Προς το περιεχόμενο

Samsung LT24E390EW Monitor-Tv --- 119€ - [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, Κανει σε κανεναν θορυβο οταν ειναι στο ρευμα αλλα ειναι κλειστή? (σαν βουιτο) Οταν την ανοιγω σταματαει ο θορυβος.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα, Κανει σε κανεναν θορυβο οταν ειναι στο ρευμα αλλα ειναι κλειστή? (σαν βουιτο) Οταν την ανοιγω σταματαει ο θορυβος.

Και τα δύο που έχω το κάνουν
  • Like 1
Δημοσ.

Κάνει ένα ιιιιιιι αν πας κοντά ειδικά το ακούς έντονα. Όταν είναι σβησμένη το κάνει.

Εγώ την έχω συνδεσή σε ένα πολυμπριζο μαζί με κάτι αλλά και πριν πέσω γ ύπνο το σβηνω γιατί το ακουω.

Ή πλάκα είναι ότι μόνο εγώ το ακούω.σε όσους το είπα μ έσπασαν τα νεύρα και μ έλεγαν δεν ακούω κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι μόλις μεγαλώσεις λίγο (άνω των 40 ετών) αυτή την συχνότητά δεν την ακούς.

Οπότε υπομονή!

Μετα τα 40 πολλες συχνοτητες δεν ακους :lol:

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο δεν ισχυει για ολους. Δυστυχως ή ευτυχως. Ειμαι ευτυχης που ακομα ακουω τις υψηλες! Πιτσιρικι βεβαια ακουγα και τους 19Κhz (pilot signal) της στερεογεννητριας μου οταν εκανα εκπομπες στα fm οποτε δεν εχω το "μεσο" αυτι.

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι ειναι, η κοπελα μου δεν το ακουει και τοσο ενω εμενα με ενοχλει πολυ ο θορυβος της οθονης (οταν ειναι σβηστη). Παλι καλα που δεν ειναι για μενα...

Παντως απο ποιοτητα (χρηση tv) κακα τα ψεματα για 130 ευρω (πλαισιο) ειναι super...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρόλο που είναι δίπλα στο κρεβάτι η οθόνη δεν άκουσα τίποτα αλλά τώρα που το λέτε θα στήσω αυτί μπας και ... αν και λόγω ηλικίας δεν ελπίζω σε πολλά ...

Επεξ/σία από Galaxy
Δημοσ.

Στα 2 μετρα εγω παντως βραδυ με ησυχία το ακουω ανετα... Απορω πως δεν το ειπε κανενας αλλος αυτο (διαβασα ολα τα θεματα της οθονης).

Δημοσ.

Μετα τα 40 πολλες συχνοτητες δεν ακους :lol:

μακάρι να μπορούσα να γελάσω και εγώ..

Να υπενθυμίσω ότι τις παρα παρα πολλές φορές τις συχνότητες που χάνεις ο εγκέφαλος τις δημιουργεί.

Αυτη είναι η μια αιτία για τις Εμβοες.

Ποιό βράδυ και ποιά ησυχία..να δεις να κόβουν την άσφαλτο στα 4 μέτρα και να ακούγονται τα τζιτζίκια οι σακούλες τα μοτέρ οι τόνοι και τα υψισυχνα σφυρίγματα δυνατότερα.

Ελάχιστες απο τις δεκάδες αιτίες πχ club, κρυολογήματα κλπ μπορούν να καταπολεμηθούν αν τις προλάβεις.

Ειναι θέμα ωρών να πάρεις κορτιζόνη ΜΠΑΣ καιθ κάνει κάτι.

Και για να καραφλιασετε μπείτε στην σελίδα των ωρλ να δείτε οι "working hard" τι λενε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ πχ τέτοιες οθόνες να τις ακούς για να καλύπτουν τον δικό σου ήχο, η να αφήνεις το pc ανοιχτό για να ακούγεται ο ανεμιστήρας, η να βάζεις το ράδιο ενδιάμεσα απο σταθμούς να ακους το φύσημα.

Μιλάμε για εναν στους 10 σε μικρό ανεκτό βαθμό.

και να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η υπερακουσια.

Να ακουμπάει το κουτάλι στο πιατο ο απέναντι κσι να νομίζεις οτι χτυπανε καμπανες στα 2 μετρα.

Να ανοίγει η σκάλα και να ακους τις αλυσίδες ... Γ@Μ@Τ@

Και για τους εντελώς ατυχους υπάρχει η συνηθισμένη περίπτωση να έχεις ΚΑΙ ΤΑ 2.

μοιάζουν λίγο θου βου αλλά δεν είναι..

Κορτιζόνη στο 24ωρο θυμίζω μπας και...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν ισχυει για ολους. Δυστυχως ή ευτυχως. Ειμαι ευτυχης που ακομα ακουω τις υψηλες! Πιτσιρικι βεβαια ακουγα και τους 19Κhz (pilot signal) της στερεογεννητριας μου οταν εκανα εκπομπες στα fm οποτε δεν εχω το "μεσο" αυτι.

Σε σαιτ που κοίταξα εγώ ακούω έως και 21Κ (το 22 όσες φορές και αν το έβαλα με τίποτα, το 21 άνετα).

http://www.noiseaddicts.com/2009/03/can-you-hear-this-hearing-test/

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας :P

Πάντως μου έφυγε ένα βάρος ότι ήμουν ο μόνος γκαντέμης με τσιριχτή οθόνη! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...