Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρεμησε λιγο.

Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει βιογραφικο ή να σου δωσει λογαριασμο για το τι κανει στη ζωη του. Εσυ εχεις τη δικη σου λογικη και μεγαλωνεις παιδια συμφωνα με αυτη, μην περιμενεις να εχουν και οι αλλοι τα ιδια πιστευω.

Εγω π.χ, αν ο πατερας μου στα 15 μου (τα οποια ηταν πριν απο 25 χρονια), μου ζηταγε να "συνεισφερω" στο οικογενειακο εισοδημα, θα τον ελεγα νταβατζη και θα εξαφανιζομουν απο το σπιτι.

Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει και να συμπεριφερεται οπως θελει.

Δηλαδη το θεωρεις λογικο να ζεις σε ενα σπιτι να εισαι σε καποια ηλικια που δουλευεις και το φαγητο που τρως να στο πληρωνει ο πατερας σου;

Δεν σου λεω να σε στειλει με το ζορι για δουλεια στα 15 στα 18 η στα 20 αλλα αν ηδη το κανεις απο μονος σου νιωθεις οτι πρεπει και εγω να συμβαλω στο σπιτι.

Εγω ετσι ενιωσα δεν με υποχρεωσε κανενας αλλα οπως λες ο καθε ενας οπως θελει συμπεριφερεται.

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα αυτή τη λογική, θα το παραδεχτώ, επί εποχές SE K800i (που το 1MB κόστιζε 10€).

Τώρα προτιμώ την τεράστια μουσική βιβλιοθήκη του internet στα ακροδάχτυλά μου, μιας και ποτέ δε θα μπορέσω να προβλέψω από πριν τι θα έχω όρεξη να ακούσω ώστε να το περάσω (με drag 'n' drop, είπαμε!) στο κινητό. Και με δεδομένο ότι ακόμα και σε... κατσάβραχα πιάνω τουλάχιστον 3G (ω ναι) δε με τρομάζει το "να μην πιάνω internet".

μαλλον δεν κυκλοφορεις πολυ εκτος αθηνων κ ισως κ μεσα στην αθηνα γιατι αυτο με το 3g δεν θα το εγραφες

οπως βολευεσαι ολοι μαθαμε αργα η γρηγορα

Δημοσ.

Η απάντηση είναι απλή. Κατέβασε το iTunes και πέρνα μέσα τη συλλογή σου όμορφα και συμμαζεμένα. Θα έχεις και πρόσβαση από άλλες συσκευές εύκολα και αυτόματα. Και το iTunes file manager είναι στην ουσία.

Τώρα αν αυτό το θεωρείς "σκλαβιά" ή δύσκολο, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα.

Ξερεις ποσα προγραμματα υπηρχαν-ουν που εκαναν και κανουν αυτη την δουλεια πριν η Apple κατασκευασει το iphone

Ειμαι 44 και ασχολουμαι με αυτα τα μπρικια τους υπολογιστες απο τα 14

Δημοσ.

μαλλον δεν κυκλοφορεις πολυ εκτος αθηνων κ ισως κ μεσα στην αθηνα γιατι αυτο με το 3g δεν θα το εγραφες

οπως βολευεσαι ολοι μαθαμε αργα η γρηγορα

Φετος πηγα διακοπες στην Κρητη με φιλους και αποφασισαμε λοιπον να παμε στο ελαφονησι και στον μπαλο. Και στις δυο περιπτωσεις περασαμε απο κατσαβραχα και ερημιες και ειχα 3g και πολλες φορες 4g. Απο την αλλη στο σπιτι του κολλητου μου δεν εχω σημα ουτε για τηλ (και μενει στο Μαρουσι) 

Γαματο? :P

Δημοσ.

Ξερεις ποσα προγραμματα υπηρχαν-ουν που εκαναν και κανουν αυτη την δουλεια πριν η Apple κατασκευασει το iphone

Ειμαι 44 και ασχολουμαι με αυτα τα μπρικια τους υπολογιστες απο τα 14

Και λοιπόν; Που είναι το πρόβλημα; Στο ότι υπήρχαν προγράμματα που έκαναν αυτό το πράγμα πριν το iPhone?

Νόμιζα ότι το θέμα σου ήταν αν μπορείς να περάσεις τη μουσική σου στο iPhone χωρίς να πληρώσεις. Στο οποίο και σου απάντησα.

Δημοσ.

Φετος πηγα διακοπες στην Κρητη με φιλους και αποφασισαμε λοιπον να παμε στο ελαφονησι και στον μπαλο. Και στις δυο περιπτωσεις περασαμε απο κατσαβραχα και ερημιες και ειχα 3g και πολλες φορες 4g. Απο την αλλη στο σπιτι του κολλητου μου δεν εχω σημα ουτε για τηλ (και μενει στο Μαρουσι) 

Γαματο? :P

Θυμασαι τα Ericsson 768 και 788 που ηταν βιδωτη η κεραια;

Με ενα απο αυτα θυμαμαι στο χωριο του παππου μου Φανερωμενη Τρικαλων ειχα τερμα σημα με βγαλμενη την κεραια :lol:

Δημοσ.

ε τοτε τι? στο ελλαδισταν δεν μπορεις να βασιζεσαι στο οτι θα εχεις παντου ιντερνετ της προκοπης ουτε αξιζει να πληρωνεις το νταβατζιλικι του mobile internet οπως εχουν οι χρεωσεις τωρα

ασε δε που δεν πρεπει να δενεσαι πισω απο το αρμα κανενος ,σημερα apple ,αυριο samsung ,παραμεθαυριο οτι σου καυλωσει

οποτε μονο non drm μουσικη 

Δημοσ.

Και λοιπόν; Που είναι το πρόβλημα; Στο ότι υπήρχαν προγράμματα που έκαναν αυτό το πράγμα πριν το iPhone?

Νόμιζα ότι το θέμα σου ήταν αν μπορείς να περάσεις τη μουσική σου στο iPhone χωρίς να πληρώσεις. Στο οποίο και σου απάντησα.

Εγω ρωτησα αν παω σε εναν φιλο η στον θειο μου στην αρχαια Κορινθο που εχει υπολογιστη αλλα δεν εχει ιντερνετ και θελω να περασω στο κινητο μου καποια τραγουδια που εχει η καποιες φωτογραφιες απο τις ανηψιες μου πως θα το κανω με το iphone ???

Δημοσ.

290 ευρω. Με εφαγε ο αδερφος μου ηθελε το a3 2016 που ειχα, πηρα 150 ευρω και ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. 

Ενταξει δεν εχει οθονη για σεμιναριο πλεον το 5s αλλα με βολευει πολυ. Επισης εχει κατι που εκτιμω παρα πολυ σε ενα κινητο, πολυ ποιοτικο ηχο απο το ηχειο του, για τα δικα μου αυτια παντα. Δινω τοσο σημασια σε αυτο που πλεον θα ειναι στα 2 σοβαρα κριτιρια επιλογης smartphone και ημουν ετοιμος να ανοιξω θεμα καποια στιγμη για το ποιο κινητο εχει ποιοτικο ηχο, οχι απλα δυνατο δε μου λεει κατι.

Δε λεω οτι δεν μπορεις να βρεις καποια αρνητικα, απλα καταλαβαινεις καπου οτι καλυτερο κινητο δεν ειναι οποιο εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη κτλ, ειναι λιγο πιο πολυπλοκο το θεμα. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα. 

Πχ δεν το αλλαζα τωρα με κανενα κινητο της ταξης 300-350 ευρω.

των 350???Παίρνεις s6 ας πουμε με 250 αλλά το σκέφτεσαι.

Δημοσ.

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία,αλλα ειναι καλυτερα να κλαις μέσα σε μια BMW παρά πάνω σε ενα ποδήλατο....χιούμορ κανω!!!! :)

BMW? wtf dude? υποτίθεται έπρεπε να βάλεις μια μάρκα που να προσδίδει status και να είναι και ακριβό.... :) :) :) :)

Δημοσ.

Πλεον ειναι ξεκαθαρο. iPhone παιρνει αυτος που εχει φτιαξει ενα οικοσυστημα απο apple προιοντα. Ειναι ολα τοσο ευκολα και τοσο απλα οταν εχεις συνδεσει το mac σου και το apple tv σου με το iphone σου.

• Like 2
Δημοσ.

Πλεον ειναι ξεκαθαρο. iPhone παιρνει αυτος που εχει φτιαξει ενα οικοσυστημα απο apple προιοντα. Ειναι ολα τοσο ευκολα και τοσο απλα οταν εχεις συνδεσει το mac σου και το apple tv σου με το iphone σου.

ωραια κ αν αυριο θελησεις να παρεις κατι αλλο δεν?

τι εισαι τσιρακι τους κ δεν εννοω μονο της apple

Δημοσ.

θα ήθελα να παρακαλέσω λίγο πιο σιγά το ξεκατίνιασμα επειδή δεν προλαβαίνει ο φούρνος μικροκυμάτων τα ποπ κόρν.

• Like 7
Δημοσ.
Όντως πολλοί παίρνουμε κάτω από 500 ευρώ μισθό και κάνουμε και δεύτερη ημιαπασχόληση και δεν πάει να δίνουμε τόσα λεφτά με τη μία. Κι εγώ με κάνα συμβόλαιο ευελπιστώ να το πάρω, αν το αποφασίσω τελικά που πολύ το σκέφτομαι.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, μην το πάρεις. Με τέτοιο μισθό καλύτερα κάλυψε βασικότερές σου ανάγκες. Άσε που αν το πάρουν και άλλοι σαν και σένα μην παραπονιέστε μετά αν ο μισθός πάει στα 400 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...