Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα φιλε μου αλλα δεν ειδα καμια διαφορα βγαζει παλι σερβισε μπατερυ αλλα δεν πειραζει θα παω για αλλαγη μπαταριας ειναι και ευκολο να το κανω μονος μου

οι κυκλοι φορτισης ειναι 183

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον παιδια ειχαμε εξελιξεις εκανα αυτο που μου ειπε ο φιλος και στην αρχη δεν αλλαξε κατι οταν ομως εκανα ξανα εκινηση να δω κατι παρατηρησα οτι το κολπο με τη μπαταρια μαλλον επιασε δε μου βγαζει πια σερβισε μπατερι επισης μου εβγαλε χρονο που απομενει και ηταν 8:20 παρα πολυ καλος χρονος αν τον βγαλει οντως παλαιοτερα μου πηγαινε μιαμιση με 2 ωρες

τωρα θα χρειαστει να κανω καλιμπρατιον,

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις calibration, οι μπαταρίες των aluminium unbody books έρχονται pre-calibrated.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά μ' όλη αυτή την ιστορία, δεν μπορεί σε μηχάνημα επταετίας η μπαταρία του να έχει μόνο 183 κύκλους φόρτισης.

Όπως και να έχει, χαίρομαι που βοήθησα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις calibration, οι μπαταρίες των aluminium unbody books έρχονται pre-calibrated.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά μ' όλη αυτή την ιστορία, δεν μπορεί σε μηχάνημα επταετίας η μπαταρία του να έχει μόνο 183 κύκλους φόρτισης.

Όπως και να έχει, χαίρομαι που βοήθησα. :)

οχι αληθεια τοσους κυκλους εχει, το μηχανημα δε δουλευτηκε πολυ

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βλεπω το battery capacity και εχει πεσει 1000 περιπου μιλιαμπερορια απο 6500 στα 5000 κατι τι να κανω?

εχω και καιρο να κανω καλιμπρατιον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...