AntiCambeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αλλα εξοδα δεν εχεις; στο σπιτι που ζεις δεν προσφερεις; Εγω εμαθα να πληρωνω ακομα και νοικι απο τα 14 και αν ο γιος μου οταν μεγαλωσει και βρει μια δουλεια τα κανει μεροδουλι μεροφαϊ θα τον στειλω να βρει και δικο του σπιτι. Θα δώσω τον μισό μισθό για να το πάρω και με τον άλλο μισό θα περάσω τον μήνα.Αν δεν φτάσουν να περάσω θα τραβήξω απο την Stromabank. Το να πάρεις iPhone είναι απο τα ευκολότερα πράγματα.
SaFiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μια φορά να μην γίνει το γνωστό μπάχαλο σε νήμα που αφορά την Apple δεν γίνεται?? Πάντα τα ίδια επιχειρήματα από το 2007. Δέσμιος του iTunes, δεν έχει Bluetooth, δεν έχει ραδιόφωνο, πανάκριβο (τιμές της Sammy έχει δει κανείς??) και άλλα τέτοια όμορφα. Σαν κάτοχος iPhone 5s (λόγω μεγέθους) και Xiaomi Mi4, θα πω πως ναι, το iPhone μου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Έχω Jailbroken συσκευή απο την πρώτη μέρα (έχω μείνει όμως στην 8.4 διότι τα τελευταία JB κατά την γνώμη μου ήταν "μπακαλίστικα"). Το κινητό δουλεύει απρόσκοπτα, δεν κολλάει, δεν κολλώνει. Του κάνω μόνο ένα Respring την εβδομάδα (όχι Reboot). Το iTunes το χρησιμοποιώ μια φορά τον μήνα και αν, μόνο για να κάνω 2ο Backup (βλέπε iCloud) και καμμιά αλλαγή στην μουσική και τα Playlists μου. Έχω συνδρομή Apple Music και Spotify. Έχω την μουσική που θέλω, όποτε την θέλω, είτε online είτε οffline. Τα δικά μου κομμάτια, που έχω συγχρονίσει μέσω iTunes, είναι πάντα FLAAC...Το Xiaomi απο την άλλη είναι μια αξιολογότατη συσκευή. Έχει τα θεματάκια της όμως λόγω ROM. Γενικά όσα Android περάσανε απο τα χέρια μου, είχαν θεματάκια, είτε ήταν επώνυμα (Sammy, HTC, Nexus) είτε ήταν κινέζικα (Oppo, Xiaomi). Δεν λέω, κάνω την δουλειά μου και μ'αυτό εξίσου καλά, παρόλα τα FC, Reboots, κλπ. αλλά όχι όπως με το iPhone. Αυτό το smoothness του iOS δεν το έχει φτάσει η Google, ακόμη και με δικές της συσκευές και AOSP ROMS... Και οι 2 συσκευές μου βγάζουν την ημέρα, με βαριά χρήση στην δουλειά αλλά και στον προσωπικό χρόνο (πάντα ανοιχτά data)... O καθένας νομίζω πως αγοράζει βάση των αναγκών του, είτε είναι για μόστρα, είτε είναι για δουλειά. Το να μπαίνουν ταμπέλες, ειδικά απο τους Haters δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω... Για ακόμη μια φορά πάντως, μία είδηση για την Apple, έγινε ένα VS με το γνωστό μίσος προς την μηλοεταιρία και τους κατόχους συσκευών της... Τέλος το Off Topic απο 'μένα... 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Άντε να βγει και να έρθει για να ξεφορτωθω επιτέλους το s7 edge που μου κάνει καθημερινά τα νεύρα κουρέλια. Τελικά το s7 edge είναι ένα τηλέφωνο μόνο για το τραπεζάκι μιας και είναι πολύ όμορφο πραγματικά. Τελεία. 3
SaFiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Άντε να βγει και να έρθει για να ξεφορτωθω επιτέλους το s7 edge που μου κάνει καθημερινά τα νεύρα κουρέλια. Τελικά το s7 edge είναι ένα τηλέφωνο μόνο για το τραπεζάκι μιας και είναι πολύ όμορφο πραγματικά. Τελεία. Θα ξεκινήσεις νέο γύρο μίσους με το σχόλιό σου...
KRITOLAOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πραγματικά εκπλήσσομαι όταν ακόμα και σήμερα διαβάζω τους ίδιους μύθους γύρω απο την μεταφορά αρχείων στα iPhone.εξηγούμαι με λίγα και απλά λογάκια.Για τους πιο πρακτικούς χρήστες κατεβάζεις στο PC σου το syncios και μεταφέρεις στο iPhone σου οτι γουστάρεις απο MP3 κλπ κλπ φτιάχνεις και ringtone αν θες και ένα σωρό λειτουργίες στην free version του προγράμματος.απλά-γρήγορα-όμορφα.λειτουργει και για android φυσικά το πρόγραμμα.Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα προγράμματα αλλα το συγκεκριμένο με βόλεψε απίστευτα τα τελευταία 3 χρόνια.
D.Luffy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εγω ρωτησα αν παω σε εναν φιλο η στον θειο μου στην αρχαια Κορινθο που εχει υπολογιστη αλλα δεν εχει ιντερνετ και θελω να περασω στο κινητο μου καποια τραγουδια που εχει η καποιες φωτογραφιες απο τις ανηψιες μου πως θα το κανω με το iphone ??? Εγώ σου απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο που ρώτησες. Το πως θα περάσεις τα τραγούδια σου στο iphone σου. Μη τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σε αυτή την περίπτωση εκτός και αν τυχαίνει ο φίλος σου να έχει Mac. Το θέμα όμως είναι ότι όσοι επιλέξαμε iphone δεν είχαμε ως κριτίριο τους φίλους στην αρχαία Κόρινθο. Σε όλες τις συσκευές/οικοσυστήματα υπάρχουν υπέρ και κατά. Από την άλλη μπορεί ο φίλος σου να έχει και συλλογή από βαφτίσια σε βιντεοκασσέτες. Μπορείς να συνδέσεις πχ το Samsung στο VHS να τις αντιγράψεις?
Undertaker25 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τα σχόλια κάποιων εδώ με έπεισαν και μου αφαίρεσαν κάθε αμφιβολία πλέον πως το αγοραστικό κοινό της Αpple ειναι μακράν το πιο χειραγωγήσιμο και αρμέξιμο κοπάδι καταναλωτών απο κάθε άλλης εταιρείας είτε στο χώρο των κινητών, είτε των αυτοκινήτων είτε των video games είτε οπουδήποτε. Μιλάμε για ένα κοινό που έκλαιγε με μαύρο δάκρυ όταν πέθανε ο Τζομπς αλλά αλλάζει κανάλι όταν δει διαμελισμένα παιδάκια στη Συρία. Ειδικά αυτό που έγραψε ένα παλικάρι ότι είναι άλλο να αφήνεις ένα Apple στο τραπέζι και άλλο ένα κοινό smartphone, είναι μια σύνοψη της κατάντιας μας και ένα ακόμη δείγμα του πόσο ξοφλημένοι είμαστε σαν έθνος. Όχι μόνο 3ο μνημόνιο μας αξίζει αλλά και 4ο και 5ο και 6ο και 1000ο και μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Στην εποχή των παχιών αγελάδων ο Ελληνάρας, για να βγάλει το κόμπλεξ της ξενηστικωμάρας του, θεωρούσε απαραίτητο να αγοράσει μια 316 (υπόψιν, δεν αναφέρομαι γενικά στους ιδιοκτήτες αυτού του αυτοκινήτου) ακόμα και αν αυτό απαιτούσε να επιπλώσει το σπίτι του με πλαστικά τραπέζια και καρέκλες και αντί για πόρτες να κρεμάσει κουρελούδες ώστε να μπορεί να πληρώνει τις δόσεις. Η 316 να φαίνεται στο δρόμο να πουλάμε μούρη και όλοι οι άλλοι να πάνε να παντρευτούνε. Στην εποχή της φάπας και του ΕΝΦΙΑ, τα στάνταρ χαμήλωσαν και η 316 μεταφράζεται πλέον σε κινητά Apple, selfie σε κανα "in" κλαμπάκι και μπατιρο-highλίκι. Τα πορτοφόλια μπορεί να άδειασαν αλλά το κόμπλεξ του Ελληναρά παραμένει καλά ριζωμένο. ΥΓ. Το σχόλιό μου δεν αφορά ανθρώπους που επέλεξαν ή επιλέγουν τα συγκεκριμένα προιόντα επειδή τα προτιμούν από άποψη ποιότητας αλλά τους επιδειξιομανείς εκείνους που τα αγοράζουν με αποκλειστικό σκοπό την αυτοπροβολή. 12
CheOnWeb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Φιλε μου επειδη ημουν και dj σε μαγαζι και καποια φεγγαρια σε σταθμο εχω μια ντουλαπα γεματη δισκους και cd ποιος ο λογος να πληρωσω για αυτα που ηδη εχω πληρωσει; Τζαμπα εγραψα οτι μπορω να τα εχω στο κινητο μου αλλα μιας και το ειπες οποιος δεν εχει ουτε ενα κομματι p3 κατεβασμενο ουτε ενα προγραμμα ουτε μια ταινια να μας το πει ποιος ειναι να του κανουμε εικονισμα διπλα απο την μητερα Τερεζα. Μιλάμε για τα κομμάτια του φίλου σου. Αυτά που έχεις πληρώσει φυσικά και δεν τα ξαναπληρώνεις. Τα βάζεις στο iTunes με τάξη (dj γαρ, ξέρεις τη σημασία της τάξης), όχι folders κι αηδίες, σοβαρό media management δηλαδή βασισμένο στα metadata. Απ' τον φίλο σου, οκ, δεν λέω να κάνεις τη μητέρα Τερέζα, πες του να στα βάλει στο Dropbox να τα έχεις πρόχειρα (και offline αν έχει wi-fi ο φίλος σου) μέχρι να πας σπίτι να τα τακτοποιήσεις σωστά (αν δεν είναι ήδη) και να τα βάλεις στη βιβλιοθήκη σου. Μην περιμένεις όμως απ' την Apple να σου κάνει πλάτες σ' αυτό. Της έχουν εκχωρηθεί αρκετά απ' τις δισκογραφικές, πρέπει να κρατάει και κάποιους τύπους. Η θέση της στη μουσική βιομηχανία είναι πολύ διαφορετική απ' της Samsung η άλλων ανταγωνιστών της.
technology_guy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ωραια κ αν αυριο θελησεις να παρεις κατι αλλο δεν? τι εισαι τσιρακι τους κ δεν εννοω μονο της apple Αν αυριο θελησεις να παρεις κατι αλλο, πολυ απλα παιρνεις κατι αλλο. Άντε να βγει και να έρθει για να ξεφορτωθω επιτέλους το s7 edge που μου κάνει καθημερινά τα νεύρα κουρέλια. Τελικά το s7 edge είναι ένα τηλέφωνο μόνο για το τραπεζάκι μιας και είναι πολύ όμορφο πραγματικά. Τελεία. Θα μπορουσες να πεις λιγο περισσοτερες λεπτομεριες σε αυτο το θεμα γιατι φαινεται ενδιαφερον;
panosk111178 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καποιοι ζουνε σε τοσο στρουμφοχωριο που νομιζουν οτι οσοι δεν αγοραζουν iphone ειναι γιατι δεν μπορουν να το πληρωσουν,την ιδια στιγμη πολλοι απο αυτους κανουν το σκατο τους παξιμαδι λες κ ενα κινητο τους κανει αυτοματως καλυτερους ανθρωπους ειναι για να γελας κ να κλαις μαζι πες τα έχω αρκετά ζωντανά παραδείγματα που κάνουν αναπάντητες για να τους πάρω και έχουν 6 και 6ς η ψάχνουν free wifi γιατί δεν έχουν δεδομένα!!! αλλά αν είναι για την μόστρα ήμαστε πρώτοι.
Themiss2000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Επειδή βλέπω να φαγώνεστε πολλοί με το ακριβό-φτηνό κ.τ.λ. θέλω να πω την δική μου εμπειρία, μετά από μία 10ετία και μετά από πολλές χιλιάδες ευρώ που έχω ΄΄πετάξει΄΄ σε συσκευές και μηχανήματα. Πάντα είχα το ΄΄ακριβότερο΄΄ κινητό, υπολογιστή, ηχοσύστημα και άλλα. Η τεχνολογία δεν τελειώνει ποτέ.. πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που θα αγοράσουμε εμείς. Πάρτε μόνο ότι χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας ή τα θέλω σας και τίποτα παραπάνω. Μη σας παίρνουνε τα χρήματά σας (και τον κόπο σας) οι πολυεθνικές χωρίς λόγο. Ξέρω θα φάω κράξιμο (σε τεχνολογικό forum είμαι) αλλά δεν πειράζει.
jozef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το έχετε κουράσει... Πολύ... Πάρα πολύ... Πάρτε όποιο τηλέφωνο γουστάρει ο καθένας, για όποιον λόγο θέλετε και μην ασχολείστε με το τι θα πάρει ο άλλος. Στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε ότι το 90% των smartphones που κυκλοφορούν μπορούν να κάνουν τα πάντα. Άλλα πιο εύκολα, άλλα πιο αποδοτικά, άλλα πιο φαντεζί. Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα γούστου. Μην προσπαθείτε όυτε να επιβάλετε τη γνώμη σας στον άλλον, ούτε να δείξετε ότι εσείς εχετε κάνει την καλύτερη και πιο έξυπνη αγορά και όλοι οι άλλοι είναι κορόιδα. Έχουμε βαρεθεί σε κάθε θέμα να βλέπουμε Apple fanboys vs. Android fanboys, στο παρακατω θέμα Samsung fanboys vs. Xiaomi fanboys, παραπέρα Mac OS fanboys vs. Windows fanboys κ.ο.κ. Νισάφι πια...
chattr +i Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μια φορά να μην γίνει το γνωστό μπάχαλο σε νήμα που αφορά την Apple δεν γίνεται?? Πάντα τα ίδια επιχειρήματα από το 2007. Δέσμιος του iTunes, δεν έχει Bluetooth, δεν έχει ραδιόφωνο, πανάκριβο (τιμές της Sammy έχει δει κανείς??) και άλλα τέτοια όμορφα. Σαν κάτοχος iPhone 5s (λόγω μεγέθους) και Xiaomi Mi4, θα πω πως ναι, το iPhone μου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Έχω Jailbroken συσκευή απο την πρώτη μέρα (έχω μείνει όμως στην 8.4 διότι τα τελευταία JB κατά την γνώμη μου ήταν "μπακαλίστικα"). Το κινητό δουλεύει απρόσκοπτα, δεν κολλάει, δεν κολλώνει. Του κάνω μόνο ένα Respring την εβδομάδα (όχι Reboot). Το iTunes το χρησιμοποιώ μια φορά τον μήνα και αν, μόνο για να κάνω 2ο Backup (βλέπε iCloud) και καμμιά αλλαγή στην μουσική και τα Playlists μου. Έχω συνδρομή Apple Music και Spotify. Έχω την μουσική που θέλω, όποτε την θέλω, είτε online είτε οffline. Τα δικά μου κομμάτια, που έχω συγχρονίσει μέσω iTunes, είναι πάντα FLAAC... Το Xiaomi απο την άλλη είναι μια αξιολογότατη συσκευή. Έχει τα θεματάκια της όμως λόγω ROM. Γενικά όσα Android περάσανε απο τα χέρια μου, είχαν θεματάκια, είτε ήταν επώνυμα (Sammy, HTC, Nexus) είτε ήταν κινέζικα (Oppo, Xiaomi). Δεν λέω, κάνω την δουλειά μου και μ'αυτό εξίσου καλά, παρόλα τα FC, Reboots, κλπ. αλλά όχι όπως με το iPhone. Αυτό το smoothness του iOS δεν το έχει φτάσει η Google, ακόμη και με δικές της συσκευές και AOSP ROMS... Και οι 2 συσκευές μου βγάζουν την ημέρα, με βαριά χρήση στην δουλειά αλλά και στον προσωπικό χρόνο (πάντα ανοιχτά data)... O καθένας νομίζω πως αγοράζει βάση των αναγκών του, είτε είναι για μόστρα, είτε είναι για δουλειά. Το να μπαίνουν ταμπέλες, ειδικά απο τους Haters δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω... Για ακόμη μια φορά πάντως, μία είδηση για την Apple, έγινε ένα VS με το γνωστό μίσος προς την μηλοεταιρία και τους κατόχους συσκευών της... Τέλος το Off Topic απο 'μένα... κ γιατι εκανες jailbreak αφου ειναι μια χαρα στην apple? k για πες στο arch πως ακριβως ακους την μουσικη του itunes? αν εχεις κ arch
Γρηγορης18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Κακώς δεν το αλλάζουν εμφάνιση αν όντως αληθεύουν αυτά που λένε. Μπορεί να μην πουλήσει το 7 όσο θα περιμένουν τότε, όπως έκαναν και με το 6s γιατί έμοιαζε εξωτερικά ίδιο με το 6. Και όσοι κάτοχοι του 6 περίμεναν το 7 για αλλαγή στην εμφάνιση τώρα θα περιμένουν και αυτοί με το 6s για το 7s. Εγώ προσωπικά έχοντας το 6s αν βγει το 7 ίδιο, ότι και να κάνουν ακόμα και την θύρα ακουστικών που λένε ότι θα βγάλουν ή ότι θα βάλουν διπλή κάμερα... όχι δεν θα το πάρω. Χωρίς τις γραμμές δεν θα φένεται ωραίο. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το 5s είναι το πιο όμορφο κινητό.
SaFiS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 κ γιατι εκανες jailbreak αφου ειναι μια χαρα στην apple? k για πες στο arch πως ακριβως ακους την μουσικη του itunes? αν εχεις κ arch Το JB έγινε για tweaks. To arch δεν είναι το κύριο λειτουργικό μου. Άλλη εξυπνάδα?? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα