FireKiller Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 εεεε φίλε, 360 βγάζει η a45amg. η προ-2016. Στο τελευταίο ο 2λιτρος βγάζει 381 http://www.mercedes-amg.com/a45.php#vehicle_overview_section 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 η προ-2016. Στο τελευταίο ο 2λιτρος βγάζει 381 ααα οκ, δεν είμαι σωστά ενημερωμένος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εεεε φίλε, 360 βγάζει η a45amg. Βγήκε καινούργια έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μου κάνει εντύπωση πώς το κατάφερε αυτό και δυστυχώς δεν έχει τύχει να τη δω σε δράση Μπράβο της πάντως, γιατί για την κατηγορία αυτή που ανέκαθεν μου άρεσε νομίζω ότι παρουσίασε διαμάντι η μερκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μου κάνει εντύπωση πώς το κατάφερε αυτό και δυστυχώς δεν έχει τύχει να τη δω σε δράση Μπράβο της πάντως, γιατί για την κατηγορία αυτή που ανέκαθεν μου άρεσε νομίζω ότι παρουσίασε διαμάντι η μερκα yeah συμφωνώ. Δεν θα σχολιάσω για το αν είναι καλύτερη ή όχι από τον ανταγωνισμό (βλέπε audi, vw & bmw) αλλά είναι σαφέστατα πιο ενδιαφέρουσα πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ντάξει, καλά τα ~400 hp σε 2000cc, αλλά: https://www.youtube.com/watch?v=UOshsheqmko & 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απολαύστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απολαύστε 2j(iz)z!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η τουρμπίνα είναι πιο μεγάλη απ' το κεφάλι του εν τω μεταξύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αυτό είναι μοτέρ διαμάντι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 δεν εχουν αξια αυτα τα διαμαντια......να χαμε να λεγαμε......πραγματικα διαμαντια ειναι ο 1.8 της vw που φορεθηκε σε μιλιουνια,αλλα και ο 1.6 vtec,που μανισιος,σηκωνε ανετα την διπλασια ιπποδυναμη,και με ελαχιστες αναβαθμισεις,τριπλασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Noμιζω πως το θεμα του τοπικ δεν αφορα μονταρισμενους κινητηρες και ποσα αλογα τον πηγε ο καθε πικραμενος καγκουρας παρεα με το φιλαρακι του που δουλευει συνεργιατζης στα Καμινια, αλλα εργοστασιακους. Αυτος της A AMG ειναι επισης πολυ μπροστα οταν βγαζει 180+ αλογα ανα λιτρο απλα υποκλινεσαι στον Γερμανο. Εαν φανει και αξιοπιστος σε βαθος χρονου, τοτε ναι ειναι απιθανος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Noμιζω πως το θεμα του τοπικ δεν αφορα μονταρισμενους κινητηρες και ποσα αλογα τον πηγε ο καθε πικραμενος καγκουρας παρεα με το φιλαρακι του που δουλευει συνεργιατζης στα Καμινια, αλλα εργοστασιακους. Αυτος της A AMG ειναι επισης πολυ μπροστα οταν βγαζει 180+ αλογα ανα λιτρο απλα υποκλινεσαι στον Γερμανο. Εαν φανει και αξιοπιστος σε βαθος χρονου, τοτε ναι ειναι απιθανος. εεε βασικά και η amg καγκούρικη είναι, καθώς παίρνουν ένα μοντέλο παραγωγής της mb και το βελτιώνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πωλούνται εδώ και κάμποσα χρόνια στην Αγγλία επίσημα Evo με 400 άλογα και φυσικά εγγύηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πωλούνται εδώ και κάμποσα χρόνια στην Αγγλία επίσημα Evo με 400 άλογα και φυσικά εγγύηση. mitsubishi evo x fq 400 (400 άλογα) και fq 440 (440 άλογα). Μια διευκρίνιση! Ένας κινητήρας, κατά την ἀποψή μου, για να θεωρηθεί "διαμάντι", δεν είναι αναγκαστικό απλά να αποδίδει ίππους. Πιστεύω πως χρησιμότερο είναι να αποδίδει ίππους που να μπορεί να τους βγάλει στον δρόμο, να έχει ροπή, και να αντέχει κάθε βελτίωση, χωρίς να προκαλεί προβλήματα. Να έχει δηλαδή περιθώρια βελτίωσης και έρευνας, είτε αυτή προέρχεται από εξουσιοδοτημένο βελτιωτικό οίκο, είτε από το συνεργείο του κυρ Μητσάρα του ξαδέρφου της ξαδέρφης από το χωριό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα