Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια μικρή βοήθεια.Θέλω να αναβαθμίσω ένα hp g62 με athlon p340 σε AMD Phenom II X3 N830.

Ο μεν athlon είναι 25w και ο δε phenom 35w, θα έχω κάποιο θέμα με θερμοκρασίες;;; Αξίζει η αναβάθμιση,θα έχω διαφορές στις επιδόσεις;;

Το λαπτοπ φοράει 8gb ram + ssd 128gb, πηγαίνει ήδη πολύ καλά.

Δημοσ.

Δεν θα δεις τρομερες διαφορες απ τον εναν στον αλλον.Πες μας την χρηση που θελεις να το κανεις.

Δημοσ.

Το λαπτοπ το έχω και πειραματίζομαι κυρίως.Αρχικά ήταν ένα σαραβαλάκι με 3gb ram και έναν 320gb 5400 δίσκο, με σπασμένα πλαστικά και μεντεσέδες κτλπ κτλπ...Το πήρα και το έχω κάνει τουμπανάκι αλλά δεν μου κάθεται καλά ο athlon p340...Σκέφτηκα λοιπόν να αναβαθμίσω σε n830 που τον βρίσκω αρκετά οικονομικά 15 ευρώ.

Το θέλω για browsing,ταινίες,word και κυρίως χρήση γραφείου.

Αυτό που θέλω να μάθω κυρίως είναι αν θα έχω θέματα με τις θερμοκρασίες!

Δημοσ.

Για browsing,ταινίες,word και χρήση γραφείου μια χαρα πιστευω ειναι ο p340.Και εχει και λιγο καλυτερο single thread power απ τον N830.Για ολα αυτα που θελεις θα βοηθισει περισσοτερο το single.Γενικα η αλλαγη επεξεργαστη σε λαπτοπ ειναι "δυσκολη" απ την αποψη συμβατοτητας του CPU με το BIOS,το chipset,την mobo,(το socket εννοειται) κ.α.

Δημοσ.

Είναι απόλυτα συμβατός ο επεξεργαστής...Ξανα λέω θα αντέξει η ψύκτρα τα 10w παραπάνω ή θα βράζει το λαπτοπ;;;

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πυροτεχνημα οπως ειναι

Δεν νομιζω οτι ειναι συνετο να το ζορισεις παραπανω

• Like 1
Δημοσ.

Πες τα!!

Δημοσ.

Θερμοκρασίες δεν έχω. Είμαι πάντα κάτω από 50.

Δημοσ.

Πιθανως θα αντιμετωπισεις αυξημενες θερμοκρασιες σε cpu και chipset...Το διαπιστωσα στο δικο μου που αναβαθμισα απο Τ6400 σε Τ9300 που εχουν ιδιο tdp 35w και σκεψου με φρεσκια παστα(η παλια ειχε πετρωσει μετα απο 6,5 χρονια)...ειδα cpu +10 βαθμους(60-70) και chipset +5 βαθμους(50-55)...Πιθανως λογω αδυναμιας της ψυκτρας για ισχυροτερο επεξ.Αν τον βρεις φθηνο(10-15€) αξιζει να το δοκιμασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...