Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωω καλά, προβλέπω να γίνει της πόπης στο forum πάλι με τσακωμούς από οπαδούς κινητών άλλων εταιρειών και μέσα σ'αυτούς και τα κλασσικά post "ποια κρίση και καλά σας κάνουν με τα μνημόνια".

• Like 1
  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανόνας αυτό. Ότι δεν μπορείς να έχεις, το βρίζεις...

Έλα ρε!

Εγω δεν ξερω κανέναν που να βριζει καθε φορα που βλεπει μια ferrari στον δρομο,αντιθετως ολοι λενε ποσο μαματη ειναι και οτι θα γουσταραν να εχουν μία.Και ΔΕΝ εχουν.

Αρα όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έλα ρε!

Εγω δεν ξερω κανέναν που να βριζει καθε φορα που βλεπει μια ferrari στον δρομο,αντιθετως ολοι λενε ποσο μαματη ειναι και οτι θα γουσταραν να εχουν μία.Και ΔΕΝ εχουν.

Αρα όχι.

Που να δεις όμως τι λένε για ...τον οδηγό. :P
  • Like 1
Δημοσ.

Πωωω καλά, προβλέπω να γίνει της πόπης στο forum πάλι

Ω ναι. Εχω ηδη εξοπλιστει καταλληλα, popcorn και γαριδακια. Το insomnia δεν θα με απογοητευσει, θαρρω.

Δημοσ.

Πολλές φορές θα μπορούσα να πάρω iPhone έναντι κάποιου Android κινητού, αλλά μόνο μια φορά το έκανα. Δλδ είμαι της χαμηλής κοινωνίας? Έχει ξεφύγει η κουβέντα νομίζω.

( αντε να δούμε τι θα γίνει με το iPhone 7 μπας και αλλάξουμε πάλι λειτουργικό)

Δημοσ.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες διαφορα άρθρα κατάλαβα ότι εκτος από haters υπάρχουν και άτομα με μισος απένταντι σε αγοραστές IPhone 

Επειδή κάποιος έκανε έστω θυσίες και πήρε κάτι για να το χαίρεται τους βρίζετε και από πάνω.

Μίζερα και τοξικά άτομα που δε θέλει κανεις να μιλάει μαζί τους.

Aντε άμα είναι καλο να δοκιμάσω και αυτό το λειτουργικό μετά από HTC και Lumia.

Το περίεργο είναι πως δεν έχω δει ποτέ μου κάποιον με iphone να κοροιδεύει ή να υποτιμά κάποιον με άλλο κινητό. ΠΟΤΕ όμως......

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ρε!

Αρα όχι.

Βασικά αν είναι ξένου, τότε ναι. Αν είναι του γείτονα, εκεί αλλάζουν τα πράγματα.......

Δημοσ.

Να φανταστώ το iPhone32 θα το παρουσιάσουν 1 Σεπτεμβρίου και θα πουν "see you on the 32nd of August" :D

Χαχά..Άχ σε καλό σου σατανά! 

giphy.gif

• Like 3
Δημοσ.

Τιποτα για macmini θα έχουμε;

Μα  θα γινει ξεχωριστη εκδηλωση για τα mac  ως συνηθως  δεν νομιζω το mini  να ειναι εξαιρεση 

• Like 1
Δημοσ.

" Στην εκδήλωση πιθανόν να παρουσιαστεί και η δεύτερη γενιά του Apple Watch η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει GPS δέκτη αλλά και καλύτερη αυτονομία."

Δημοσ.

" Στην εκδήλωση πιθανόν να παρουσιαστεί και η δεύτερη γενιά του Apple Watch η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει GPS δέκτη αλλά και καλύτερη αυτονομία."

Γι'αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο από το "ΠΙΘΑΝΟΝ".

Δημοσ.

Γι'αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο από το "ΠΙΘΑΝΟΝ".

Θα δείξει λογικά ναι γιατί είναι καιρός  για ανανέωση. Ίσως δούμε και χαμηλότερες τιμές όπως έγινε με την δεύτερη γενιά iPhone

• Like 1
Δημοσ.

Το Apple Watch νομίζω είναι δυσκολότερο να αναβαθμίζεται στον ίδιο ρυθμό. Σκεφτείτε μόνο την 'Edition' έκδοση. Κάτι τέτοιο οφείλει να κρατάει την αξία του στο χρόνο (όπως κάθε άλλο ακριβό ρολόι) και όχι να θεωρείται "παλιό" - "ξεπερασμένο" μετά από 1 χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...