vb23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 APC the only way... Ups απο το 2003 μεχρι το 2010 χωρις αλλαγή μπαταρίας, απίστευτο !!! Ότι εχει σχέση με ρεύμα - μπαταρία νομίζω ειναι μονόδρομος !
gdriver Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 μία ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. ένα ups line interactive το οποίο έχει και λειτουργία σταθεροποίησης ,αν το βάλω σε πρίζα χωρίς γείωση , σταθεροποιεί το ρεύμα ή όχι; ξέρω για τα μικρά πολύμπριζα προστασίας πως θέλουν πρίζα με γείωση για να δουλέψουν σωστά , αυτό ισχύει για έναν ανεξάρτητο σταθεροποιητή και ένα ups ; επίσης έχω εναν σταθεροποιητή που πανω του έχει ένα πλήκτρο delay . αυτό τί κάνει; γιατί είτε το πατάω είτε όχι απλώς ανάβει μία λυχνία πάνω στη συσκευή.
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 μία ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. ένα ups line interactive το οποίο έχει και λειτουργία σταθεροποίησης ,αν το βάλω σε πρίζα χωρίς γείωση , σταθεροποιεί το ρεύμα ή όχι; ξέρω για τα μικρά πολύμπριζα προστασίας πως θέλουν πρίζα με γείωση για να δουλέψουν σωστά , αυτό ισχύει για έναν ανεξάρτητο σταθεροποιητή και ένα ups ; H γειωσή παίζει πολλούς και σημαντικους ρόλους σε συστήματα avr. Εννοείται οτι θα παιζει αλλά δεν θα εισαι ποτέ σιγουρος για την αξιοπιστία της εξόδου. Θα σε προστατευσει; Θα σε παρατήσει; Θα κανει μιση δουλεια; Ποτε δεν ξέρεις. Ετσι κι αλλιώς το να συνδεεις ακριβές συσκευές (αυτό υποθετω επειδη βαζεις ups) σε πριζα χωρις γειωση δεν ειναι καθολου σοφο. επίσης έχω εναν σταθεροποιητή που πανω του έχει ένα πλήκτρο delay . αυτό τί κάνει; γιατί είτε το πατάω είτε όχι απλώς ανάβει μία λυχνία πάνω στη συσκευή. Δες το καρακάτω quote και δες και τι γράφει το manual του ups σου Q8. Why does the AVR always wait 6 seconds or 3 minutes to start up? A8. Whenever you switch on the AVR or the electricity sudden resume, there must be surges and spikes coming along with. In order to avoid the damaged from the spikes and surges, every Kebo AVR is designed with Delay function, it is controlled by CPU, standard delay time is 6 seconds or 180 seconds and it is selectable. The delay time will count down immediately when the power switch is on or when the electricity resume after the AC failure or protection. The default delay time for all Kebo AVR is 6 seconds. It is important to know that for all applications based on compressor, like fridge, freezer, air conditioner, it is advised to select 180 seconds delay time. 1
zackeron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα και απο μενα ,επειδη δεν γνωριζω καθολου απο ups μπορειτε να μου προτεινεται ενα ups απο e shop με ταβανι 150 ευρο?για το συστημα της υπογραφης μου?
gdriver Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 H γειωσή παίζει πολλούς και σημαντικους ρόλους σε συστήματα avr. Εννοείται οτι θα παιζει αλλά δεν θα εισαι ποτέ σιγουρος για την αξιοπιστία της εξόδου. Θα σε προστατευσει; Θα σε παρατήσει; Θα κανει μιση δουλεια; Ποτε δεν ξέρεις. Ετσι κι αλλιώς το να συνδεεις ακριβές συσκευές (αυτό υποθετω επειδη βαζεις ups) σε πριζα χωρις γειωση δεν ειναι καθολου σοφο. Δες το καρακάτω quote και δες και τι γράφει το manual του ups σου δυστυχώς εγχειρίδιο δεν είχε το κουτί μέσα. είναι ελληνικής κατασκευής. ευχαριστώ , με κατατόπησες πλήρως.
