slk200gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 καλησπερα παιδια, ψαχνω να αγορασω ενα ups γυρω στα 1000va αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ να βγαζει oso pio kauaro sin wave στην εξοδο. εχεετε να προτινετε κανενα? Aμα μας πεις τι θέλεις μπορείσ να παρεισ και απάντηση ,αν ξέρεις τι θέλεις ξερεις και τι να κάνεις
deenoo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Aμα μας πεις τι θέλεις μπορείσ να παρεισ και απάντηση ,αν ξέρεις τι θέλεις ξερεις και τι να κάνεις σαν τι να θελω δηλαδη? ups 1000va με καλυπτει για τις αναγκες που εγω. αυτο που με ενδιαφερει και δεν κατεαφερα να βρω πληροφοριες ειναι ενα ups που να βγαζει ρευμα σε μορφη sinwave στην εξοδο. δεν νομιζω οτι λεεω κατι περιεργο που να δικαιολογει ειρωνεία.
slk200gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 H γειωσή παίζει πολλούς και σημαντικους ρόλους σε συστήματα avr. Εννοείται οτι θα παιζει αλλά δεν θα εισαι ποτέ σιγουρος για την αξιοπιστία της εξόδου. Θα σε προστατευσει; Θα σε παρατήσει; Θα κανει μιση δουλεια; Ποτε δεν ξέρεις. Ετσι κι αλλιώς το να συνδεεις ακριβές συσκευές (αυτό υποθετω επειδη βαζεις ups) σε πριζα χωρις γειωση δεν ειναι καθολου σοφο. εμενα παλι εχει ψηφιακη ενδειξη το ποσο ρευμα μπαινει και ποσο βγαινει,το εχω δει στα 234 εισοδο και εξοδο παλι το ιδιο ,δεν θα επρεπε να το διορθωνει?η θελει να πεσει πολυ πιο κατω για να ενεργοποιηθει?η φταει το ουδετερο ,αν και δεν ξερω αν εχω η οχι
Fubar.gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 230 +- 10% είναι η φυσιολογική διακύμανση της τάσης δηλαδή μεταξύ 207 και 253 volt. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές που πωλούνται στο εμπόριο είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν απροβληματιστα σε αυτή τη διακύμανση. 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για ps4 αξιζει να παρω ενα μικρο ups? Ετσι για να το σβηνω με ασφαλεια σε καμια διακοπη ρευματος.
slk200gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για ps4 αξιζει να παρω ενα μικρο ups? Ετσι για να το σβηνω με ασφαλεια σε καμια διακοπη ρευματος. Όταν έψαχνα για ups κάπου διάβασα ότι ειδικά τα ps λέει να κάθονται σε ups γιατί είναι πολύ ευαίσθητα στις μεταβολές της τάσης, ριξε ένα γκουκλαρισμα 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ωραια πποτε αξιζει η αγορα Γ πες καμια γνωμη ποιο να αγορασω;;
slk200gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ωραια πποτε αξιζει η αγορα Γ πες καμια γνωμη ποιο να αγορασω;; Εγώ πηρα αυτο και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος ,βέβαια το έχω περίπου 2 μήνες, http://www.e-shop.gr...ps-p-PER.701940 εχω βαλει πανω oled 65αρα,ενισχυτη,ρουτερ,tvbox,ασυρματη καμερα,switch και τα κραταει ολα ανοιχτα να παιζουν 8 λεπτα,.τα καλύτερα λένε ότι είναι τα arc στα σχόλια που διάβασα στο αμαζον πολλοι δεν ήταν ευχαριστημένοι οποτε πηρα αυτό στην μισή τιμή και με οθόνη που δείχνει την τάση που μπαίνει και πόσο βγαίνει
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το λινκ δεν δουλευει Παντως δεν θελω κανενα μεγαλο ups μονο το ps4 θελω ν βαλω επανω
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Το λινκ δεν δουλευει Παντως δεν θελω κανενα μεγαλο ups μονο το ps4 θελω ν βαλω επανω http://www.e-shop.gr/powerwalker-vi-850-lcd-line-interactive-850va-ups-p-PER.701940 αυτο ειναι φτηνο το εχει βγαλει και αρκετες φορες στο crazy 1
pavloa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.. Εγώ έχω δύο τέτοια http://www.e-shop.gr/powertech-pt-850-line-interactive-ups-850va-510w-p-PER.664356 Στο σκρουτζ υπάρχει. Ένα στο pc με 22' οθόνη και το ρουτερ κρατάει 13-15 λεπτά Και το άλλο το έχω στο καταγραφικό με 5 κάμερες λαι το ρουτερ ..αυτό τα κρατάει 10 λεπτά. Δύο χρόνια τα έχω...και δεν έχω κανένα πρόβλημα 1
pier88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γειά σας,έχω ένα πολύμπριζο ασφαλείας 6 θέσεων Eaton και βλέπω σήμερα ότι δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι που έχει. Πάω γιά άλλο η όχι;
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γειά σας,έχω ένα πολύμπριζο ασφαλείας 6 θέσεων Eaton και βλέπω σήμερα ότι δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι που έχει. Πάω γιά άλλο η όχι; το πρασινο συνηθος ειναι οτι εχει ρευμα και λειτουργει οποτε μαλλον καηκε το λαμπακι σου αφου και εφοσον δουλευει η πιαθνον να καηκε μια μικρη ασφαλεια μεσα μια που ειναι πολυμπριζο ασφαλειας (βεβαια ασφαλεια δεν το λες με τιποτα)
pier88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Στο πράσινο γράφει protection ok οπότε η έχει καεί το λαμπάκι η δεν λειτουργεί η προστασία.
slk200gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Στο πράσινο γράφει protection ok οπότε η έχει καεί το λαμπάκι η δεν λειτουργεί η προστασία. ασφαλεια η λαμπακι ,μπορεις να το ανοιξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα