xovoli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παιδιά καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι το εξής έχω ένα δίκτυο με 4 κεραίες tp-link 7510 στα 5 GHZ η μια δουλεύει σαν access point και η δεύτερη είναι client την οπαία την έχω συνδεδεμένη σε ένα switch και πάνω στο sitch ένα access point και την 3 καίρια που είναι και αυτή σε λειτουργία access point το πρόβλημα μου είναι το εξής η δεύτερη κεραία που είναι client μου δίνει το ιντερνετ κανονικά στο sitch άλλα η άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο switch δεν δουλεύουν π.χ στο access point δεν συνδέεται καμία συσκευή Ευχαριστώ Κάθε βοήθεια δεκτή
rfc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατι αυτο να ειναι απαραιτητα προβλημα στο switch?
xovoli Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 το προβλημα δεν μπορω και εγω να καταλαβω που ειναι
Orani Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημά σου είναι ότι θέλεις να συνδέσεις με καλώδιο ή ασύρματα (στις 2 κεραίες) κάποιες συσκευές οι οποίες θα "βγαίνουν" ιντερνετ μέσω της τρίτης κεραίας που την έχεις κάνει σύνδεση με κάποιο ρούτερ. Αν όντως είναι αυτό το θέμα σου τότε ίσως πρέπει να κοιτάξεις στο switch να κάνεις κάποια δρομολόγηση από το interface που συνδέεται με το router σου... Αν έπεσα έξω στην αναγνώριση του προβλήματος δώσε μας λεπτομέρειες.
xovoli Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ήμουν απόν Ναι καλά κατάλαβες στο switch θέλω να συνδέσω ένα access point και την 3 κεραία για να μεταφέρω το internet και σε άλλο χώρο Αυτή η δρομολόγηση από το interface πως γίνεται ?
jkoukos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο τα managed switch έχουν interface και δέχονται ρυθμίσεις. Τα απλά switch απλά επιτρέπουν (χωρίς κάποια ρύθμιση) την επικοινωνία σε όσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στις θύρες τους. Πρέπει να είναι θέμα ρυθμίσεων και επιλογών λειτουργίας των 2 άλλων ΑΡ. Μπορείς να γράψεις πως ακριβώς είναι η τοπολογία του δικτύου σου, τις διευθύνσεις που έχουν και σε ποιο mode δουλεύουν;
xovoli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει το σχεδιάγραμμα μου αν όχι πες μου και ελπίζω να είναι αυτό που ζητάς γιατί ότι κάνω το κάνω με τη βοήθεια την δικια σας για τη η γνώση μου πάνω στο αντικείμενο είναι πολύ μικρή. Λιπών πάνω στο switch είναι συνδεδεμένη η κεραία 2 που φέρνει το internet η κεραία 3 και ένα access point για να κάνη το internet ασύρματο και εκεί είναι και το πρόβλημα μου ενώ η κεραία 2 φέρνει το internet κανονικά την κουμπώνω πάνω στο switch και μετά αν πάνω στο switch σε άλλη θύρα συνδέσω το laptop με καλώδιο δεν μου δίνει το internet μπορεί κάποιες φορές να συνδεθεί αλλά με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα δηλ 0.50 mbps αυτά.
jkoukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ΟΚ κατανοητό το σχέδιο. Οι διευθύνσεις που δείχνεις είναι σταθερές ή παίρνονται αυτόματα από τον DHCP του ΖΤΕ; Υπάρχει πρόσβαση στο μενού όλων των ΑΡ; Ποιες ρυθμίσεις έχεις κάνει σε καθένα από αυτά; Αναφέρομαι κυρίως στα 4 κύρια ΑΡ των 2 ασύρματων ζεύξεων. Αναφέρεις ότι έχεις θέμα στον υπολογιστή και στο ΑΡ που είναι πίσω από το ΑΡ2. Οι άλλες συσκευές που συνδέονται πίσω από το ΑΡ4, έχουν προβλήματα ή δουλεύουν σωστά;
xovoli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν για της ρυθμίσεις σου έχω της εικόνες Τώρα τη παρατήρησα εάν τα αφαιρέσω τα switch δηλ από το καλώδιο της κεραιας 2 που έρχεται το internet το συνδέσω στην κεραία 3 στο τελικό access point δουλεύει κανονικά Επίσης πρόσεξα πως τα χρώματα της κεραίας 1 έχουν διαφορετική σειρά από τα υπόλοιπα καλώδια αυτά και αυτοματα να το εχω εδω ειναι το ιδιο
jkoukos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν απάντησες σε κανένα από τα ερωτήματα που έκανα.
outrageous Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πως δοκιμασες οτι το 1ο clinet (bridge) σου δινει κανονικα ιντερνετ πηρες το καλωδιο που φευγει απο το λαν του ποε της και το συνδεσες κατευθειαν στο λαπτοπ?
xovoli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό εννοείς εδώ υπάρχει και η επιλογή dynamic IP Και όταν λες υπάρχει πρόσβαση στο μενού όλων των ΑΡ ενοεις εάν μπορώ να μπω στο μενού από της κεραίες εάν εννοείς αυτό με μια μικρή καθυστέρηση ναι Και 1 ερώτηση ακόμα γνωρίζεις για τα tv box ενδιαφέρομαι για το OEM MX3 για τη έχει και το kodi και θέλω να μάθω τη κανάλια έχει γιατί έχει το kodi από τη μάνα του ποιο πολύ ενδιαφέρομαι για ντοκιμαντέρ όπως το nat geo wild εάν το έχει με υπότιτλους η χρειάζεται να τα περάσω εγώ τα κανάλια και εάν είναι εύχρηστο και για τον φίλο outrageous ναι έτσι το δοκίμασα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από xovoli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα