kisto Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλημέρα! αγορασα το galaxy s6 πριν 3-4 μερες(πρωην κατοχος iphone 4s) το προβλημα μου είναι οτι απο τα 3 GB RAM και ενω το τηλεφωνο ειναι σχετικα αδειο κ δεν τρεχει καμια εφαρμογη μου κραταει δεσμευμένη το 70-75% της μνήμης.. δηλαδη αν του βαλω κ εγω τπτ αλλο τι θα κανει θα σερνετε! υπαρχει τροπος να φτιαξει αυτο; κανω κατι λαθος;
taslikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 αν και ειναι ολοκαινουριο θα σου συνηστουσα να κανεις επαναφορα ρυθμισεων και update to the latest firmware μπας και στρωσει! 1
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ετσι ειναι το ανδροιδ απο την φτιαξια του. Οσο πιο πολυ ραμ βλεπει,τοσο πιο πολυ καταναλωνει απο αυτην για να τρεχει πιο πιο γρηγορα. Και αλλες εφαρμογες να εγκαταστησεις,παλι εκει θα δεις την καταναλωση ραμ. Πολυ σπανια και με πολυ βαριες εφαρμογες να τρεχουν ταυτοχρονα θα σου φανουν λιγα τα 3 γβ ραμ. Επισης,το οτι δεν βλεπεις εσυ εφαρμογες να τρεχουν ,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Και η Samsung δεν φημιζεται για το ελαφρυ ui της. Αν μπεις στις εφαρμογες θα δεις καμια 20αρια με το ονομα της και ολες τρεχουν παρασκηνιακα. 1
panos- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έχει και το S6 ένα προβληματάκι με Memory Leak.
dimips Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έτσι είναι το s6 και το touchwizz αν θες να είναι καλύτερο του κάνεις root αλλά αφού είναι καινούργιο μη το κάνεις. Αν σε νευριάσει πολύ καλύτερα πουλα το και πάρε nexus 6p
kisto Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 βασικα δεν εχω κανενα θεμα απ την στιγμη που το κινητο δεν κολαει πουθενα και ειναι πολυ σφαιρατο ας γραφει οτι χρησιμοποιει κ το 200% ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα