T(r)OLEAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλησπερα μελη! Ειναι η πρωτη μου επαφη με το forum γιαυτο αν εχω κανει καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με!! Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης: Γνωριζει κανεις το site onething.gr ? Ειναι αξιοπιστο? Ρωταω γιατι εδω και πολυ καιρο ψαχνω το Note4 το οποιο συνεχως εξαντληται απο οποιο καταστημα και αν το ψαξει καποιος..αρα η ζητηση του πρεπει να ειναι ΤΡΕΛΗ! Το εν λογο site λοιπον σε επικοινωνια που ηρθα μαζι του μου ζηταει τα χρηματα ΜΠΡΟΣΤΑ με τραπεζικη μεταφορα για να μπορεσει (λεει) να παραγγειλει το κινητο απο Γερμανια. Γιατι αφου η ζητηση του note ε4 ειναι στα υψη δεν το παιρνει να το εχει στο καταστημα/αποθηκη του και μετα να κανουμε την παραγγελια κανονικα οπως προβλεπεται!?!?!? Ειναι σωστη η απορια μου? Θα ηθελα τις γνωμες σας!
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Η απορία είναι γιατί δεν δίνει 5.000 ευρώ να πάρει δέκα συσκευές να τις έχει; Μόλις απάντησα. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγω το εν λογω site δεν το ξερω αλλα σκεφτομαι...Γτ οταν κανουμε αλλες αγορες online και μας λενε θα στειλουμε το προιον σε 3-4-5 μερες τι διαφορετικο συμβαινει?Θα μου πεις ναι αλλα αυτοι μπορει να τ εχουν στο μαγαζι και να περιμενουν...Αλλα μπορει κ οχι,ποιος ξερει? Τωρα αυτο με την τραπεζικη μεταφορα δεν ξερω...Οταν αγοραζεις κατι μεσω καρτας ebanking κτλπ εχει πιο πολλες δικλυδες ασφαλειας αντι με τραπεζικη μεταφορα?Ειναι το ιδιο?Δεν γνωριζω,κατα την γνωμη μου αυτο πρεπει να ψαξεις! 2
booka Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 απο εκει και περα κανεις οτι σε φωτισει ο θεος... http://www.scamadviser.com/check-website/onething.gr 1
T(r)OLEAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Η απορία είναι γιατί δεν δίνει 5.000 ευρώ να πάρει δέκα συσκευές να τις έχει; Μόλις απάντησα. Φιλε μου αυτο ακριβως ειχα κ εγω στο μυαλο μου! 1
2.1Ohm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί να σκάσει 400+€ για κινητο 2 χρόνων βσκα?? Ούτε να το σκέφτεσαι φίλε μ.. Και δν έχει ΤΡΕΛΉ ζήτηση απλά έχει σταματήσει (ή μειώθηκε δραματικά) η παραγωγή του για αυτό και δν υπάρχει στοκ πουθενά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα