taslikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε 2 λεπτά χρειάζεσαι. Με το που κοπεί το ρεύμα σώσεις ότι κάνεις εκείνει τη στιγμή και κλείνει το pc. Ανέφερε αναλυτικά τα 2 μηχανήματα. Έχεις και 2 οθόνες να φανταστώ ε? Ειναι 2 υπολογίστες με κλειστές οθόνες πάντα και οι δυο με έναν Intel i5 4γιγα ραμ γενικά απλοί ειναι χρησιμοποιούνται σε ραδιοφωνικό σταθμό. Συνήθως το ρεύμα κόβεται για 5 λεπτα αλλα αν τύχει θα φτάσει για ενα μισάωρο περιπου;
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το παραπάνω ups θα σε καλύψει αλλά δεν θυμάμαι το χρονικό όριο που έχει.
theoilia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή πολλοί ρωτάμε αν κάνει για το σύστημα μου το τάδε ή το δείνα ups δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα για να δείτε αν σας καλύπτει το ups που σκέφτεστε να πάρετε από watt Site:
Machima22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα Ups με διπλη υποδοχη shuco επιδεχεται πολυμπριζο? Ετσι ωστε να παρουνε τροφοδοσια και αλλα συστηματα? Η απαγορευεται? Επισης ξερει καποιος να μου πει εαν απο τις πολλες διακοπες ρευματος ο υπολογιστης ενδεχεται να παρουσιασει προβλημα αργοτερα στο hardware?
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι. Ναι αλλά τι είδους άλλα συστήματα? Γίνε πιο συγκεκριμένος. Όχι. Με ups ή χωρίς ups?
Machima22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι. Ναι αλλά τι είδους άλλα συστήματα? Γίνε πιο συγκεκριμένος. Όχι. Με ups ή χωρίς ups? Οταν λεω αλλα συστηματα ενοω να συνδεσω εκτος απο πυργο και οθονη επανω στο διπλο το schuco του Ups extra modem - Ηχεια Κτλπ. ( Βεβαια αυτο θα γινει με ενα πολυμπριζο ) Υπαρχει προβλημα σε αυτο η οχι? Και επισης οταν λεω να παρουσιασει προβλημα στο hardware απο τις διακοπες ρευματος o υπολογιστης ενοω χωρις την χρηση ups .
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μπορείς να συνδέσεις και ότι άλλο θες. Σαφώς και μακροχρόνια και μη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο hardware και μάλιστα ουκ ολίγα.
nikolas_kriti Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σκοπευω να πάρω mac mini κι θα ήθελα να το προστατέψω απο τις αυξομειώσεις του ρεύματος,δεν θα εργάζομαι πάνω σε αυτό το μηχάνημα οπότε δεν με απασχολεί εάν σβήσει..Το θέμα ειναι με ενα απλό APC πολύπριζο ασφαλείας θα είμαι εντάξει.?
critel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αυτό πως σας φαίνεται; Κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή;
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αυτό πως σας φαίνεται; Κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή; Σε αυτή την τιμή όχι. Δεν έχει μπρίζες schuko όμως.
critel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτή την τιμή όχι. Δεν έχει μπρίζες schuko όμως. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο; Έχει 1 schuko νομίζω
coolerman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αυτό πως σας φαίνεται; Κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή; https://www.skroutz.gr/s/10174708/CyberPower-UT850E-850VA.html
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το Cyberpower βγάζει λιγότερα Watt (425). Αν επαρκούν είναι η επόμενη επιλογή.
tsofras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Να κάνω μία λίγο άσχετη ερώτηση , αν έχεις powerline πειράζει να βάλεις το ups στο passthrough του UPS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα