Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! αγορασα το galaxy s6 πριν 3-4 μερες(πρωην κατοχος iphone 4s) το προβλημα μου είναι οτι απο τα 3 GB RAM και ενω το τηλεφωνο ειναι σχετικα αδειο κ δεν τρεχει καμια εφαρμογη μου κραταει δεσμευμένη το 70-75% της μνήμης.. δηλαδη αν του βαλω κ εγω τπτ αλλο τι θα κανει θα σερνετε! υπαρχει τροπος να φτιαξει αυτο; κανω κατι λαθος;

Δημοσ.

αν και ειναι ολοκαινουριο θα σου συνηστουσα να κανεις επαναφορα ρυθμισεων και update to the latest firmware μπας και στρωσει!

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι το ανδροιδ απο την φτιαξια του. Οσο πιο πολυ ραμ βλεπει,τοσο πιο πολυ καταναλωνει απο αυτην για να τρεχει πιο πιο γρηγορα. Και αλλες εφαρμογες να εγκαταστησεις,παλι εκει θα δεις την καταναλωση ραμ. Πολυ σπανια και με πολυ βαριες εφαρμογες να τρεχουν ταυτοχρονα θα σου φανουν λιγα τα 3 γβ ραμ. Επισης,το οτι δεν βλεπεις εσυ εφαρμογες να τρεχουν ,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Και η Samsung δεν φημιζεται για το ελαφρυ ui της. Αν μπεις στις εφαρμογες θα δεις καμια 20αρια με το ονομα της και ολες τρεχουν παρασκηνιακα.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι το s6 και το touchwizz αν θες να είναι καλύτερο του κάνεις root αλλά αφού είναι καινούργιο μη το κάνεις. Αν σε νευριάσει πολύ καλύτερα πουλα το και πάρε nexus 6p

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικα δεν εχω κανενα θεμα απ την στιγμη που το κινητο δεν κολαει πουθενα και ειναι πολυ σφαιρατο ας γραφει οτι χρησιμοποιει κ το 200% ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...