panos7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 γνωριζει κανεις πως μπορω να παρω καλυτερη προσφορα σε 2play απο ΟΤΕ σε σχεση με τις υπαρχουσες τιμες; συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για νεα γραμμη με 24Mbps και απεριοριστα σταθερα ευχαριστω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δηλαδη τι να σ πουμε εμεις?αν υπαρχει καποιος κωδικος που λες οταν σηκωσει το τηλ ο τηλεφωνητης και κατευθειαν σε παραπεμπει στο "πολυ καλες προσφορες" τμημα? Διατυπωσε λιγο καλυτερα την ερωτηση σου...
panos7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δηλαδη τι να σ πουμε εμεις?αν υπαρχει καποιος κωδικος που λες οταν σηκωσει το τηλ ο τηλεφωνητης και κατευθειαν σε παραπεμπει στο "πολυ καλες προσφορες" τμημα? Διατυπωσε λιγο καλυτερα την ερωτηση σου... πολυ εξυπνο αυτο που ειπες με τον κωδικο. δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου. η ουσια ειναι οτι επιθυμω να παρω καλυτερη τιμη αν δεν εχεις καταλαβει ακομα. να τους αντιπροτεινω καποια προσφορα απο αλλη εταιρεια; ειναι δεδομενο οτι ο οτε ειναι πιο ακριβος απο τους αλλους παροχους. Μην πας στον ΟΤΕ. τι προτεινεις καλυτερα; σκεφτομουν και τη wind.
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλές προσφορές κάνει η Vodafone. Είναι ανάλογα την περιοχή η αξιοπιστία. Ρώτησε κάποιον γείτονα να Σου πει τι γίνεται και μετά κάλεσε για προσφορές Δοκίμασε στον ΟΤΕ μπας και, 13888 Vodafone, 13844 Wind, 13800 Cyta, 13877 Στην Vodafone, έχω εργαστεί, δίνουν καλύτερες προσφορές από κατάστημα παρά από την εξυπηρέτηση σε νέους πελάτες.
taslikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πολυ απλά πας σε άλλη εταιρία. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να παρεις χαμηλότερη τιμή σε οποιαδήποτε εταιρία ειναι να πληρώνεις επι 2 χρονια την κανονική τιμή του συμβολαίου σου και οταν λήξει να ζητήσεις φορητότητα σε άλλη εταιρία τότε απο την υπάρχουσα εταιρία σε περνούν τηλ και σου κάνουν μια αντιπροσφορά για να μείνεις στον παλιό σου πάροχο. Ειναι μια τεράστιες ταλαιπωρία χώρις τελος η μόνη σου λύση ειναι να πας Vodafone wind cyta και μετα το πέρας 2 ετών πως ΟΤΕ αν θελήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Στον οτε πληρωνεις αυτο που λεει, δεν κανει προσφορες απο το τηλεφωνο
Balrog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Βρε παιδιά, ο ΟΤΕ γιατί στο site του δίνει καλύτερες τιμές για 24μηνη δέσμευση (24 μήνες με έκπτωση και μετά πίσω στην κανονική τιμή), ενώ στο τηλέφωνο που με πήραν αυτές τις μέρες αλλά και στα καταστήματά τους το έχουν 18 μήνες με υψηλότερη τιμή; Υπάρχει επιλογή περιόδου δέσμευσης; Είνα μόνο για online αγορά οι 24 μήνες; Είναι καινούργια φάση και δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη τα καταστήματα και οι τηλε-πωλητές;
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Στον οτε πληρωνεις αυτο που λεει, δεν κανει προσφορες απο το τηλεφωνο Κάνει, αλλά είναι προσφορές που θα σου κάνουν αν κάνεις φορητότητα προς άλλο πάροχο, δε πρόκειται να στις δώσουν "έτσι".
chipakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ζητάς προσφορά από κάποιον πάροχο π.χ wind και αφού γνωρίζεις την αξία παίρνεις και στον ΟΤΕ και ζητάς κι από εκεί προσφορά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο ΟΤΕ θα ζητήσει περισσότερα χρήματα αλλά μπορεί να αποσπάσεις και δώρα όπως αυτόματη ανανέωση καρτοκινητού δωρεάν κάθε μήνα ή και δωροεπιταγή και εν πάση περιπτώσει όλα είναι ρευστά . Πρόσεχε την Wind που σου ανέφερα πριν λίγο κάνει χτυπήματα κάτω από τη μέση. Μην δεχτείς σε καμία περίπτωση αν δεν είσαι σίγουρος σε ποιόν πάροχο θα πας και δεν υπογράφεις σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ. Στον ΟΤΕ το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις και να μην το συζητήσεις άλλο είναι 30 ευρώ το μήνα για adsl24 απεριόριστα σταθερά 6 ώρες κινητά κάθε μήνα φυσικά ο ΟΤΕ σου δίνει και ρούτερ. Επίσης αυτόματη ανανέωση 200 λεπτά κάθε μήνα στο κινητό σου και αν υπάρχει κι άλλο Whats-up στην οικογένεια ανανέωση και σε εκείνο τον αριθμό επίσης μία δωροεπιταγή 70 ευρώ για καταστήματα Γερμανός. Αυτές τις παροχές πήρα εγώ.......τώρα εσύ θα το παλέψεις γιατί εγώ ήμουν ήδη πελάτης και απλά μου έδωσε αυτήν την προσφορά για να συνεχίσω. Ομως μην ξεχνάμε ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικά δεδομένα οπότε θέλει τηλέφωνο στην εταιρία και βλέποντας και κάνοντας φίλε μου.....Καλή επιτυχία.
Balrog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Βρε παιδιά, ο ΟΤΕ γιατί στο site του δίνει καλύτερες τιμές για 24μηνη δέσμευση; Μίλησα με 13888 και μου λένε ότι τα 24μηνα είναι μόνο για νέες συνδέσεις και φορητότητες (π.χ. VDSL 50 L @ 40,22€) Τα 18μηνα για υπάρχουσες συνδέσεις που κάνουν αναβάθμιση ( --> 45+ Ευρώ) και δεν μπορούν οι υπάρχουσες να πάνε σε 24μηνη. Μετά τη λήξη της περιόδου δέσμευσης πάει στην κανονική τιμή στα 47,28€
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα για καλες προσφορες εγω νομιζω οτι πρεπει να εισαι στην εταιρια λιγο καιρο...δεν γινεται με το γεια σας ηρθα να σου δωσουν τις καλες προσφορες τους γτ τι θα σου δωσουν μετα που θα τελειωσει το συμβολαιο σου?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για νεα συνδεση λιγο δυσκολο να παρεις κατι καλυτερο , αν εισαι ηδη οτε και ψαχνεις κατι καλυτερο κανε αιτηση σε αλλη εταιρια ο οτε σχεδον αμεσα θα σε παρει για αντιπροσφορα (η οποιος παροχος εισαι τελος παντων) , πρεπει βεβαια να προσεχεις , αρκετες φορες αν ζητησεις να μιλησεις με το τμημα αποσυνδεσεων παλι δινουν αρκετα καλες προσφορες προκειμενου να μην φυγεις (ακομα και σε τρεχοντα συμβολαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα