Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά γράψτε ό,τι θέλετε , αλλά αν ξαναδώ 10.000 πωλήσεις iPhone όπως είχε γίνει παλαιότερα σε μια  μέρα στο Ελλάντα , (νομίζω ήταν με το 5αρι) θα πω ότι ο Σόιμπλε έχει δίκιο και μας πη ........άει. (δεν το γράφω ολόκληρο γιατί θα κοπεί).

Γιατί ρε φίλε, μια χαρά μας έμεινε, να μας την κόψεις και αυτή θες!!!!!!

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εστω και μια εβδομαδα να κατσετε στο εξωτερικο, με το που γυρισετε Ελλαδα θα δειτε ποσο πηθικια ειμαστε με τα προιοντα της apple. Ακομα κανετε λες κι ειμαστε στην Οδυσσεια του Διαστηματος του Κιουμπρικ και βλεπετε την μαυρη πλακα, σχεδον 10 χρονια μετα την κυκλοφορια του. Ειναι φως φαναρι οτι αυτη η συμπεριφορα δεν βασιζεται σε καποιες λογικες βασεις και κριτικες, αλλα σε αγνο φθονο και κομπλεξ προς το ομορφο και πετυχημενο. Η τιμη δεν ειναι καν δικαιολογια πλεον απο την στιγμη που με την ιδια ακριβη τιμη ειναι σχεδον ολες οι ναυαρχιδες. Οποτε ψαξτε καλυτερα τι αλλο δεν παει καλα με εσας, κι αφηστε τους πετυχημενους να συνεχιζουν οσο τους αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Επαναλαμβάνω: Κουμάντο στο πορτοφόλι των άλλων ΔΕΝ μπορείς να κάνεις. Εκτός και αν κάποιος είναι χαμηλής αυτοεκτίμησης και ζηλεύει. Διότι μόνο ένας με χαμηλή αυτοεκτίμηση θα κρίνει το ποσό το οποίο χάλασε - επένδυσε κάποιος για ένα κινητό. Κρίνε το δήμαρχό σου και τον πολιτευτή της περιοχή, αν θες να πας μπροστά, αλλά κυρίως τον εαυτό σου.

Είναι τελείως ασήμαντο να κριθεί κάποιος που πήρε ένα κινητό, γι'αυτό και εικάζω πως όποιος το κάνει, μάλλον ζηλεύει. Εξάλλου, οι καιροί, είναι οι καιροί του υλισμού και της κατάκρισης, οπότε, δεν μου προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση.

Επαναλαμβάνω, δεν προσπαθώ να κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός. Στα πα...λιά μου τα παπούτσια αν θα πετάξει κάποιος και 800 και 1000 και 3000 στα σκουπίδια. Όταν όμως αυτός ο κάποιος καμαρώνει γι' αυτό σα γύφτικο σκεπάρνι και πουλάει μούρη χλευάζοντας ή μειώνοντας τους άλλους, τότε θα φάει το κράξιμο του αιώνα.

Και όπως εσύ εικάζεις πως όποιος κρίνει τους άλλους για τα κινητά που αγοράζουν είναι ζηλιάρης, έτσι και εγώ εικάζω πως όποιος πετάει λεφτά που δεν του περισσεύουν για κινητό, είναι κομπλεξικός που το κάνει για αυτοπροβολή.

• Like 1
Δημοσ.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες διαφορα άρθρα κατάλαβα ότι εκτος από haters υπάρχουν και άτομα με μισος απένταντι σε αγοραστές IPhone 

Επειδή κάποιος έκανε έστω θυσίες και πήρε κάτι για να το χαίρεται τους βρίζετε και από πάνω.

Μίζερα και τοξικά άτομα που δε θέλει κανεις να μιλάει μαζί τους.

Aντε άμα είναι καλο να δοκιμάσω και αυτό το λειτουργικό μετά από HTC και Lumia.

• Like 4
Δημοσ.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες διαφορα άρθρα κατάλαβα ότι εκτος από haters υπάρχουν και άτομα με μισος απένταντι σε αγοραστές IPhone 

Επειδή κάποιος έκανε έστω θυσίες και πήρε κάτι για να το χαίρεται τους βρίζετε και από πάνω.

Μίζερα και τοξικά άτομα που δε θέλει κανεις να μιλάει μαζί τους.

Έτσι είναι. Είχα γράψει ότι μέχρι και οι εταιρείες καλλιεργούν το μίσος προς τους iOSάδες από τους Androidάδες. Και μίσος προς μία εταιρεία ή μία συσκευή, όσο παράλογο κι αν είναι, να το φάω. Προς τους χρήστες δε μπορώ να το καταλάβω όμως...

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενεται πτωση στην τιμη του iphone SE μετα την παρουσιαση?

Έτσι συνηθίζεται. Η Apple συνεχίζει να πουλάει και τα προηγούμενα μοντέλα σε μειωμένες τιμές μετά την παρουσίαση του νέου.

Βέβαια ακόμα και αν -για κάποιο λόγο- δε γίνει αυτό, θα μπορείς να βρεις σχεδόν καινούρια (ή καινούρια) από αγγελίες.

Δημοσ.

PhoneDrive η όποιο άλλο app θες από AppStore. Ftp wireless και τα μυαλά στα κάγκελα. iTunes δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε κανένα iPhone. Παρεμπίπτοντως μια χαρά περνάς ότι θες απο iTunes με drag & drop χωρίς να χρειάζεται να το έχεις αγοράσει από το store. Απο μουσική μέχρι βιβλία, ταινίες, audiobooks...τα πάντα.

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω, δεν προσπαθώ να κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός. Στα πα...λιά μου τα παπούτσια αν θα πετάξει κάποιος και 800 και 1000 και 3000 στα σκουπίδια. Όταν όμως αυτός ο κάποιος καμαρώνει γι' αυτό σα γύφτικο σκεπάρνι και πουλάει μούρη χλευάζοντας ή μειώνοντας τους άλλους, τότε θα φάει το κράξιμο του αιώνα.

Και όπως εσύ εικάζεις πως όποιος κρίνει τους άλλους για τα κινητά που αγοράζουν είναι ζηλιάρης, έτσι και εγώ εικάζω πως όποιος πετάει λεφτά που δεν του περισσεύουν για κινητό, είναι κομπλεξικός που το κάνει για αυτοπροβολή.

Ώπα. Εάν υπάρχει χλευασμός και μείωση προσωπικότητας, τότε μαζί σου, να του απαντήσεις ανάλογα. Εκεί είμαι 100% μαζί σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο billdanos? Really?

Σκέψου όλα τα bugs(hardware και software) που έχουν βγάλει αθροιστικα όλες ο συσκευές με Android απο την έκδοση 2.2

Εεε, το κινητο του billdanou τα χει παθει οοοοοοοοολα.

Τωρα σκέψου οοολα τα bugs που είχαν κατά καιρους τα iphones.

Εεε, δεν του τυχε οουυυυυτε ενα!!

Σπάνιο φαινομενο

Αδυνατεις να καταλάβεις πως δεν αντιμετωπίζω προβλήματα που εμφανίζονται μόνο σε εμένα, αλλά περιγραφω απλά τα χαρακτηριστικά που με εκνευριζουν προσωπικά στο Android και το Samsung. Και με βάση την εμπειρία μου και μόνο, θεωρώ πως το iPhone είναι έτη φωτός μπροστά σε θέματα ευχρηστίας. Είναι βαρετό προφανώς το design του και γι αυτό υποτροπιαζω κατά καιρούς αλλά πάντα το μετανιώνω... :)

• Like 5
Δημοσ.

ειτε haters ειτε οχι, ολοι θα δουν με ενδιαφερον την νεα συσκευη με τεραστιο ενδιαφερον.

Συνηθως οι haters ειναι αυτοι που οικονομικα βλεπουν το iphone με το κυαλι παρα αυτοι που υποτιμουν το προιον οποτε το ενα και το αυτο! 

Κανόνας αυτό. Ότι δεν μπορείς να έχεις, το βρίζεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...