iparou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 χαίρετε. Ποιο UPS θα προτείνατε για να συνδέσω πάνω ένα τηλεφωνικό κέντρο και ένα ρουτερ ? Κόστος 50-60 ευρώ και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μιας και -δεδομένης της υποστήριξης του τηλεφωνικού κέντρου- θα ήθελα να κρατάει αρκετά έτσι ώστε να μην πέφτει το κέντρο (αν και καταλαβαίνω ότι η χρήση των UPS δεν είναι 100% αυτή αλλά ίσα-ίσα για να κλείνεις τις συσκευές σου και τέρμα.) Έχω ένα 6μηνο σε άλλο γραφείο αυτό από το οποίο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά ομολογώ πώς δεν έχει πέσει και το ρεύμα ποτέ. 1-2 δοκιμαστικές που έκανα εγώ κατεβάζοντας την ασφάλεια για λίγα λεπτά, το UPS υποστήριξε ικανοποιητικά τις συσκευές που έχει επάνω του. Βλέποντας τις γνώμες στο παρόν θρεντ, σκέφτομαι τώρα να πάω σε κάποιο επώνυμο (APC, Cyberpower, Eaton). Αυτό λοιπόν τι λέει ?
TheAccountant Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 χαίρετε. Ποιο UPS θα προτείνατε για να συνδέσω πάνω ένα τηλεφωνικό κέντρο και ένα ρουτερ ? Κόστος 50-60 ευρώ και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μιας και -δεδομένης της υποστήριξης του τηλεφωνικού κέντρου- θα ήθελα να κρατάει αρκετά έτσι ώστε να μην πέφτει το κέντρο (αν και καταλαβαίνω ότι η χρήση των UPS δεν είναι 100% αυτή αλλά ίσα-ίσα για να κλείνεις τις συσκευές σου και τέρμα.) Έχω ένα 6μηνο σε άλλο γραφείο αυτό από το οποίο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά ομολογώ πώς δεν έχει πέσει και το ρεύμα ποτέ. 1-2 δοκιμαστικές που έκανα εγώ κατεβάζοντας την ασφάλεια για λίγα λεπτά, το UPS υποστήριξε ικανοποιητικά τις συσκευές που έχει επάνω του. Βλέποντας τις γνώμες στο παρόν θρεντ, σκέφτομαι τώρα να πάω σε κάποιο επώνυμο (APC, Cyberpower, Eaton). Αυτό λοιπόν τι λέει ? http://www.skroutz.gr/s/4799663/Eaton-5E-650VA-USB-DIN.html Εχω πάρει το ανωτέρο, εδω και 4-5 μήνες σε περιβαλλον αρκετών διακοπών/βυθίσεων. Ως τώρα με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το χρησιμοποιω για να μου κρατάει ενα ασυρματο τηλέφωνο, ενα ρουτερ και ενα synology ρουτερ. To τηλ με το ρουτερ τα κρατά για 40 λεπτά. Μαζί με το Synology 20-25 λεπτά. Αν δεν εχει τιποτα βαρβατες αναγκες ενέργειας το τηλεφωνικό κέντρο, τοτε θα σου κάνει την δουλειά μια χαρα.
iparou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/4799663/Eaton-5E-650VA-USB-DIN.html Εχω πάρει το ανωτέρο, εδω και 4-5 μήνες σε περιβαλλον αρκετών διακοπών/βυθίσεων. Ως τώρα με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το χρησιμοποιω για να μου κρατάει ενα ασυρματο τηλέφωνο, ενα ρουτερ και ενα synology ρουτερ. To τηλ με το ρουτερ τα κρατά για 40 λεπτά. Μαζί με το Synology 20-25 λεπτά. Αν δεν εχει τιποτα βαρβατες αναγκες ενέργειας το τηλεφωνικό κέντρο, τοτε θα σου κάνει την δουλειά μια χαρα. Το Cyberpower που έβαλα είναι στα ίδια λεφτά με περισσότερα VA.
cwn13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα παιδια, εχω ενα θεματακι στο σπιτι που μενω με το κλιματιστικο του σαλονιου. 3 στις 5 φορες που το αναβω μου ριχνει την ασφαλεια. Στον ιδιο χωρο ειναι συνδεδεμενα tv-ps-στερεο κ φοβαμαι για την υγεια τους! Σε συζητησεις με γνωστους μου ειπαν να παρω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4016880/Powertech-PT-AVR1500.html αλλα αλλος μου ειπε να συνδεσω το κλιματιστικο σε αυτο, αλλος να συνδεσω τις υπολοιπες συσκευες! Τι ισχυει?? Θα κανει δουλεια κατι τετοιο? Δεν ξερω αν παιζει ρολο,απλα αναφερω οτι το σπιτι εχει 3φασικο!
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Θα φώναζα έναν ηλεκτρολόγο πρώτα να δει τον πίνακα.
Iamthagod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σας παιδια. Τον τελευταιο καιρο εχουμε θεμα με τις συσκευες στο σπιτι. Ηδη καηκε το ινβεντερ της τηλεορασης ( τεχνικος 90 ευρω) και το ψυγειο μολις συνδεθει κατι σε οποιαδηποτε πριζα πεφτει στιγμιαια η ταση ακουγεται το αλαρμ κτλ. Το κανει ομως και στο ξεκαρφωτο. Υπαρχει λυση μεμονομενα για τηλεοραση, ψυγειο, air condition, πλυντηριο, στεγνωτηριο? Ή πρεπει να παρω ups και να τραβηξω καλωδια?
adsl2+ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Πιθανών βλάβη ο ουδέτερος, έχει κοπεί από τη κολόνα της ΔΕΗ ή η γείωση
slk200gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σας παιδια. Τον τελευταιο καιρο εχουμε θεμα με τις συσκευες στο σπιτι. Ηδη καηκε το ινβεντερ της τηλεορασης ( τεχνικος 90 ευρω) και το ψυγειο μολις συνδεθει κατι σε οποιαδηποτε πριζα πεφτει στιγμιαια η ταση ακουγεται το αλαρμ κτλ. Το κανει ομως και στο ξεκαρφωτο. Υπαρχει λυση μεμονομενα για τηλεοραση, ψυγειο, air condition, πλυντηριο, στεγνωτηριο? Ή πρεπει να παρω ups και να τραβηξω καλωδια? απο την αυξομειωση της τασης τα παθαινεις αυτα,βαλε εναν επιτηρητη τασης Καλημερα παιδια, εχω ενα θεματακι στο σπιτι που μενω με το κλιματιστικο του σαλονιου. 3 στις 5 φορες που το αναβω μου ριχνει την ασφαλεια. Στον ιδιο χωρο ειναι συνδεδεμενα tv-ps-στερεο κ φοβαμαι για την υγεια τους! Σε συζητησεις με γνωστους μου ειπαν να παρω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4016880/Powertech-PT-AVR1500.html αλλα αλλος μου ειπε να συνδεσω το κλιματιστικο σε αυτο, αλλος να συνδεσω τις υπολοιπες συσκευες! Τι ισχυει?? Θα κανει δουλεια κατι τετοιο? Δεν ξερω αν παιζει ρολο,απλα αναφερω οτι το σπιτι εχει 3φασικο! σου ριχνει την ασφαλεια επειδη μαλλον το κλιματιστικο σου ειναι μεγαλο,μεγαλυτερο φοβο εχεις να λυοσουν τα καλωδια,αν ειναι 18 αρι + θα πρεπει να εχει δικη του γραμμη ανεξαρτητη,τωρα τον σταθεροποιητη που δειχνεις κανει και για τα 2 που λες το θεμα ειναι οτι δεν λυνεις το πεσιμο της ασφαλειας αλλα λυνεις το προβλημα της αυξομειωσης της τασης που ευθυνετε κατα 99% για το καψιμο των συσκευων,συσκευη δεν καιγεται απο το πεσιμο της ασφαλειας η του ρευματος
deenoo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 καλησπερα παιδια, ψαχνω να αγορασω ενα ups γυρω στα 1000va αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ να βγαζει oso pio kauaro sin wave στην εξοδο. εχεετε να προτινετε κανενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα