randomcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Όχι κάπως έτσι, αυτό είναι. Έχεις customer ID ανοίγεις και 15 λογαριασμούς, δεν έχεις; Ανοίγεις μόνο αν ανήκεις σε κάποια από τις εξαιρέσεις. Είπα κάπως έτσι επειδή δεν ξέρω αν με κατοχή προπληρωμένης κάρτας θεωρείται ότι έχω customer ID. Πήγα να την ανανεώσω και μου είπε ο υπάλληλος της Eurobank ότι πλέον χρειάζεται η προσκόμιση περισσοτέρων προσωπικών στοιχείων και του λέω "okay, αφού θα δώσω που θα δώσω ένα σωρό στοιχεία, κάνε μου μία χρεωστική" και μου λέει φυσικά ότι αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού. Την συνέχεια την ξέρεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Είπα κάπως έτσι επειδή δεν ξέρω αν με κατοχή προπληρωμένης κάρτας θεωρείται ότι έχω customer ID. Πήγα να την ανανεώσω και μου είπε ο υπάλληλος της Eurobank ότι πλέον χρειάζεται η προσκόμιση περισσοτέρων προσωπικών στοιχείων και του λέω "okay, αφού θα δώσω που θα δώσω ένα σωρό στοιχεία, κάνε μου μία χρεωστική" και μου λέει φυσικά ότι αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού. Την συνέχεια την ξέρεις... Οι προπληρωμένες υπάρχουν (ή μάλλον υπήρχαν) ακριβώς (και) για αυτόν το λόγο, δηλαδή να μην έχεις customer ID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα