Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μετακομιζω μεσα στο επομενο 10ημερο σε νεο σπιτι στη Θεσσαλονικη και θελω να μετααφερω σε αυτο τη συνδεση που ειχε η αδερφη μου στο Βολο (Φορθεντ προπληρωμενη για ενα χρονο στα 180 ευρω/χρονο). Απο οτι βλεπω στον παρακατω τιμοκαταλογο,υπαρχει ενα τελος μετακομισης στα 49,90. Η απορια μου ειναι αν αυτο ειναι το μονο που θα χρειαστει να πληρωσω ή θα εφαρμοστει και το τελος ενεργοποιησης νεας τηλεφωνικης γραμμης,γιατι τοτε ξεφευγουμε σε τιμη και θα προτιμησω να κανω νεα συνδεση κοσμοτε που εχει δωρεαν το τελος οποτε θα βγει πανω κατω στα ιδια αθροιστικα.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια? Επισης ποσες μερες να υπολογιζω οτι θα χρειαστουν για μεταφορα?

http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/nova_internet_price-list-0816.pdf

Δημοσ.

Ο αριθμός δε μπορεί να "μετακομίσει" σε διαφορετικό κωδικό. Αριθμός με κωδικό από Βόλο (24210) δηλαδή, δε γίνεται να πάει Θεσσαλονίκη (2310).

Θα χρειαστείς νέο αριθμό σίγουρα, άρα και τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής.

Από 'κει και έπειτα, αν το συμβόλαιο μπορεί να μεταφερθεί από ένα νούμερο σε ένα άλλο, δε το γνωρίζω.

Δημοσ.

Στην Hellas Online παντως αν δεν μπορεις να εχεις το ιδιο προθεμα σου κανουν δωρεαν νέο αριθμο και αν θες τον παλι στον κανουν Vodafone για το Σπιτι με SIM.

Δημοσ.

και αν θες τον παλι στον κανουν Vodafone για το Σπιτι με SIM.

Οι οποίοι αριθμοί "με SIM" συνδυάζονται μόνο με συμβόλαια με ογκοχρέωση, ή αλλιώς, με άχρηστα πακέτα για σοβαρή χρήση.

Δημοσ.

Νούμερο θεσσαλονικής στο Βολο δεν μπορεις να μεταφερεις ή το αντίθετο εκτός και αν κάνεις τίποτα σαν μόνιμη εκτροπή από τον πάροχο σου αλλά δεν αξίζει καθώς θα πληρώνεις 2 νούμερα μαζί κόστος υπολόγισε τα πάγια δεν συμφέρει καθόλου.Μεταφορά από αυτά που ξέρω ισχυεί μόνο αν ο κωδικός ειναι ίδιος δηλαδή έχω το νούμερο 210χχχχχ και είμαι νεα ερυθραία και θέλω να πάω πειραία οπου εκει εκει το νούμερο ειναι 210χχχχ τοτε μπορώ άνετα.Βέβαι δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις καθώς τώρα που ο ΠΟΤΕ κάνει όλα τα νούμερα voip μπας και παίζει κάτι άλλο από αυτά που ξέρουμε ίδη

Δημοσ.

Οι οποίοι αριθμοί "με SIM" συνδυάζονται μόνο με συμβόλαια με ογκοχρέωση, ή αλλιώς, με άχρηστα πακέτα για σοβαρή χρήση.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Ίντερνετ από αυτά τα προγράμματα. Μόνο για κλήσεις και μηνύματα.

Δημοσ.

Βέβαι δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις καθώς τώρα που ο ΠΟΤΕ κάνει όλα τα νούμερα voip μπας και παίζει κάτι άλλο από αυτά που ξέρουμε ίδη

Όχι ακόμη, καθώς υπάρχουν άλλες χρεώσεις για αστικές και υπεραστικές κλήσεις, άσχετα αν κάποιος έχει πακέτο με προπληρωμένο πάγιο για σταθερές.

Όταν γίνει παντού voip, ίσως αλλάξει και η διαφορετική τιμολόγηση της παλμοσειράς.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, οποτε διακοπτουμε τη συνδεση στο Βολο και κανουμε καινουρια στη Θεσ/νικη.Σεκφτομαι να βαλουμε κοσμοτε γιατι παρα το οτι ειναι σχετικα ακριβοτερη απο τον ανταγωνισμο εχει μικροτερο κοστος για την ενεργοποιηση της γραμμης και λογικα θα ενεργοποιηθει και πιο γρηγορα σε σχεση με τις αλλες εταιριες.Πχ για wind σε μενα παλαιοτερα που νοικιαζα ειχε κανει 20-25 μερες να ενεργοποιηθει. Εχει κανεις εμπειρια απο οτε να μου πει αν σε ποσες μερες του ενεργοποιηθηκε η γραμμη?

Δημοσ.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Ίντερνετ από αυτά τα προγράμματα. Μόνο για κλήσεις και μηνύματα.

Αυτό δε το ήξερα. Ακόμα χειρότερα τότε. :P

Δημοσ.

Και μια ακομα απορια για κοσμοτε, μου ηρθε φλασια οτι παλαιοτερα που ηταν ακομα οτε εκτος απο το ιντερνετ σε βαζανε να πληρωνει και ενα παγιο τηλεφωνικης γραμμης που ηταν γυρω στα 15-18 ευρω αν θυμαμαι καλα.Υπαρχει περιπτωση να ισχυει ακομα αυτο?

Δημοσ.

Χρεώνεται μόνο αν δεν έχεις συνδυάσει τη γραμμή με κάποιο πακέτο. Στα double play η τιμή του παγίου είναι "ενσωματωμένη" στο πακέτο, του οποίου η τιμή είναι τελική.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω! Για το χρονο συνδεσης ξερουμε κατι? Αξιζει να πληρωσεις τον ακριβο οτε ή πανω κατω ιδιες μερες θα ενεργοποιησει τη συνδεση με οποιαδηποτε αλλη εταιρια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...