jonhh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα καλό router για να κουμπώσω πάνω 2 γραμμές Ιντερνετ. Έχω δει αυτό της D-link το οποίο έχει 2 WAN θύρες. Οπότε θα παίρνει ιντερντετ από τη μια γραμμή και αν για κάποιο λόγο χαλάσει, θα λειτουργήσει η 2η γραμμή αυτόματα. Σωστά έχω καταλάβει?
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως θα λειτουργούν και οι δυο ταυτόχρονα. Νομίζω πως θα λειτουργούν και οι δυο ταυτόχρονα. Αν όμως υπάρξει πρόβλημα στην μια και δεν επηρεαστεί και η άλλη τότε θα μείνει αυτή που λειτουργεί,
jonhh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 οκ.. Έχεις κάποιο άλλο router υπόψιν με 2 wan?
karaLRS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Οποιοδήποτε tp link με openwrt, πχ 1043 nd v2 που πουλάω χαχα
jonhh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Οποιοδήποτε tp link με openwrt, πχ 1043 nd v2 που πουλάω χαχα Η αγγελία σου όμως είναι ανενεργή 1
rfc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 θα βαλεις ενα σκετο ρουτερ με δυνατοτητα Load balancing τυπου tplink ή μικροτικ (ακομη καλυτερο) που θα το συνδεσεις στα 2 μοντεμ τα οποια θα εχεις βαλει σε bridge. Ετσι στηνοντε αυτα τα μηχανακια.
Orani Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα και ένα Firewall Fortigate πχ το 60D. Ανεβαίνεις σε τιμή αλλά έχει άψογο Load Balancing και πέρα από αυτό φροντίζεις και την ασφάλεια του δικτύου σου καθώς με ένα τέτοιο μηχάνημα μπορείς να κάνεις "παπάδες" (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
karaLRS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Η αγγελία σου όμως είναι ανενεργή Ισχύει όμως χαχα. Pm me αν θες περισσότερες λεπτομέρειες Εγώ θα σου πρότεινα και ένα Firewall Fortigate πχ το 60D. Ανεβαίνεις σε τιμή αλλά έχει άψογο Load Balancing και πέρα από αυτό φροντίζεις και την ασφάλεια του δικτύου σου καθώς με ένα τέτοιο μηχάνημα μπορείς να κάνεις "παπάδες" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Όντως 35€ του tp link με τα 1220 του 60d απέχουν ολίγον... Και το openwrt κάνει παπάδες.. Load balance, fail over, torrent, qos, adblock κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα