Runner25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 το εκανα φιλε μου αλλα δεν ειδα καμια διαφορα βγαζει παλι σερβισε μπατερυ αλλα δεν πειραζει θα παω για αλλαγη μπαταριας ειναι και ευκολο να το κανω μονος μου οι κυκλοι φορτισης ειναι 183 1
Runner25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον παιδια ειχαμε εξελιξεις εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος και στην αρχη δεν αλλαξε κατι οταν ομως εκανα ξανα εκινηση να δω κατι παρατηρησα οτι το κολπο με τη μπαταρια μαλλον επιασε δε μου βγαζει πια σερβισε μπατερι επισης μου εβγαλε χρονο που απομενει και ηταν 8:20 παρα πολυ καλος χρονος αν τον βγαλει οντως παλαιοτερα μου πηγαινε μιαμιση με 2 ωρες τωρα θα χρειαστει να κανω καλιμπρατιον,
ozelot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται να κάνεις calibration, οι μπαταρίες των aluminium unbody books έρχονται pre-calibrated. Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά μ' όλη αυτή την ιστορία, δεν μπορεί σε μηχάνημα επταετίας η μπαταρία του να έχει μόνο 183 κύκλους φόρτισης. Όπως και να έχει, χαίρομαι που βοήθησα. 1
Runner25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται να κάνεις calibration, οι μπαταρίες των aluminium unbody books έρχονται pre-calibrated. Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά μ' όλη αυτή την ιστορία, δεν μπορεί σε μηχάνημα επταετίας η μπαταρία του να έχει μόνο 183 κύκλους φόρτισης. Όπως και να έχει, χαίρομαι που βοήθησα. οχι αληθεια τοσους κυκλους εχει, το μηχανημα δε δουλευτηκε πολυ 1
Runner25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 βλεπω το battery capacity και εχει πεσει 1000 περιπου μιλιαμπερορια απο 6500 στα 5000 κατι τι να κανω? εχω και καιρο να κανω καλιμπρατιον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα