SeNNinhA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα παω σπιτι θα σου ανεβασω. 200-300mm ειναι για πλακα. Αλλα θα σου βγαλω βιντεο και με 24Χ (600mm) για να σου φυγει η απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 οκ, περιμενω, με ποια μηχανη αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Lumix FZ200 αλλα μπορω να σου βγαλω και με την Nikon 1 J1 (εως 310mm). Δυστυχως την Nikon D7000 δεν την εχω μαζι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekParanormalTeam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σε καμιά 10 μέρες θα πάρω την Panasonic HC-V160 Για αρχή και μετά θα πάω σε μια DSLR Nikon D5300 Η σε μια απο της παρακάτω βιντεοκάμερες. Sony FDR - AX33 4K Και με Night Vision που θέλω εγώ και καλή ποιότητα βίντεο η βιντεοκάμερα Panasonic HC-VX980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα