Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@fulgore

Σύμφωνα με τις φήμες πάντως, αυτή η χρονιά θα είναι μακραν η πιο βαρετή από άποψη νέων features.

Βασικά από όλα αυτά που αναφέρεις τα μόνα πιθανά είναι η έλλειψη της κλασικής θύρας ακουστικών και ίσως η διπλή κάμερα στο plus μοντέλο.

Λογικά θα κρατήσουν πίσω όσα περισσότερα μπορούν για το redesign του χρόνου.

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Android προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη στο iOS προσαρμόζεται ο χρήσης στις ανάγκες του..

Θα σταθώ στο παραπανω που διάβασα:

Ο σχεδιασμός του iOS ειναι παρα πολυ ψαγμένος, τοσο πολυ που οτι παραμετροποίηση να σε άφηνε να κανεις, στο τελος θα επέλεγες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μου τη σπαει που τα βρίσκω ολα εκει που πρεπει να ειναι και λειτουργούν ετσι οπως θα ηθελα να λειτουργούν.

Τα iTunes δεν ειναι μονο μειονέκτημα. Μολις παρω νεο iPhone το συγχρονίζει με τα iTunes και σε λιγο εχω ενα κινητο οπως το παλιό μου, με τις ίδιες εφαρμογές, τη μουσική, φωτο, ολα. So simple. Μουσική εννοειτε βαζεις οτι MP3 εχεις μέσω iTunes, αν και νομιζω το μέλλον της μουσικής θα ερθει με το απεριόριστο mobile internet και τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Οσο για ταινίες υπότιτλους κτλ αυτα τα εκανα πριν χρονια σε iPad που ειχα μέσω εφαρμογής player πανεύκολα και μάλιστα με μεταφορά ταινίας μέσω wifi.

Άντε παμε στο κόστος τωρα. Γνωστός μου iphonακίας περνει μονο iPhone εδω και χρονια, 1 ανα 2-3 χρονια. Αν το σκεφτείς δινει κάπου 600 με 700 ευρω καθε 2-3 χρονια! Μονο! Τη στιγμη που εγω σε 2-3 χρονια αγόραζα το λιγότερο 4 κινητα οπως και πλειοψηφία των γνωστών μου. Μετα κοροϊδεύαμε αυτον που εδωσε 600-700 ευρω και εγω 1300 οχι για ναυαρχίδες και καταλήγω να αγοράζω ενα 5s και να λεω επιτέλους ενα κινητο που δουλευει ρε φιλε και ειναι 3ων ετών.

Δημοσ.

Ε κοίτα άλλο να αφήσεις στο τραπεζάκι της καφετέριας ένα iPhone και άλλο ένα android. Άλλο να κυκλοφορείς με ferrari και άλλο με ford.

Ισχύει η φεράρι θα 'ναι κάθε τρίτη στο συνεργείο.

Το Android προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη στο iOS προσαρμόζεται ο χρήσης στις ανάγκες του..

Θα σταθώ στο παραπανω που διάβασα:

Ο σχεδιασμός του iOS ειναι παρα πολυ ψαγμένος, τοσο πολυ που οτι παραμετροποίηση να σε άφηνε να κανεις, στο τελος θα επέλεγες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μου τη σπαει που τα βρίσκω ολα εκει που πρεπει να ειναι και λειτουργούν ετσι οπως θα ηθελα να λειτουργούν.

Τα iTunes δεν ειναι μονο μειονέκτημα. Μολις παρω νεο iPhone το συγχρονίζει με τα iTunes και σε λιγο εχω ενα κινητο οπως το παλιό μου, με τις ίδιες εφαρμογές, τη μουσική, φωτο, ολα. So simple. Μουσική εννοειτε βαζεις οτι MP3 εχεις μέσω iTunes, αν και νομιζω το μέλλον της μουσικής θα ερθει με το απεριόριστο mobile internet και τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Οσο για ταινίες υπότιτλους κτλ αυτα τα εκανα πριν χρονια σε iPad που ειχα μέσω εφαρμογής player πανεύκολα και μάλιστα με μεταφορά ταινίας μέσω wifi.

Άντε παμε στο κόστος τωρα. Γνωστός μου iphonακίας περνει μονο iPhone εδω και χρονια, 1 ανα 2-3 χρονια. Αν το σκεφτείς δινει κάπου 600 με 700 ευρω καθε 2-3 χρονια! Μονο! Τη στιγμη που εγω σε 2-3 χρονια αγόραζα το λιγότερο 4 κινητα οπως και πλειοψηφία των γνωστών μου. Μετα κοροϊδεύαμε αυτον που εδωσε 600-700 ευρω και εγω 1300 οχι για ναυαρχίδες και καταλήγω να αγοράζω ενα 5s και να λεω επιτέλους ενα κινητο που δουλευει ρε φιλε και ειναι 3ων ετών.

Άμα είσαι νουμπ δεν σου φταίει κανείς. Και στο αντροιντ υπάρχει backup αυτόματο όταν κάνεις wipe η παίρνεις νέα συσκευή σου περνάει όλες τις εφαρμογές που είχες όπως τις είχες στην επιφάνεια. Google music έχω ανεβάσει τη μουσική μου και την ακούω από εκεί. Άμα θέλω την κάνω download στο κινητό. Ένα oneplus one έχω από τότε που βγήκε. 3.2 κατοστάρικα έδωσα και απλά του άλλαξα μια μπαταρία πρόσφατα με 12 ευρώ. Τώρα εσείς που βρίσκετε και χαλάτε τόσα λεφτά και σας χαλάνε τα κινητά δε ξέρω. Όσο πιθανό είναι να χαλάσει ένα ακριβό αντροιντ άλλο τόσο έχει και το αππλ, απλά η διαφορά είναι στην εγγύηση. Έχω περάσει από ipods και macbook air και είδα μια χαρά πόσο καλά αντέχουν στο χρόνο. Γιαυτό όπως είπα. Άμα είσαι νουμπ και δε ξέρεις να αγοράζεις δε σου φταιέι κανείς. 

Δημοσ.

Θα πω και εγώ την ιστορία μου και πως έφτασα και εγώ να περιμένω το iPhone 7...

Πριν λίγες ημέρες πήρα ένα iPhone 6s (ξανά) για να δοκιμάσω το iOS 10... Γενικά έχω πάρει ότι IPhone έχει βγει (να ναι καλά το forum :P ), αλλά πάντα κατέληγα με άλλο κινητό ως "βασικό" (πριν από αυτό που έχω είχα Edge Plus και S7 Edge, και πίστευα ότι δε θα τα αλλάξω με τίποτα). Αλλά κάπου εδώ με κέρδισε η Apple: το 3D Touch με το iOS 10 έγινε ένα πραγματικό εργαλείο και πλέον δε μπορώ να με φανταστώ να χρησιμοποιώ συσκευή χωρίς αυτό!

Ναι, μου λείπει η ομορφιά του Edge (κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στην αγορά), αλλά διάλεξα τελικά τη χρηστικότητα έναντι της εμφάνισης. Ξέρω, πολλοί θα πουν ότι αυτά που κάνεις πλέον με το 3D Touch και τις ειδοποιήσεις τα κάνεις στο Android μέσω head chats ή χίλια δύο, αλλά για μένα είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση.

Και να που τώρα περιμένω το 7άρι και εγώ να "αναβαθμίσω" και να μείνω ήσυχος για έναν ολόκληρο χρόνο... (αυτή είναι απλά η γνώμη μου, δεν το πάω καθόλου vs ή για να "την πω" σε κάποιους).

• Like 3
Δημοσ.

Θα πω και εγώ την ιστορία μου και πως έφτασα και εγώ να περιμένω το iPhone 7... Πριν λίγες ημέρες πήρα ένα iPhone 6s (ξανά) για να δοκιμάσω το iOS 10... Γενικά έχω πάρει ότι IPhone έχει βγει (να ναι καλά το forum :P ), αλλά πάντα κατέληγα με άλλο κινητό ως "βασικό" (πριν από αυτό που έχω είχα Edge Plus και S7 Edge, και πίστευα ότι δε θα τα αλλάξω με τίποτα). Αλλά κάπου εδώ με κέρδισε η Apple: το 3D Touch με το iOS 10 έγινε ένα πραγματικό εργαλείο και πλέον δε μπορώ να με φανταστώ να χρησιμοποιώ συσκευή χωρίς αυτό! Ναι, μου λείπει η ομορφιά του Edge (κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στην αγορά), αλλά διάλεξα τελικά τη χρηστικότητα έναντι της εμφάνισης. Ξέρω, πολλοί θα πουν ότι αυτά που κάνεις πλέον με το 3D Touch και τις ειδοποιήσεις τα κάνεις στο Android μέσω head chats ή χίλια δύο, αλλά για μένα είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση. Και να που τώρα περιμένω το 7άρι και εγώ να "αναβαθμίσω" και να μείνω ήσυχος για έναν ολόκληρο χρόνο... (αυτή είναι απλά η γνώμη μου, δεν το πάω καθόλου vs ή για να "την πω" σε κάποιους).

Εγω παντως πιο πολυ καταλαβα οτι αλλαζεις κινητα γιατι τα βαριεσαι γρηγορα παρα γιατι οντως τα χρειαζεσαι,αλλιως ουτε θα εδινες το Iphone 6s που ειχες να πας στο S7 edge(αλλες διαστασεις αλλωστε το ενα με το αλλο),μετα παλι πισω στο 6s μονο και μονο για να το αλλαξεις και αυτο τον Οκτωβριο για το νεο iphone.

Και το παραπανω ολο το αναφερω πιο πολυ μιας και το βλεπουμε πολυ συχνα(κυριως σε τεχνολογικα forum βεβαια).

Δημοσ.
Εγω παντως πιο πολυ καταλαβα οτι αλλαζεις κινητα γιατι τα βαριεσαι γρηγορα παρα γιατι οντως τα χρειαζεσαι,αλλιως ουτε θα εδινες το Iphone 6s που ειχες να πας στο S7 edge(αλλες διαστασεις αλλωστε το ενα με το αλλο),μετα παλι πισω στο 6s μονο και μονο για να το αλλαξεις και αυτο τον Οκτωβριο για το νεο iphone.

Και το παραπανω ολο το αναφερω πιο πολυ μιας και το βλεπουμε πολυ συχνα(κυριως σε τεχνολογικα forum βεβαια).

Προφανώς και αυτός είναι ένας λόγος, νομίζω οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε fan της τεχνολογίας και θέλουνε να δοκιμάζουμε ότι νέο κυκλοφορεί, αλλά το θέμα είναι ότι "γύρισα" απλά για να δοκιμάσω μία έκδοση λειτουργικού και τελικά είδα ότι σε καθημερινή χρήση είναι ένα "εργαλείο" που με διευκολύνει αρκετά και για αυτό πάω κατευθείαν στο iPhone 7 και θα προσπεράσω φέτος το Note 7...

Δημοσ.

Προφανώς και αυτός είναι ένας λόγος, νομίζω οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε fan της τεχνολογίας και θέλουνε να δοκιμάζουμε ότι νέο κυκλοφορεί, αλλά το θέμα είναι ότι "γύρισα" απλά για να δοκιμάσω μία έκδοση λειτουργικού και τελικά είδα ότι σε καθημερινή χρήση είναι ένα "εργαλείο" που με διευκολύνει αρκετά και για αυτό πάω κατευθείαν στο iPhone 7 και θα προσπεράσω φέτος το Note 7...

Μου κανει εντυπωση παντως πως σε καθημερικη χρηση δεν σου λειπει η αυτονομια του S7 edge(αλλα και του 6s plus) παντως.

Δημοσ.
Μου κανει εντυπωση παντως πως σε καθημερικη χρηση δεν σου λειπει η αυτονομια του S7 edge(αλλα και του 6s plus) παντως.

Θα σου πω... Απλά κάθε βράδυ φορτίσω το κινητό μου! Δεν έχω μείνει ποτέ από μπαταρία, κυρίως γιατί κάθε μέρα δουλεύω 8άωρο, οπότε δε μπορώ να καταλάβω διαφορά. Τα μόνα τηλέφωνα που ήταν αισχρά σε αυτό το θέμα ήταν τα S6/S6 Edge, που στη δουλειά πήγαινα με τον φορτιστή... κορυφαία ήταν (με τη σειρά που μου "άντεχαν") τα Lumia 1520, S7 Edge (με απενεργοποιημένες λειτουργίες Edge ήταν απίστευτο στην μπαταρία του!) και iPhone 6 Plus... Αλλά και σήμερα οποίος μου λέει για S7 Edge προτιμώ το S6 Edge Plus... Δε ξέρω, απλά το αγάπησα στα όλα του... + για να απαντήσω και στα "μεγέθη" κανένα κινητό δεν κάθεται καλά στο χέρι μου πέραν του παλιού Nexus 5, οπότε δε το κοιτάω καν πλέον :P

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα λοιπον θα συμφωνισω με τα προιγουμενα παιδια το iphone καλο κινητο πολυ ειχα και ξερω αλα ρε παιδια ελεος πια το εχετε παρακανει καποιοι που λετε οτι οσοι τα κραζουν δεν εχουν λεφτα κλπ ο καθενας οτι του αρεσει περνει καποιοι πανε και περνουν iphone μονο και μονο για φιγουρα και να το παιξουν καποιοι χωρις να ξερουν τιποτα για το κηνιτο οπως λενε τα παιδια για το τραπεζακι στη καφετερια

Δημοσ.

>2016

>παραδειγμα "iphone στην καφετερια"

Αυτα τα λεγαμε το 2010, ξεκολλατε

Ε,δεν άλλαξε και κάτι από τότε.

Μάλλον ψέμματα,παραμένουν με το ίδιο σάπιο λειτουργικό,μόνο που τώρα λυγίζουν,χαλάει το touch,και σε συλλαμβάνουν.

Και εις ανώτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...