stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όταν κρατάς πατημένο συμπλεχτη ο δίσκος τρώγεται. Γ αυτό βλέπεις νέους που πατάνε ασταμάτητα συμπλεχτη πάνε για δισκο σε σύντομο χρονικό διαστημα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όταν κρατάς πατημένο συμπλεχτη ο δίσκος τρώγεται. Γ αυτό βλέπεις νέους που πατάνε ασταμάτητα συμπλεχτη πάνε για δισκο σε σύντομο χρονικό διαστημα Το βελω στην μικρη μου κορη και φωναζω αλλα φοβαται οτι θα αργησει να βαλει πρωτη και να ξεκινησει και θα της κορναρουν απο ποσω εστω και αν εχει το Ν. 2
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ε σιγά και να της φωνάξουν τι έγινε πες της; Υπομονή ν κάνουν αν φοράει Ν δεν νομιζω να της πούνε και τίποτα. Μαθαίνει ή κοπέλα ας κάνουν υπομονή 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ε σιγά και να της φωνάξουν τι έγινε πες της; Υπομονή ν κάνουν αν φοράει Ν δεν νομιζω να της πούνε και τίποτα. Μαθαίνει ή κοπέλα ας κάνουν υπομονή Δυστυχως καποιοι βρισκουν ...ευκαιρια να κανουν την πλακα τους γιατι γενηθηκαν Σουμαχερ !!!Αν και ο Σουμαχερ αν ηταν καλα και οδηγουσε στην πολη δεν θα εκανε κατι τετοιο . 1
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 φιλε αρχικα ειναι toyota hilux 1999 2.4d οποτε καταλαβαινεις οτι ο συμπλεκτης εχει και επιπλεον φθορα λογω κουβαληματος βαρους στην καροτσα και αγροτικες εργασιες σε δυσβατα μερη... και παλι ομως, θεωρω οτι μετραει πολυ και η κατασκευαστικη αντοχη μιας "καλης " εταιρειας... πχ αν ηταν φιατ φιορινο θα ειχαμε αλλαξει συμπλεκτη 4-5 φορες ηδη .... η τογιοτα ανεκαθεν εβγαζε καλα αυτοκινητα... οσο για αυτο που ρωτησες , ναι, αυτα που ειπες, και κυριως ο κανονας του οσο λιγοτερο τον χρησιμοποιεις τοσο το καλυτερο... επισης οταν κατεβαζω ταχυτητα παταω γκαζι να ανεβουν οι στορφες και κατα καποιον τροπο "συγχρονιζω" τις στροφες του κινητηρα με αυτες του δισκου,αν γινομαι κατανοητος... το αμαξι το οδηγαει ο αδερφος, επαγγελματιας οδηγος (οχι ταξιτζης ) και εγω που γενικα σκαμπαζω απο αυτοκινητα... οποτε ο συμπλεκτης θα αντεξει και αλλο, αν και ξαναλεω πιστευω ειναι περισσοτερο θεμα αθανατης κατασκευης των ιαπωνων Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό που κάνεις... Το βελω στην μικρη μου κορη και φωναζω αλλα φοβαται οτι θα αργησει να βαλει πρωτη και να ξεκινησει και θα της κορναρουν απο ποσω εστω και αν εχει το Ν. Όσο γρήγορα και να ξεκινήσει το κορνάρισμα δεν το γλιτώνει πες της!
soteras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το βελω στην μικρη μου κορη και φωναζω αλλα φοβαται οτι θα αργησει να βαλει πρωτη και να ξεκινησει και θα της κορναρουν απο ποσω εστω και αν εχει το Ν. Σιγά μωρέ και να αργήσει να ξεκινήσει τι έγινε δεν θα προλάβει ο σουμάχερ πίσω το επόμενο φανάρι ή η κυρά πίσω θα αργήσει στο κομμωτήριο 2 νανο δεύτερα.Θυμήθικα τώρα σκηνικό είμαι στο φανάρι με το αμάξι της εταιρίας του πατέρα και επειδή άργησα να ξεκινήσω λίγο έρχετε η κυρά στο μαγαζί και ούρλιαζε ότι άργησε να πάει στο κομμωτήριο 5 λεπτά και ότι της δημιούργησα μεγάλη ταραχή και σύνχιση στο προγραμμά της Όσο για το θέμα του TS λογικά δισκοπλατό θα θέλεις ιδικά άμα είσαι νέος οδηγός εγώ τον πρώτο χρόνο τον είχα λιώσει τον κακόμηρο τον δίσκο.Απλά το πας άμεσα σε συνεργείο γιατί άμα σε αφήσει τέρμα δεν πάς πουθενά μετά άμα δεν πάρεις γερανό 1
saleit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 χαχαχαχα, αυτοί που κορνάρουν πλάκα έχουν. Αν με κορνάρουν, πριν ξεκινήσω βάζω όπισθεν χωρίς να πάω πίσω, έτσι για το @. Αν έχω ξεκινήσει ήδη, απλά φρενάρω έτσι λίγο.... 1
dimitrisOP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 χαχαχαχα, αυτοί που κορνάρουν πλάκα έχουν. Αν με κορνάρουν, πριν ξεκινήσω βάζω όπισθεν χωρίς να πάω πίσω, έτσι για το @. Αν έχω ξεκινήσει ήδη, απλά φρενάρω έτσι λίγο.... 1
NT1G Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό που κάνεις... What is rev matching and should I be doing it? 2
opcorsa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 What is rev matching and should I be doing it? ακριβως αυτο ... εισωραιος... γιατι η οδηγηση δεν σταματαει με το να παρεις το διπλωμα... μαθαινεις και νεα πραγματα βεβαια μετα απο δικη σου βουληση
gia_nnis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα corolla του 2004. Εδώ και λίγο καιρό μου κάνει κάτι κόλπα. Όταν προσπαθώ να επιταχυνω απότομα το αμάξι πρώτα ανεβάζει στροφές,μετά ρίχνει και έπειτα ξεκινάει να επιταχύνει. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Είμαι διακοπές στο χωριό και μάστορας γιοκΔισκοπλατο και λογικα πρεπει να σου μυριζει κιολας.. Κοστος απο 180-200ε να βαλεις daikin..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα