Προς το περιεχόμενο

Mls super smart tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα αυτό γιατί μου το λες?? (έχεις κάνει παράθεση) εγώ για το τεχνικό κομμάτι αναφέρομαι.

Το τι γίνεται στα καταστήματα τι μας αφορά? Από την στιγμή που κάποιος έχει πάρει την πληροφόρηση από εδώ πάει προετιμασμενος. Για αυτό ρωτάει κιόλας.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο υπάρχει σε πολλα καταστήματα. Το θέμα ειναι ότι την θέλω γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

συμφωνω κι εγω, που την εχω εδω και 2 μηνες περιπου.  ειναι τρομερο VFM για αυτα που προσφερει στα 350€.

και καθαρο 100ΗΖ panel, χωρις τις "μαιμουδιες"  τυπου PQI, κλπ...!!  και ενσωματωμενο WiFi..!!   

οπου την βρεις χτυπα τη...!!!

Δημοσ.

χά χά χά οι γνωστές @@@@κίες τού κωτσο , φίλος πήγε πρίν 2 ωρες στό κατάστημα ηλιούπολης (βουλιαγμένης) γιά τήν 40j6200 οι πωλητές δέν ηξεραν τίποτα (η τιμή ηταν στά 449 euro κ η τιμή τών 349 euro αφορούσε  μόνο μιά τηλεόραση η οποία ηταν μαζί μέ τίς υπόλοιπες 22 - 24 - 32 - 40 - 43  κλπ οι οποίες ειναι ανοικτές κ παίζουν ολη τήν ημέρα δηλ. οχι σφραγισμένη αλλά ποιός ξέρει πόσες χιλιάδες ωρες εχει παίξει η  συγκεκριμένη tv. αφού ειναι κ μοντέλο 2015 οπως κ τού ειπαν ..κ μετά λέτε γιατί υπάρχουν δαχτυλιές σέ κλειστή συσκευασία .....η οι πωλητές ειναι ασχετοι  στό συγκεκρι/νο κατάστημα η πουλάνε σέ ολα τά κωτσο στά 349 euro τά δείγματα πού παίζουν ...από τό 2015

Έλεος. Σοβαρά τώρα?

συμφωνω κι εγω, που την εχω εδω και 2 μηνες περιπου.  ειναι τρομερο VFM για αυτα που προσφερει στα 350€.

και καθαρο 100ΗΖ panel, χωρις τις "μαιμουδιες"  τυπου PQI, κλπ...!!  και ενσωματωμενο WiFi..!!   

οπου την βρεις χτυπα τη...!!!

Ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.

Πριν μια ώρα αγόρασα μια από το Κωτσοβολο στο αεροδρόμιο,για έναν πελάτη μου. Έχει νομίζω ακόμα. Κανόνικα στα 349€ χωρίς κάποιο πρόβλημα του κουτιού.

Δημοσ.

Πριν μια ώρα αγόρασα μια από το Κωτσοβολο στο αεροδρόμιο,για έναν πελάτη μου. Έχει νομίζω ακόμα. Κανόνικα στα 349€ χωρίς κάποιο πρόβλημα του κουτιού.

Το θέμα ειναι πως στις 20 του Σεπτεμβρίου που την θέλω εγω, σιγά μην εχει μείνει

Δημοσ.

Το θέμα ειναι πως στις 20 του Σεπτεμβρίου που την θέλω εγω, σιγά μην εχει μείνει

και γιατι δεν πας να κλεισεις μια απο τωρα?  

δωσε μια προκαταβολη και παρ' την στις 20/9....!

Δημοσ.

και γιατι δεν πας να κλεισεις μια απο τωρα?  

δωσε μια προκαταβολη και παρ' την στις 20/9....!

Δεν νομίζω να μπορούν να μου την κρατήσουν τόσο καιρό. Άσε που δεν μπορούν να την στείλουν, και αθηνα θα ανέβω τότε. Όποτε πάλι δεν μπορώ

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορούν να μου την κρατήσουν τόσο καιρό. Άσε που δεν μπορούν να την στείλουν, και αθηνα θα ανέβω τότε. Όποτε πάλι δεν μπορώ

για κανε μια ερωτηση.....  δεν εχεις να χασεις τιποτα....!!! αντιθετα να κερδισεις εχεις, μια καλη τηλεοραση..!!

για 3 βδομαδες ειναι η κρατηση.....!! δεν ειναι 3 μηνες..!  μπορει να γινεται..!

Δημοσ.

για κανε μια ερωτηση.....  δεν εχεις να χασεις τιποτα....!!! αντιθετα να κερδισεις εχεις, μια καλη τηλεοραση..!!

για 3 βδομαδες ειναι η κρατηση.....!! δεν ειναι 3 μηνες..!  μπορει να γινεται..!

Και να φανταστείς την παίρνω 300€. Εχω 50€ επιστροφή από τα ιδέα ως φοιτητής (που ετσι κι αλλιώς θα έδινα), όποτε ειναι τσάμπα στα 300€!!!!! Ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.

Την ανέβασαν 449€. Έλεος!

Δημοσ.

Οι εκπτώσεις ήταν επισημα μέχρι χτες. Δεν ανέβηκε μόνο αυτή αλλά όλες και οι υπόλοιπες. Σε όλες τις αλυσίδες.

Οι προσφορές δυστυχώς δεν είναι για πάντα.

Δημοσ.

Οι εκπτώσεις ήταν επισημα μέχρι χτες. Δεν ανέβηκε μόνο αυτή αλλά όλες και οι υπόλοιπες. Σε όλες τις αλυσίδες.

Οι προσφορές δυστυχώς δεν είναι για πάντα.

Μα την συγκεκριμένη, δεν την έδειχνε σε προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...