GeopoN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μας δείχνεις σε παρακαλώ ΜΙΑ τέτοια συσκευή των 100€; Πιστεύω ότι θα κάνει πάταγο στο Insomnia. Παρε τις προδιαγραφες ενός iPhone (hardware) και ψαξε , τοσο δυσκολο είναι?
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 έχουν κάνει ήδη. Ψάξε λίγο το σάιτ,μην πατάτε μόνο λάικ μεταξύ σας, σε θέματα apple.
Neg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μας δείχνεις σε παρακαλώ ΜΙΑ τέτοια συσκευή των 100€; Πιστεύω ότι θα κάνει πάταγο στο Insomnia. Άσε το τρόλ να τρολάρει. Άκου εκεί 100€ αυτός είναι ο εφάμιλλος του King στους υπολογιστές.
Haldol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Παρε τις προδιαγραφες ενός iPhone (hardware) και ψαξε , τοσο δυσκολο είναι? Όχι, επιμένω, θέλω να μου linkάρεις έστω και μία συσκευή. Δώσε μου μία συσκευή των 100€ που να έχει NVMe μνήμη και SoC με μία από τις κορυφαίες λύσεις γραφικών και έναν από τους πιο αποδοτικούς επεξεργαστές. 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ναι μωρέ,τρολλ. Δε λυγίζει,δεν έχουν όλα θέμα με το touch,και η ίδια η εταιρεία που ευλογάτε,δε δίνει στεγνά τοποθεσίες και πρ.στοιχεία χρηστών της. Homtom των 60 ευρώ είναι καλύτερα από αυτό. Σοβαρά,το είδα σε video.Το αγόρασε κάποιος,και δε λύγισε. Απίστευτο;Ήδη κέρδισε στη σύγκριση. Εδώ δεν μπορεί να μείνει ίσιο,τώρα ξαφνικά σε νοιάζει το SOC;ΤΩΡΑ έχουν σημασία τα specs;;; Εγώ τρολλάρω και εσείς δίνετε 800 ευρώ για προβληματική συσκευή και λειψό os,αυτοτρολλάρεστε με κάθε αγορά σας.
Haldol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εδώ δεν μπορεί να μείνει ίσιο,τώρα ξαφνικά σε νοιάζει το SOC;ΤΩΡΑ έχουν σημασία τα specs;;; Όχι εμένα φίλε μου. Εσένα. Εσύ έθιξες τα specs, σου κάνω quote και το post σου: Συσκευές των 100 εύρω έχουν καλύτερες τεχν.προδιαγραφές.Και δε χαλάνε κιόλας. Οπότε σε καλώ (για 3η φορά) να αποδείξεις όσα λες, παραθέτοντας link για -έστω- ένα smartphone των 100€ με hardware αντίστοιχο με του iPhone. Αλλά δυσκολεύεσαι απ' ότι βλέπω... 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ναι,δυσκολεύομαι ποιο στο κατοστάρικο να μην παραθέσω. Που να λυγίζει και να χαλάει στο χρόνο,αποδεδειγμένα,για να είναι και πιο δίκαιη η σύγκριση. Ανέφερα ένα πιο πάνω,αλλά που.
D.Luffy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το homtom είναι καλύτερο και από note 7 επίσης. Το αγόρασε κάποιος και δεν του κράσαρε. Απίστευτο; Ήδη κέρδισε στη σύγκριση. 3
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το homtom είναι καλύτερο και από note 7 επίσης. Το αγόρασε κάποιος και δεν του κράσαρε. Απίστευτο; Ήδη κέρδισε στη σύγκριση. Kαλά το πας.
Haldol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το HomTom "των 60€" ε; Να φανταστώ το HT3, μιας και δε κάνεις τον κόπο να αναφέρεις ούτε μοντέλο; Ή δε ξέρεις ότι βγάζει παραπάνω από ένα; Στο GeekBench το MT6735 του HT3 σκοράρει 633 single-thread και 1816 multi-thread. Ενώ το Α9 στο ίδιο τεστ βγάζει 2522 και 4403. Καλά είναι μάστορα, να τ' αφήσω; Απολύτως συγκρίσιμα, ούτε 5% διαφορά μεταξύ τους. Είπα να μη ψάξω άλλα πέρα από την απόδοση CPU απλά και μόνο για να παίξεις εσύ το παιχνίδι σου, βαρέθηκα. Άμα θες να δεις τα υπόλοιπα δίπλα είναι το Google. 1
lambrospro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σε άλλο σύμπαν ζεις; Συσκευές των 100 εύρω έχουν καλύτερες τεχν.προδιαγραφές.Και δε χαλάνε κιόλας. Και ξαναρωτάω,σε άλλο σύμπαν ζεις; Χαλάνε μετά το χρόνο,δεν είναι αστείο πια. Εσύ μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο και ξεχνάς το γνωστό ρητό "η φτήνια τρώει τον παρά" γιατί τέτοια περίπτωση είναι τα κινητά των 100 ευρώ που αναφέρεις. Καμία σχέση σε ποιότητα κατασκευής, καμία σχέση σε πραγματικές τεχνικές προδιαγραφές. Ας πάρουμε π.χ. το iphone 6s. Τα αντίστοιχα σε προδιαγραφές και ποιότητα κατασκευής από Samsung και Sony ξεκινάνε από 500 ευρώ, το iphone 6s ξεκινάει από 560 ευρώ. Αν βάλεις τώρα μέσα στην εξίσωση και το πολύ ανώτερο λειτουργικό IOS για το οποίο θα βγαίνουν updates από την Apple για τα επόμενα 5 χρόνια, ενώ σε δύο χρόνια το Samsung θα είναι για πέταμα γιατί το Android δε θα αναβαθμίζεται, τότε καταλαβαίνεις ότι το iPhone είναι VALUE FOR MONEY. Άλλο παράδειγμα, ας πάρουμε ένα iMac 27" Retina στα 1800 ευρώ. Το αντίστοιχο σε προδιαγραφές απλά δεν υπάρχει!! Τα πιο κοντινά είναι κάποιο Dell η Lenovo επίσης στα ίδια λεφτά τα οποία όμως αν δεις στο skroutz πωλούνται από 2-3 μαγαζιά σε σχέση με τα καμιά 25αριά που πουλάνε iMac. Έχεις αναρωτηθεί γιατί; Γιατί απλά ο κόσμος σε αυτά τα χρήματα αγοράζει μόνο iMac. Να μην αναφερθώ σε Mac Pro με αντίστοιχα HP και Dell workstations, ή σε macbook pro ή air. Φίλε μου όποιος μπορεί να διαθέσει τα χρήματα παίρνει κατευθείαν Apple γιατί είναι συσκευές που θα τις έχεις για μια ζωή (μια ζωή στο κόσμο των υπολογιστών είναι 8 με 10 χρόνια και ίσως και παραπάνω για συσκευές Apple). 1
ELMastas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αυτή η διαφήμηση μου θυμίζει σε λίγο πιο εκλεπτισμένη και ενήλικη αλλά εντελώς χαζή μορφή,τις επιθετικές μαύρες διαφημίσεις στίς κονσόλες πρίν κάτι δεκαετίες με Sega Nintendo κλπ
mihalis1908 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Κάθισα και είδα τη διαφήμιση. Περίμενα να σου λέει σε τι είναι καλύτερο. Και στην ουσία είναι μια χαζοχαρούμενη διαφήμιση που σου λέει για υπέρ τα χαρακτηριστικά ενός tablet. Χαίρω πολύ.Δεν εχω Mac αλλά αν ήταν να αγοράσω μεταξύ των δυο, αυτή η διαφήμιση δεν με βοήθησε και πολύ μπορώ να πω.... 1
gvidonv Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αυτο που και καλά υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις εταιρίες αλλά έμμεσα όλες ανήκον σε έναν με ξεπερνάει σαν άνθρωπο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα