jimmakos7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καλησπερα παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω το κουτι του τιττλου θα ηθελα αν μπορειτε οσοι το εχετε να μου πειτε εντυπωσεις και επισης αν μια uATX / Micro ATX μητρικη θα εδειχνε ωραια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εγω πιστευω θα εδειχνε ωραια το θεμα ειναι να εχεισ ωρεξη και μερακη γ να βγει ενα καλο αποτελεσμα jimmakos7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Jimmakos7 εμένα πάντως ένα κουτί π μ αρέσει κ θ σ πρωτηνα είναι το bitfenix prodigy m to τζάμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω το κουτι του τιττλου θα ηθελα αν μπορειτε οσοι το εχετε να μου πειτε εντυπωσεις και επισης αν μια uATX / Micro ATX μητρικη θα εδειχνε ωραια είναι κουτάρα λιτά κ απέριττα. Το χω με mini itx, αλλα θα το προτιμούσα με atx. Πολυ όμορφο design, χώροι για ψυγείο κτλ. Ο συνδυασμός glossy με matt δένει. Φίλε πάρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakos7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 είναι κουτάρα λιτά κ απέριττα. Το χω με mini itx, αλλα θα το προτιμούσα με atx. Πολυ όμορφο design, χώροι για ψυγείο κτλ. Ο συνδυασμός glossy με matt δένει. Φίλε πάρτο. το ξερω οτι ειναι κουταρα και για αυτο θελω να το παρω αλλα η μητρικη που σκεφτομαι να βαλω ειναι η asrock h170m pro4 και εχει χρωμα πορτοκαλι και μαυρο και ειναι m-atx. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα