Runner25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 στο μακ μπουκ της υπογραφης εχει πεσει πολυ η αποδοση της μπαταριας κραταει μιαμιση με 2 ωρες η υγεια της ειναι στα 83 με 84 τις 100 και εχω καιρο να κανω καλιμπρατιον παω για αλλαγη? αν ναι απο που και ποσο?
Chris M Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ρίξε μια ματια εδώ http://www.logicsolutions.gr/el/accessories/power/batteries/ 1
Runner25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 http://www.logicsolutions.gr/el/accessories/power/batteries/newertech-replacement-battery-for-15-macbook-pro-unibody-models-mid-2009-and-mid-2010/ αυτη πρεπει να κανει εεεε? ειδα βιντεακι youtube νομιζω μπορω να την αλλαξω μονος μου εχω και τα κατσαβιδια
KINGLUCAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 στο μακ μπουκ της υπογραφης εχει πεσει πολυ η αποδοση της μπαταριας κραταει μιαμιση με 2 ωρες η υγεια της ειναι στα 83 με 84 τις 100 και εχω καιρο να κανω καλιμπρατιον παω για αλλαγη? αν ναι απο που και ποσο? άνοιξε όλα τα πρόγραμμα που δουλεύεις καθημερινά και βγάλε screenshot activity monitor στο energy tab να δω κάτι επίσης πήγαινε να δούμε τα στοχεία τις μπαταρίες σου βγάλε screen shot 1
Runner25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 άνοιξε όλα τα πρόγραμμα που δουλεύεις καθημερινά και βγάλε screenshot activity monitor στο energy tab να δω κάτι επίσης πήγαινε να δούμε τα στοχεία τις μπαταρίες σου βγάλε screen shot safari και mail μονο ανοιχτα, το coconut battery μου δινει health 83 τις 100
KINGLUCAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 πρέπει να δω screenshots από battery information και activity monitor κάλεσε τα παιδιά δωρεάν το τηλ Ελλάδα 00800 4414 5417 Ελλάδα Ελλάδα 00800 4414 5417 1
Runner25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 πρέπει να δω screenshots από battery information και activity monitor κάλεσε τα παιδιά δωρεάν το τηλ Ελλάδα 00800 4414 5417 Ελλάδα Ελλάδα 00800 4414 5417 οταν γυρισω σπιτι απο δουλεια θα ανεβασω
ozelot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πάτησε το πλήκτρο alt και click το εικονίδιο της μπαταρίας στη menu bar. Στο Condition τι αναφέρει ;. 1
Runner25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πάτησε το πλήκτρο alt και click το εικονίδιο της μπαταρίας στη menu bar. Στο Condition τι αναφέρει ;. μου βγαζει service battery παιζει να μην εινια μπαταρια και να εχει προβλημα το λοτσικ μποαρντ?
ozelot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μου βγαζει service battery παιζει να μην εινια μπαταρια και να εχει προβλημα το λοτσικ μποαρντ? Η ένδειξη "Service battery" υποδεικνύει ότι ουσιαστικά η μπαταρία έχει τερματίσει. Μπορεί δηλαδή να μην κρατάει καν την φόρτιση, να έχει υποστεί βλάβη ή να υπερθερμαίνεται. Θα πρέπει να αντικατασταθεί το ταχύτερο δυνατόν. Η ένδειξη δεν έχει καμία σχέση με την logic board. 1
Runner25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η ένδειξη "Service battery" υποδεικνύει ότι ουσιαστικά η μπαταρία έχει τερματίσει. Μπορεί δηλαδή να μην κρατάει καν την φόρτιση, να έχει υποστεί βλάβη ή να υπερθερμαίνεται. Θα πρέπει να αντικατασταθεί το ταχύτερο δυνατόν. Η ένδειξη δεν έχει καμία σχέση με την logic board. οχι το λεω γιατι ο φορτιστης δε πιανει μερικες φορες με τη πρωτη αν και συμβαινει σπανια
ozelot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οχι το λεω γιατι ο φορτιστης δε πιανει μερικες φορες με τη πρωτη αν και συμβαινει σπανια Η ένδειξη αφορά αποκλειστικά και μόνο στη μπαταρία. 1
Runner25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η ένδειξη αφορά αποκλειστικά και μόνο στη μπαταρία. και δεν εχει δουλευτει πολυ νομιζω εχω 178 κυκλους φορτισης
ozelot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 και δεν εχει δουλευτει πολυ νομιζω εχω 178 κυκλους φορτισης Περίεργο, δεν δικαιολογείται για μπαταρία της Apple. Για τρέξε ένα reset του SMC, ενός microprocessor που ελέγχει και την λειτουργία της μπαταρίας. • > Shut Down. • Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό. • Μετά από ≈30″ συνδέεις το τροφοδοτικό. • Στο αριστερό μέρος του πληκτρολογίου πάτησε ταυτόχρονα τα πλήκτρα shift-control-alt και το power button για 5″. • Άφησε ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πάτησε το power button για να ανοίξει το μηχάνημα. Κάποια αλλαγή ;. Για να δεις τους κύκλους φόρτισης, με πατημένο το πλήκτρο alt πήγαινε > System Information / Hardware / Power. 2
Runner25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Περίεργο, δεν δικαιολογείται για μπαταρία της Apple. Για τρέξε ένα reset του SMC, ενός microprocessor που ελέγχει και την λειτουργία της μπαταρίας. • > Shut Down. • Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό. • Μετά από ≈30″ συνδέεις το τροφοδοτικό. • Στο αριστερό μέρος του πληκτρολογίου πάτησε ταυτόχρονα τα πλήκτρα shift-control-alt και το power button για 5″. • Άφησε ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πάτησε το power button για να ανοίξει το μηχάνημα. Κάποια αλλαγή ;. Για να δεις τους κύκλους φόρτισης, με πατημένο το πλήκτρο alt πήγαινε > System Information / Hardware / Power. πω πω φιλε μανουλα εισαι, θα το δοκιμασω μετα μολις γυρισω απο δουλεια και θα ενημερωσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα