Προς το περιεχόμενο

Samsung LT24E390EW Monitor-Tv --- 119€ - [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού απο ότι φαίνεται όλες έχουν.

Ναι, γυρίζεις και λες ότι δεν έγραφε πουθενά ότι πήρες τηλεόραση τροχονόμο. Δεν σε καλύπτει και δεν είναι σύμφωνα με αυτά που διαφημιζόταν. Συνεπώς πας για πιστωτικό ή χρήματα πίσω.

Αντικατάσταση μην κάνεις, όλες ίδιες είναι πάνω κάτω.

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλιστα ,η αγορα εγινε online απο τα κεντρικα Κωτσοβολος ,αν την παω σ ενα καταστημα Κωτσο της περιοχης μου θα κανω δουλεια; το ιδιο δεν ειναι;

παντως δεν πιστευω να γινει κατι ,τσαμπα ταλαιπωρια θα φαω , αλλα αν δεν δοκιμασω δε θα μαθω 

Δημοσ.

Πήγαινε σε μικρό σε ηλικία υπάλληλο, οι μεγάλοι δεν θα το ακούνε, θα σε βγάλουν τρελό. Ή κατέβασε εφαρμογή στο κινητό να δείξεις τις κυματομορφές του ήχου.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε μικρό σε ηλικία υπάλληλο, οι μεγάλοι δεν θα το ακούνε, θα σε βγάλουν τρελό. Ή κατέβασε εφαρμογή στο κινητό να δείξεις τις κυματομορφές του ήχου.

ποια ειναι αυτη η εφαρμογη φιλε; 

Δημοσ.

Με κάτι τέτοια τρελαίνονται στα καταστήματα και στα service και όταν πας με κανονικό πρόβλημα σου ζαλίζουν τον έρωτα γιατί είναι ήδη τσατισμένοι από πριν.

Δημοσ.

Καλά και το τσίριγμα δεν το λες φυσιολογικό. Ας το γράφανε, "κάνει μόνο για κουφούς ή άνω των 50". ^^

• Moderators
Δημοσ.

Με κάτι τέτοια τρελαίνονται στα καταστήματα και στα service και όταν πας με κανονικό πρόβλημα σου ζαλίζουν τον έρωτα γιατί είναι ήδη τσατισμένοι από πριν.

Οριστε; Μηπως να δειρουν και λιγο; Δεν νομιζω οτι μιλας εκ μερους τους, ουτε οτι πραγματι ειναι ετσι τα πραγματα.

Οποιοδηποτε προβλημα ειναι προβλημα, ιδιου βαρους με οποιοδηποτε αλλο. Δουλεια τους ειναι και εγγυηση υπαρχει και νομος για ελαττωματα και ευθυνη του πωλητη υπαρχει με 6μηνη εως διετη προθεσμια.

• Like 1
Δημοσ.

Τσαμπα πιστεύω θα πας και θα προσπαθησεις.

Όλες το κανουν.

Δεν το κάνουν όλες,ούτε όλες της Samsung,αλλιώς θα είχε βγεί φήμη οτι οι Samsung σφυράνε.Αν την είχα πάρει πιθανότατα θα την άλλαζα.Δεν δικαιολογείται απο επώνυμη εταιρία.

Δημοσ.

καλυτερης ποιοτητας εσωτερικο κυκλωμα σε επομενο revision της οθονης...

προς το τελος της εγγυησης προσωπικα θα την παω να μου την αλλαξουν με νεα μηπως το εχουν φτιαξει...

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω (βασικα ειμαι σιγουρος) δεν ειναι η οθονη, αλλα το τροφοδοτικο. Το κανει και ενας φορτιστης sony που εχω οταν δεν εχει κινητο πανω

Δημοσ.

Ή αλήθεια είναι ότι έτσι κάνουν και τα σταρτερ στις λάμπες, αλλά δεν ήξερα οτι παίζει ρόλο και στις tv ανάλογα τη χρωματική απόχρωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...