Προς το περιεχόμενο

HP AiO Curved 34-a090na (N8X93EA) 34.0" - All-in-One 1499 euro (-800 euro) public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα πάει

Πήγε στην κανονική τιμή.

Και εκτός αυτού όποιος και αν έκανε παραγγελία δεν νομίζω να παραλλαβει.

(Αν παραλλαβει παρ όλα αυτά θαυμα θα είναι)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ένας που έκανε παραγγελία ας μας πει τι θα γίνει... Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αντιμετώπιση έχει το public σε μία τόσο ακριβή αγορά.

Δημοσ.

εχει πάει σε εκτεταμένη αναζήτηση η παραγγελία.. το θεμα ειναι πως το εχουν ακομα διαθεσημο 1000 ευρω παραπανω και εμας θα μας πουν ακυρο;

Δημοσ.

Ειλικρινά αν δε σκοπεύεις να το πουλήσεις πάνε δες το πουθενά πριν το πάρεις.

που το ειδες φιλε μου; φιλος που το εχει εχει παθει πλακα με την οθόνη

http://youtu.be/NzgDRgGWABs

και απο review παντως τα παει καλα

Δημοσ.

Το ειδα στο media markt όπου μπορείς να το δεις κι οι κοντά. Η οθόνη σαν χρώμα και μέγεθος είναι γαματη. Έχει μία πλαστική επίστρωση που τη χαλάει.

Στην τελική δε λέω κάτι κακό. Απλά αν κάποιος πάει να δώσει ενάμισι χιλ. ας το δει πρώτα σε λειτουργία γιατί εγώ δε το πήρα για αυτό το λόγο.

Δημοσ.

Το ειδα στο media markt όπου μπορείς να το δεις κι οι κοντά. Η οθόνη σαν χρώμα και μέγεθος είναι γαματη. Έχει μία πλαστική επίστρωση που τη χαλάει.

Στην τελική δε λέω κάτι κακό. Απλά αν κάποιος πάει να δώσει ενάμισι χιλ. ας το δει πρώτα σε λειτουργία γιατί εγώ δε το πήρα για αυτό το λόγο.

ηταν κατι αλλο που δεν σου αρεσε φίλε μου; ποιοτητα; ταχυτητα; ηχος πχ λεει εχει b&o ηχεια ..
Δημοσ.

ηταν κατι αλλο που δεν σου αρεσε φίλε μου; ποιοτητα; ταχυτητα; ηχος πχ λεει εχει b&o ηχεια ..

Η ποιότητα ήταν αρκετά καλή, η οθόνη είχε το θέμα με την επίστρωση και τις αντανακλάσεις που είπα, τα ηχεία όσο τα εβαλα να παίξουν και σε μεγάλο μαγαζί δεν ήταν δυνατά αλλά δεν είχαν παραμορφώσεις. Ταχύτητα κλπ όλα οκ, καλές και πολλές θύρες. Τελευταίο αρνητικό μόνο αν δεν έχεις κατάλληλο γραφείο, το ότι δεν έχει ρύθμιση ύψους κλπ

Δημοσ.

εχει πάει σε εκτεταμένη αναζήτηση η παραγγελία.. το θεμα ειναι πως το εχουν ακομα διαθεσημο 1000 ευρω παραπανω και εμας θα μας πουν ακυρο;

Μου ηρθε μηνυμα να παραλαβω κανονικα από κατάστημα, είναι ετοιμη η παραγγελια.

ΥΓ Σε ποιο media ρε παιδια είναι το συγκεκριμενο μηχανημα σε εκθεση, για να το δω?

Ευχαριστω (καθως και τον ts για την ενημερωση) !

Δημοσ.

Άντε ρε!

Είσαι ωραίος,για κάνε παραλαβή να μας πεις τι παίζει.

Κάνε unboxing βίντεο να το δούμε και εμείς πως είναι ;)

Αν παραλλαβεις τώρα π έριξαν άκυρα!!

Δημοσ.

Μου ηρθε μηνυμα να παραλαβω κανονικα από κατάστημα, είναι ετοιμη η παραγγελια.

ΥΓ Σε ποιο media ρε παιδια είναι το συγκεκριμενο μηχανημα σε εκθεση, για να το δω?

Ευχαριστω (καθως και τον ts για την ενημερωση) !

πως γινετε να παραγγελνω να ανοιγω μετα το θέμα και το δικό μου να ειναι ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση;
  • Like 1
Δημοσ.

πως γινετε να παραγγελνω να ανοιγω μετα το θέμα και το δικό μου να ειναι ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση;

Απο οτι εχω καταλαβει απο παλαιότερες παραγγελίες μου εχει να κανει με το αν το καταστημα παραλαβης το εχει άμεσα διαθέσιμο. Σε εκεινη την περίπτωση κανουν κατι που λενε "αυτοπαραδοση", μου το εχουν κανει και εμενα κανα δυο φορές να παραγγείλω και να μου ερθει πολυ γρηγορα μυνημα ενώ εχει τυχει να το ζητησω κιολας μια φορα που ειχα ονλαιν παραγγελια και το ειδα μεσα στο καταστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...