JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Είχα ένα ατύχημα στο keyboard μου τις προάλλες.. Συνδεόταν με mini-usb, και έσπασε η θύρα. Το Keyboard είναι το CM TRIGGER, το κλασσικό που αγοράσαμε όλοι εδώ μέσα. Έχει ένα δόντι, αναγράφει 5V, και αν βρω το κατάλληλο καλώδιο και το πρόβλημα μου λύνω, και θα έχω bonus 2xUSB για τίποτα περιφερειακά. Πήγα στον Νο.1 καλωδιά της περιοχής μου και για πρώτη φορά μου είπε δεν έχω, και πρόσθεσε "δύσκολα θα βρω". Κανείς.. Υ.Γ: Μου είπαν να μάθω τα Amp, αλλά δεν βλέπω να τα αναγράφει κάπου αυτά στο site του Trigger.. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από JiovanniGeorgeo
Haldol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Στείλε ένα email στην CM να σου πουν το ρεύμα που τραβάει, αν και δε παίζει να έχεις πρόβλημα με το καλώδιο, όσο λεπτό κι αν είναι. Πληκτρολόγιο είναι, όχι φούρνος. Τίποτα δε θα τραβάει. Σε κάνα eBay έψαξες; Δε παίζει να μη βρεις. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δε το πολυγουστάρω το ebay ρε συ Haldol.. δε ξέρω πως βολεύεστε.. Δεν στέλνουν και πολλοί χωρίς μεταφορικά. Επίσης είμαι χωρίς Keyboard, άντε μείνε έτσι για 15+ ημέρες.. Ένα καλώδιο βασικότατο, και αυτό από την άλλη μεριά του πλανήτη πρέπει να το πάρω..; Θα τους στείλω mail και αν είναι επανέρχομαι. Ty.
Fubar.gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αυτό το βύσμα είναι εξωτερική τροφοδοσία για τα USB. Θα συνδέσεις τροφοδοτικό σαν αυτό, στα 5 volt: http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=8609 Αλλά άντε και το σύνδεσες, τί θα καταλάβεις? Το πληκτρολόγιο πώς θα επικοινωνεί με τον υπολογιστή? Ή θα επισκευάσεις τη θύρα micro USB ή το πετάς και παίρνεις άλλο. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Στάσου ρε αρχηγέ, ένα καλώδιο που καταλήγει σε μετασχηματιστάκο περίμενα.. είναι δυνατόν να μην υπάρχει; Η τρύπα δείχνει ΠΟΛΥ παρόμοια με αυτή του καλωδίου του Netbook μου.. Δε το δοκιμάζω γιατί Α είμαι 100% άσχετος, και Β γιατί καίγονται κιόλας αυτές οι μ___ς. Το βύσμα αυτό θεωρώ πως το έχει για να δίνει τροφοδοσία ΚΑΙ στο kb ΚΑΙ στις 2 USB για απομακρησμένες και έτσι.. Είσαι βέβαιος; Ύ.Γ: Δυο μέρες, κανένα response από ένα γενικό customer mail της CoolerMaster.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από JiovanniGeorgeo
Fubar.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μετασχηματιστής είναι αυτό: Αυτό που χρειάζεσαι λέγεται τροφοδοτικό. Αυτό του link που έβαλα πιό πάνω σου κάνει. Όμως δέν καταλαβαίνω πώς θα σου λύσει το πρόβλημα. Θα παίρνει ρέυμα, θα ανάβει το backlight αλλα χωρίς το καλώδιο micro USB δέν θα μπορεί να επικοινωνεί με τον υπολογιστή. Και φυσικά ουτε οι θύρες USB στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου θα λειτουργούν.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Φίλε έχεις δίκιο. Τώρα το ένιωσα. Τα 2 αυτά USB, που έχουν και ένα + πάνω σίγουρα δεν στέλνουν σερνικό σήμα; είναι φτιαγμένα μόνο σαν usb readers ε; Μ___ες τον ήπια. Το Logitech mouse μου ίσα που εδώ και μήνες ήθελε αντικατάσταση λόγω διπλών clicks. Τον ήπια. Και το αγαπούσα..
Fubar.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όχι, αυτά απλά δουλεύουν σαν USB hub. Χωρίς το κανονικό καλώδιο με το micro USB δέν γίνεται τίποτα. Πρέπει να επισκευάσεις με κάποιο τρόπο τη θύρα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μάγκες το άνοιξα, με τεράστια ευκολία (είναι αξιαγαπητή κατασκευή). Πήγαμε να το κολλήσουμε με έναν κολλητό, και μισοάναβε. Δε λειτουργούσε με τη καμία. Το πήγα σε τηλεωρασά 40 χρόνια στο κουρμπέτι, με το ανταλλακτικό φρέσκο, 2-3€ μου ζήτησε.. 5€ έδωσα.. πήγα σπίτι.. αναστήθηκε το kb. Ευχαριστώ για το σαππορτ σας αδέρφια. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το ποντίκι που κολλάει - να σου πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα