Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα . εχω desktop και πριν κανα 2μηνο αλλαξα μονος μου τη μητρικη του . ισως εκανα κατι λαθος και το ανεμιστιρακι του επεξεργαστη κανει υπερβολικα πολυ θορυβο . δε ειναι το ανεμιστιρακι του τροφοδοτικου αλλα ενα μικρο και πρεπει να ειναι υυ επεξεργαστη . θελω να ρωτησω σε μαγαζι να με το φτιαξουν πανω κατω ποσο θα με παρουν και αν ειναι δυσκολο να το φτιαξω μονος μου . Επισης εχω ενα ακομη θεματακι οταν παταω sleep το pc χωρις να κουνησω ποντικη η να πατησω καποιο κουμπη αναβει μονο του και οταν παταω shut down και παταω το ποντικη διχνει το κοκκινο φωτακι του απο κατω . δε ξερω αν εγινα κατανοητος θα εκτιμουσα παντως πολυ μια βοηθεια απο καποιον ειδικο εδω περα  

Δημοσ.

κοιτα καταρχας για να δεις αν ειναι σιγουρα ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη θα βαλεις το χερι σου με προσοχη ελαφρα και θα το σταματησεις ....

αν ειναι αυτος οντως και μιλαμε για τον στοκ ανεμιστηρα τοτε δεν αξιζει να ασχοληθεις καν...περνεις ενα καινουργιο με 5-10-20ε αναλογως τι θες....

τωρα για το sleep δε πολυκαταλαβα ακριβως ....

Δημοσ.

Ότι κλειστό δίνει ρεύμα στα usb, πολλές το κάνουν, δεν είναι θέμα.

Πάμε στα υπόλοιπα. Απλά αλλάζεις την ψύκτρα αν είναι οι στοκ. Πες μας και το σύστημά σου. Αυτό για το sleep ξαναγράψτο με άλλα λόγια.

• Like 1
Δημοσ.

ναι εκεινο το ανεμιστηρακι ειναι . δε βαζω το χερι μου γτ τρεχει με μεγαλο ρυθμο και ως εκ τουτου κανει και μεγαλο θορυβο . οσο για το sleep . εκει που πατας εναρξη και εχει τις επιλογες sleep shut down restart . ε οταν παταω τη επιλογη sleep δλδ να ειναι ανοιγει με ενα κουνημα του ποντικου . ε ανοιγει μονος του δλδ δε κλεινει . τελος παντων αυτο δε ειναι θεμα απλα θα τον κλεινω ολοκληρο . το ανεμιστηρακι με απασχολει γιατι ο τεχνικος που παω με περνει 20 μονο και μονο να των δει τον υπολογιστη και ελεγα μηπως το κανω εγω μονος μου 

Δημοσ.

Καλησπερα.Πες το υπολοιπο συστημα σου.Αν το φανακι αρχησε να ακουγεται μετα την αλλαγη μητρικης τοτε μαλλον η μητρικη το λειτουργει σε full στροφες,ρυθμιζεται μεσα απ το bios.Οσο για το shut down οπως ειδη αναφερθηκε δεν ειναι προβλημα.Νομιζω μπορεις να το "διορθωσεις" μεσα απ το bios.

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα . επειδη δε ειμαι και τοσο σχετικος . το ανεμιστηρακι θα το φτιαξω απο το bios ? δλδ δε εχει σπασει η χαλασει ? απλα δουλευει σε μεγαλες στροφες ?

Δημοσ.

Λογικα δεν εχει θεμα και θα γινει απ το bios.Εκτως βεβαια αν το χτυπησες-εσπασες κατα την εγκατασταση της mobo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε Νυσταγμενε κι εγω αυτο σκεφτηκα. Αφου αλλαξε μητρικη και δεν τον χαλασε τον ανεμιστηρα μονος του, στανταρ ρυθμιση θελει απο το bios. Ειναι και καλοκαιρι και ακομα χειροτερα!Οσο για το sleep mode κτλ που λεει, η΄καποια ρυθμιση θελει απλα η΄στην χειροτερη αν του κανει περιεργα μπορει να θελει format γιατι ισως να του εκατσε η καινουργια μητρικη χωρις BSOD και αρα με το λειτουργικο φορεμενο απο την προηγμουμενη μητρικη

Υ.Γ   Και δεν ξερω αν εβαλε παστουλα απ την αρχη στην cpu καθαριζοντας την παλια και απο την ψυκτρα

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...