master44 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ήρθε η ώρα να σας κουράσω λίγο (ίσως και πολύ) Υπάρχουν: 2 TV , μία smart στη κρεβατοκάμαρα και μία απλή στο σαλόνι 1 media player popcorn A-410 1 macbook pro 1 ipad mini 1 iphone 6s 1 note 3 1 router tp link TD- w8970 Στην smart δεν μπορώ να δω όλες τις ταινίες από το Media Player γιατί δεν υποστηρίζει αρκετά format Back up για το MacBook γίνεται σε εξωτερικό σκληρό Σκεφτόμουν να πάω σε αγορά NAS και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) Τηλέφωνα και ταμπλέτα μπορούν να κάνουν back up τα media αρχεία στο NAS? 2) To MacBook μπορεί να κάνει back up στο NAS και να καταργήσω το σκληρό? 3) Η smart tv λογικά θα βλέπει το NAS και θα παίζει από εκεί όλες τις ταινίες, σωστά? 4) Το media player σε αυτή την περίπτωση το χρειάζομαι? Σκέφτομαι αγορά synology προκειμένου αν δεν κάνω λάθος να κατεβάζω κατευθείαν στο NAS 5) Αν είμαι εκτός σπιτιού θα μπορώ μέσω Internet ή άλλου δικτύου Wifi να βλέπω τα media αρχεία μου στο NAS και κυρίως τις ταινίες που με ενδιαφέρει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderstorm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 1) Ναι,κ όχι μόνο τα media αρχεία 2) Ναι, ωραιότατα εφόσον είναι στο τοπικό δίκτυο 3) Μπορεί να βλέπει τα αρχεία του nas και να τα παίζει με τον δικό της player. Αν ο nas υποστηρίζει και plex, τα παίζεις όλα 4) Οχι, το βγάζεις. Ωραίος, αν και δεν κατεβάζεις μόνο με synology... 5) Θα μπορείς να τα βλέπεις σαν αρχεία. Θα μπορούσες και να τα αναπαραγαγεις αλλά θα χρειαζόταν μια γραμμή με τρελό upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master44 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 3)Αν βλέπει τα αρχεία του nas και τα παίζει από τον Player της τηλεόρασης πάλι δεν θα παίζουν πολλές ταινίες. Ο PLayer δεν παίζει mkv αρχεία. 4) Αλλά? 5) εδώ με στεναχώρησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderstorm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 3) Αγοράζεις nas που να σηκώνει plex(δεν έχω ασχοληθεί ποτέ/δεν ξερω) ή κρατάς και το media player για αυτά τα αρχεία(εφόσον συνδέεται και αυτός στο δίκτυο) 4) nas και από άλλες εταιρίες έχουν αυτή τη δυνατότητα... 5) :-D :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master44 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Διαβάζοντας λίγο για nas κατά γενική ομολογία qnap & synolgy είναι οι δύο καλύτερες εταιρείες. Η μία υπερτερεί σε hardware η άλλη σε software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ενα μικρο Pc να κανει το nas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master44 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πλεονεκτήματα έναντι του nas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 μπορει να βγει πιο φτηνα.μπορει να κανει παραπανω πραγματα.καλυτερες ταχυτητες και Hardware Που αλλαζει. πχ κατι μικρο ετοιμο Hp microserver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master44 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Θέλει περισσότερο ψάξιμο και γνώσεις.... Νομίζω ότι είναι χωρίς λειτουργικό και εφαρμογές, έτσι δεν είναι? Από θόρυβο και κατανάλωση πώς πάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderstorm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πιο φτηνά νομίζω δύσκολα, εκτός και αν συγκρίνεις με 4bay nas. Επίσης για κάτι που είναι on 24/7, θα πρέπει οι παραπάνω λειτουργίες να τα βγάζουν τα λεφτά τους. Αν το πάρεις “για να έχεις” αλλά θέλει 2-3 φορές πάνω ρεύμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Θέλει περισσότερο ψάξιμο και γνώσεις.... Νομίζω ότι είναι χωρίς λειτουργικό και εφαρμογές, έτσι δεν είναι? Από θόρυβο και κατανάλωση πώς πάνε? δεν εχει τιποτα μεσα οταν το παιρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα