγγύηση (τη 2ετίας προφανως όχι το 1 έτος που λένε)
arma1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μας καλυπτει η εγγυηση για το σφυριγμα; δοκιμασε κανεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα