Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να είναι 4g, καλή κάμερα, sd extra, μνήμη τηλεφώνου 16 ή 32 ακόμα καλύτερα, 5 έως Μαξ 5,5 ιντζες, και δέκτη FM, ραμ όχι κάτω από 2.

Εννοείται κινέζικο, περιορισμός στην τιμή δεν υπάρχει αλλά σε λογικά πλαίσια.

Πχ τώρα έχω ένα thl5000 αν έβρισκαν ίδιο σε 4g θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια

Περιμένω προτάσεις, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Redmi 3 Pro, Redmi 3s Pro, Redmi Note 3 Pro παίρνουν και SD (SIM2) και έχουν και ραδιόφωνο. Εγώ ανέφερα για Xiaomi λόγω υποστήριξης και απο την Ελληνική κοινότητα της MIUI. Με τους άλλους κινέζους να μην περιμένεις και πολλά updates ή υποστήριξη. Την έχω πάθει παλιότερα...

• Like 3
Δημοσ.

οχι δεν λέω αυτό.Τα κινέζικα δεν έχουν την 800αρα μπάντα αρα και δεν θα πιάνεις 4g όπου δουλεύει αυτή η μπάντα.Η wind πχ την δουλεύει πάρα πολύ.

επίσης κινέζικο κινητό και κάμερα δεν πάνε μαζί.Η κάμερες στα κινέζικα είναι μέτριες στην καλύτερη.

Δεν μας λες όμως πόσα λεφτά είναι το ταβάνι.

• Like 1
Δημοσ.

δες το Lenovo Vibe X3 32gb, με στέρεο ηχεία, snap 808 ξαδελφάκι του moto x style

οχι δεν λέω αυτό.Τα κινέζικα δεν έχουν την 800αρα μπάντα αρα και δεν θα πιάνεις 4g όπου δουλεύει αυτή η μπάντα.Η wind πχ την δουλεύει πάρα πολύ.

επίσης κινέζικο κινητό και κάμερα δεν πάνε μαζί.Η κάμερες στα κινέζικα είναι μέτριες στην καλύτερη.

Δεν μας λες όμως πόσα λεφτά είναι το ταβάνι.

Αυτο που ανέφερε ο γιαννη  δεν μου φάνηκε κακη η καμερα, και το 4g δεν βλεπω να εχει προβλημα, ασε που εχει παπάδες επανω

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_x3-7755.php

Τελος πάντων ακομα ψαχνω, τιμη αν βρω κατι που θα με τραβήξει μπορω να δωσω και 300

Δημοσ.

Αυτο που ανέφερε ο γιαννη  δεν μου φάνηκε κακη η καμερα, και το 4g δεν βλεπω να εχει προβλημα, ασε που εχει παπάδες επανω

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_x3-7755.php

Τελος πάντων ακομα ψαχνω, τιμη αν βρω κατι που θα με τραβήξει μπορω να δωσω και 300

Δες το Moto G4. Δες και το Nexus 5X.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...