stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τώρα πάει Πήγε στην κανονική τιμή. Και εκτός αυτού όποιος και αν έκανε παραγγελία δεν νομίζω να παραλλαβει. (Αν παραλλαβει παρ όλα αυτά θαυμα θα είναι)
SnakeMJK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ένας που έκανε παραγγελία ας μας πει τι θα γίνει... Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αντιμετώπιση έχει το public σε μία τόσο ακριβή αγορά.
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Έχει ωραία απάντηση το public Θα του δώσει -10% κουπονακι στα βιβλία... Χαχαχαχαχα Πλακιτσα. Μακαρι να παραλλαβει
elementary Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Προλαβα να ριξω μια παραγγελια. Μας βλεπω να τρωμε ακυρο. Anyway thank you TS
panormou13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 εχει πάει σε εκτεταμένη αναζήτηση η παραγγελία.. το θεμα ειναι πως το εχουν ακομα διαθεσημο 1000 ευρω παραπανω και εμας θα μας πουν ακυρο;
fylatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ειλικρινά αν δε σκοπεύεις να το πουλήσεις πάνε δες το πουθενά πριν το πάρεις. 1
panormou13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ειλικρινά αν δε σκοπεύεις να το πουλήσεις πάνε δες το πουθενά πριν το πάρεις.που το ειδες φιλε μου; φιλος που το εχει εχει παθει πλακα με την οθόνηhttp://youtu.be/NzgDRgGWABs και απο review παντως τα παει καλα
fylatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το ειδα στο media markt όπου μπορείς να το δεις κι οι κοντά. Η οθόνη σαν χρώμα και μέγεθος είναι γαματη. Έχει μία πλαστική επίστρωση που τη χαλάει. Στην τελική δε λέω κάτι κακό. Απλά αν κάποιος πάει να δώσει ενάμισι χιλ. ας το δει πρώτα σε λειτουργία γιατί εγώ δε το πήρα για αυτό το λόγο.
panormou13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το ειδα στο media markt όπου μπορείς να το δεις κι οι κοντά. Η οθόνη σαν χρώμα και μέγεθος είναι γαματη. Έχει μία πλαστική επίστρωση που τη χαλάει. Στην τελική δε λέω κάτι κακό. Απλά αν κάποιος πάει να δώσει ενάμισι χιλ. ας το δει πρώτα σε λειτουργία γιατί εγώ δε το πήρα για αυτό το λόγο. ηταν κατι αλλο που δεν σου αρεσε φίλε μου; ποιοτητα; ταχυτητα; ηχος πχ λεει εχει b&o ηχεια ..
fylatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ηταν κατι αλλο που δεν σου αρεσε φίλε μου; ποιοτητα; ταχυτητα; ηχος πχ λεει εχει b&o ηχεια .. Η ποιότητα ήταν αρκετά καλή, η οθόνη είχε το θέμα με την επίστρωση και τις αντανακλάσεις που είπα, τα ηχεία όσο τα εβαλα να παίξουν και σε μεγάλο μαγαζί δεν ήταν δυνατά αλλά δεν είχαν παραμορφώσεις. Ταχύτητα κλπ όλα οκ, καλές και πολλές θύρες. Τελευταίο αρνητικό μόνο αν δεν έχεις κατάλληλο γραφείο, το ότι δεν έχει ρύθμιση ύψους κλπ
vagreek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εχει πάει σε εκτεταμένη αναζήτηση η παραγγελία.. το θεμα ειναι πως το εχουν ακομα διαθεσημο 1000 ευρω παραπανω και εμας θα μας πουν ακυρο; Μου ηρθε μηνυμα να παραλαβω κανονικα από κατάστημα, είναι ετοιμη η παραγγελια. ΥΓ Σε ποιο media ρε παιδια είναι το συγκεκριμενο μηχανημα σε εκθεση, για να το δω? Ευχαριστω (καθως και τον ts για την ενημερωση) !
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άντε ρε! Είσαι ωραίος,για κάνε παραλαβή να μας πεις τι παίζει. Κάνε unboxing βίντεο να το δούμε και εμείς πως είναι Αν παραλλαβεις τώρα π έριξαν άκυρα!!
panormou13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μου ηρθε μηνυμα να παραλαβω κανονικα από κατάστημα, είναι ετοιμη η παραγγελια. ΥΓ Σε ποιο media ρε παιδια είναι το συγκεκριμενο μηχανημα σε εκθεση, για να το δω? Ευχαριστω (καθως και τον ts για την ενημερωση) ! πως γινετε να παραγγελνω να ανοιγω μετα το θέμα και το δικό μου να ειναι ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση; 1
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 πως γινετε να παραγγελνω να ανοιγω μετα το θέμα και το δικό μου να ειναι ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση; Απο οτι εχω καταλαβει απο παλαιότερες παραγγελίες μου εχει να κανει με το αν το καταστημα παραλαβης το εχει άμεσα διαθέσιμο. Σε εκεινη την περίπτωση κανουν κατι που λενε "αυτοπαραδοση", μου το εχουν κανει και εμενα κανα δυο φορές να παραγγείλω και να μου ερθει πολυ γρηγορα μυνημα ενώ εχει τυχει να το ζητησω κιολας μια φορα που ειχα ονλαιν παραγγελια και το ειδα μεσα στο καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα