chris_g92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Έχω προσωρινά ένα s4 mini και έχει κάνει τρελό burn in η οθόνη ειδικά πάνω στην μπάρα. Παίζει να στρώνει κάπως αυτό γιατί λεφτά δεν θέλω να δώσω γία αυτό το τηλέφωνο !!! Ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το burn-in εξ' ορισμού είναι μόνιμο και δεν διορθώνεται με κάποιον τρόπο. Τώρα αν απλά έχει "κρατήσει" είδωλο (image-retention) είναι άλλο θέμα, αυτό μπορεί να φτιάξει. Γι αρχή δοκίμασε να το κρατήσεις σβηστό για λίγο (π.χ. μία νύχτα) ή και να αναπαράγεις λευκό θόρυβο (κάποιο video με "χιόνι" όπως λέγαμε παλιά στις τηλεοράσεις).
chris_g92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Οκ θα το τεστάρω να δω αν θα στρώσει λίγο ευχαριστώ πάντως
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Είναι μια εφαρμογή στο Playstore, burn fix ψάξε, σου προβάλλει πολλά χρώματα Γρήγορα. Άστο αυτό να το κάνει σε τέρμα φωτεινοτητα για 1-2 ώρες.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω προσωρινά ένα s4 mini και έχει κάνει τρελό burn in η οθόνη ειδικά πάνω στην μπάρα. Παίζει να στρώνει κάπως αυτό γιατί λεφτά δεν θέλω να δώσω γία αυτό το τηλέφωνο !!! Ευχαριστώ. Σε πόσο χρονικό διάστημα το εμφάνισε;Είχες την φωτεινότητα συνέχεια στο μέγιστο;
2.1Ohm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά κάνε invert colours κ δούλεψε το όσο πιο πολύ μπορείς κ αντεχεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα