Προς το περιεχόμενο

HP AiO Curved 34-a090na (N8X93EA) 34.0" - All-in-One 1499 euro (-800 euro) public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι βγαινει σε προσφορα δεν σημαινει οτι χρηζει αγορας....το συγκεκριμενο προιον μου φαινεται αχρηστο για τον οποιονδηποτε...

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οτι βγαινει σε προσφορα δεν σημαινει οτι χρηζει αγορας....το συγκεκριμενο προιον μου φαινεται αχρηστο για τον οποιονδηποτε...

32αρα 4κ οθονη με pc i7 τετραπυρινο αχρηστη;; μακαρι να ειχα τα λεφτα..
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως η οθόνη είναι 3440x1440 άρα Ultra-wide QHD(1440p) όχι 4K ή 5K και με gtx 960 με 2GB ούτε για gaming δεν θα μπορεί σε 2560x1080 πόσο μάλλον 3440x1440. Πιο καλά πάρτε οθόνη με 500-600€ και χτιστε πύργο με 800€ και θα 'χετε καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά δυνατότητα αναβάθμισης. Η τιμή ειδικά στα 1350 με -10% είναι καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά σαν μηχάνημα κατά την άποψη μου δεν αξίζει.

Δημοσ.

Στην Αμερική πάντως με 12gb μνήμη παιζει στα 1650 δολλάρια απο το επίσημο σαιτ άρα και φθηνότερα σε άλλα...

http://store.hp.com/us/en/pdp/hp-envy-curved-all-in-one---34-a010-(energy-star)

edit: κανένα κουπονάκι δεν βρέθηκε ε?

αυτο ειναι i5 φιλε μου..
  • Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλα το πρωί στα 1500 γιατί ψάχνω κάτι αντίστοιχο και περιμένω για το άκυρο απο τα public, το καλό είναι οτι δε βιάζομαι μιας και έχω να κάνω τη δουλειά μου....

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο προφανέστατα πληρώνεις και το design. Αν μια εταιρεία πχ θέλει να πουλήσει μούρη, το κουμπώνει στη γραμματεία της και κομπλέ :P

Δημοσ.

Το έχετε δει από κοντά; Το σκεφτόμουν για αγορά αλλά έχει μία αηδιαστική πλαστική αντανακλαστική επίστρωση που κάνει νερά λόγω του curve.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...